Įkraunama...
Įkraunama...

Rytu Europos aviganiai ir ne tik

QUOTE(blogiukeeee @ 2012 01 16, 15:46)
Na vėl pasifilmavom,net su aportu... wub.gif  Tik internetinė kamera buvo blogai pasukta... blush2.gif :

http://www.youtube.c...h?v=r9nnDXWs7Xg

Faina, iš esmės man patiko drinks_cheers.gif
Darbe su aportu du dalykai kliuvo už akių - tai, kad tau ištiesus rankas link aporto, šuo pats paleidžia jį be žodinės komandos. Ir tai, kad šuniui pavoliojus aportą burnoj jis yra toliau skatinamas, o ne koreguojamas. Jei mąstai apie varžybas, netvirtas aporto laikymas tau muš balus.
Ir vaikštant greta trūksta šuns koncentracijos posūkiuose.
Bet šiaip smagu, pažanga puiki!
Atsakyti
Šias aporto klaidas pastebėjau kai peržiūrėjau video. smile.gif Su posūkiais taip pat pastebėjau,bet dar pusę metų mums mokytis ir mokytis vien paklusnumo komandų be aporto,o vėliau užsiimsim rimčiau su aportu,dabar tik pati pradžia aporto mokinime. 4u.gif Ačiū už pastebėjimus 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(blogiukeeee @ 2012 01 13, 09:34)
thumbup.gif Na dabar pasakokite iš kur antrą REA nusipirkote,ar su dokumentais? smile.gif

Klaipedoje is Dainiaus smile.gif su dok.

QUOTE(blogiukeeee @ 2012 01 16, 15:46)
Na vėl pasifilmavom,net su aportu... wub.gif  Tik internetinė kamera buvo blogai pasukta... blush2.gif :

http://www.youtube.c...h?v=r9nnDXWs7Xg

labai patiko 4u.gif wub.gif

ir nerealus tavo Cyplius bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karinuks: 16 sausio 2012 - 17:26
QUOTE(Karinuks @ 2012 01 16, 17:21)
Labas  4u.gif

Klaipedoje is Dainiaus smile.gif su dok.
labai patiko  4u.gif  wub.gif

ir nerealus tavo Cyplius  bigsmile.gif

Ne cyplius,o o Rokis biggrin.gif Iš Dainiaus?Kokia to veisėjp pavardė?Kas tėvai Jūsų rytuko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blogiukeeee @ 2012 01 16, 18:47)
Ne cyplius,o o Rokis biggrin.gif  Iš Dainiaus?Kokia to veisėjp pavardė?Kas tėvai Jūsų rytuko? smile.gif

Mama bus Mida ,o tetis nzn kas
Atsakyti
Cia man kilo toks klausimas kaip reaguojat i sunu bijancius zmones ? Ypac kai dar buna su vaiku jau didoku 9-12 metu ir uzstoja vaika nuo suns ar sustingsta ar pasuka i kita puse , nors suo nerodo nei jokios agreisijos yra greta taves ir su pavadeliu smile.gif o tu nuo ju esi per 20 metru smile.gif

Nebandot paaiskinti , kad taip egdamasi ne tik daro blogiau sau bet dar ir vaikui ? Ir kad jei taip bijos kaip tik didesne tikimybe ,kad įkas koks suo ?
Atsakyti
QUOTE([Se)
,2012 01 30, 13:58]Cia man kilo toks klausimas kaip reaguojat i sunu bijancius zmones ? Ypac kai dar buna su vaiku jau didoku 9-12 metu ir uzstoja vaika nuo suns ar sustingsta ar pasuka i kita puse , nors suo nerodo nei jokios agreisijos yra greta taves ir su pavadeliu smile.gif o tu nuo ju esi per 20 metru smile.gif

Nebandot paaiskinti , kad taip egdamasi ne tik daro blogiau sau bet dar ir vaikui ? Ir kad jei taip bijos kaip tik didesne tikimybe ,kad įkas koks suo ?

