QUOTE(mondioring @ 2012 01 12, 08:42)
nu grazu kaip Jumi dirbat su savo sabaka. tik stenkites dirbti ne tik namie,bet ir prie parduotuviu,kur daug zmoniu,prie gatves ir t.t. na,kad shuo dirbtu bet kada ir bet kur
aporto nebandete mokyti?
p.s. del zymejimo,del markerio-tai jis tam ir skirtas,kad tiksliai,milisekundes tikslumu pazymeti teigiama shuns veiksma. kaip sake agnnyte.
as kai dirbu komandoms slifuoti -visada naudoju tuo paciu tembru "geras",
o kai shiaip vaikstau,tai jau valdau savo shunis intonacija,belekokiais zodeliais.... na pvz. Zoro.... zoooooorrrrrrrrro(cia blogai daro
) jei jau blogai labai kazka daro,na pvz nusiveja kaimynu katina-galiu shaukti "kom"-iskarto atbegs ir bus "geras",bet tai ne kasdienine komanda,tad jos negadinu bereikalo o rekiu Zorrrro kibeni feni ir kiti rusishki keiksmazodziai-gerai veikia
Na mes dirbam ir lauke(kieme),netoli pririštų šunų ant lenciūgo,tai lyg ir tas pats gaunasi jei skanėstą mato.O šiaip neturim fotoaparato,tik internetinę kamerą turim,todėl ir namie filmuojam.Bet lauke man pačiai daug patogiau dresuot,kaip matot,jog mažokas kambarys,nemažai baldų ir slidžios grindys.O aportą mokinau laikyti,bet kažkaip apsileidom su tuo aporto mokinimu....
Na aš tai pat naudoju buitinia dresūra su kitais žodžiais,pvz vietoj PAS MANE,ne dresūros metu kviečiu ATEIK ČIA. O jei reik padaryt,kad šaip sau atsisėstu,tai sakau SĖSK,o ne SĖDĖK(sėdėk naudoju kai dresuoju).