Aš manau, kad geriausiai eit, praeit ir nereguot, jei nieko jums nesako. Juk nežinot - gal tas tėvas bais šunų bijo, gal pats vaikas labai bijo, ir tėvai, tai žinodami vaiką nuo šuns "užslepia" smile.gif Juolab, jei kaip sakot "per dvidešimt metrų nuo jūsų" - gi nesivysit pasikalbėt smile.gif
Žinoma, būna visokių keistuolių - va, aš pati auginu nedidelį sabakiną - korgį, bet ir tai einant karts nuo karto išgirsti, kaip tėvas sako vaikui - būk geras, o tai va tas šuo įkąs tau biggrin.gif Va tada aš jau sakau - atsiprašau, mano šuo tai jau nekąs jums čia auklėjimo tikslais biggrin.gif ax.gif
Iš kitos pusės, geriau jau kad kartais taip elgiasi - pasitraukia nuo šuns, nei kaip buvo porą syk mums - mano šunis žaidžia įsismagnęs su kitu, dideliu šunim, sukas ratais, kandžiojasi sau smagiai, o tėvas kokių metų vaikiuką kiša jiems tarp snukių O.O Va tokiems jau pasakau - sorry, bet jei nenorit, kad netyčia žaisdami šunys grybšteltų, tai gal patraukit vaikių tolyn?
Nors džiaugiuosi, kad kur mes gyvenam ir vaikštinėjam vaikučiai paauklėti šiuo klausimu - žino, kad norint paglostyt, pažaist su svetimu šuniuku, rekia paklaust šeimininko ar galima thumbup.gif . Tėvai irgi nepsichuoja, atveda supažindint su šuniukais (dažnai ten laksto daug šunų), papasakoja, kaip galima žaist, kaip negalima, kad reikia atsiklaust smile.gif
Arba jei matau, kad kur parkiuke sėdint su šunim, ar eilėj stovint stoty prie kasų koks vaikis su mama/tėčiu spoksina, tai sakau - jei nori, gali paglostyt, šuniukas draugiškas, mėgsta kai jam nugarytę glosto smile.gif kokį triuką parodom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrytelis: 30 sausio 2012 - 15:23
QUOTE([Se] @ 2012 01 30, 13:58)

Nori įsigyti priešą - pradėk aiškinti mamai, kaip auklėti jos vaiką smile.gif
Atsakyti
Man tai kas smile.gif bet jai ikas koks kitas suo smile.gif ar jos vaikui , ne man smile.gif

Bet kartais norisi , apsviesti zmones , galbut tai kada juos apsaugos nuo dideliu traumu.
Atsakyti
Cia man dar idomu pasidare ? ar buna ,kad susipykstat su suniu ir vienas kita ignoruojat ?

Buvo taip , kad as uzpykau ant jo , kad nedare ko as norejau o jis nenorejo smile.gif tada as jo neemiau ten kur mes abu kartu visada einam ir dabar smile.gif vienas kita ignoruojam as ji jis mane smile.gif

Jei graziai pasakai ar seip tai nereguoja i mane jei duodu komanda reguoja bet nenoriai ir parodo ,kad yra uzpykes smile.gif Buna nusuka galva apsimeta , kad negirdi smile.gif

Teko jum susidurt su tokiu dalyku ?
Atsakyti
Teko teko,bet būna taip,kad aš išsireikalauju tai ko noriu(komandų įvykdymo,iš jo pusės norą).Pavyždžiui būna,kad negirdi manęs,tada išsireikalauju,nes šuo turi manęs klausyti,o ne aš jam turiu paklusti arba duot jam galimybę neklausyt tai, ką jis žino...
Atsakyti
Laba vakariuka 4u.gif nesusalot?

QUOTE(blogiukeeee @ 2012 01 16, 17:47)
Ne cyplius,o o Rokis biggrin.gif

Roki pamaciau tik veliau ax.gif o as butent apie cypliu:
http://www.youtube.c...amp;playnext=30

graziai sneka biggrin.gif
Atsakyti