QUOTE(grazi furija @ 2012 01 10, 21:02)
Aš nesuprantu kam į REA temą kišti malinkų video??
Tai įdėkit rytiečio video kur kanda. Nu ir kas, kad ne taip gerai, kaip malina, bet į temą bent bus.
Ir kam žmogui peikti į akis jo šunį, jo veislę, kam aukštinti kitą, jei pasirinkimas jau padarytas ! Šuo jau yra. Ir ne malinka,ne vokietys,o rytietis.Ką tuom pasiekt norima... kad žmogus savo šuniu nusiviltų ir parduotų,numestų kaip nereikalingą,lievą dalyką??
O tada malinos ieškot eitų?
Ar tai tiesiog būdas pasigirti kokia nuostabi veislė?
Nu tai malinkų temoje malinkas girkite. O tai jau numirus visai. Bent naudos bus, tema atsigaus
Na nesiruošiu aš jo numesti kaip daikto,kai pardavinėt susiruošiau tai užėjo tikra kvailumo fazė. Ir jis tikrai man nepataps 'lievu'.
Poto būčiau verkus krūvinom ašarom,kad didžiausią kvailystę padariau per savo visą gyvenimą... O šiaip man mano rytietis puikus draugas,o kai vienturtė esu tai vos ne kaip "Brolis",nors nešneka,bet visur lydi,visada pasiruošęs būti šalia jei reiks visur kur tik aš norėsiu.Tai mano tikras šešėlis... Žinau koks mano rytukas yra realybėje,man tik su juo dirbt ir dirbt,nes radau su savo šuniu kontaktą,sakyčiau net gerą. Ir jaučiuosi tokia laiminga,net nieks neįsivaizduoja,echhh...
Visi šunys geri,bet mano šuo man yra geriausias...neiškeiščiau jo nei į malinka,nei į kokia nors dar kitą veislę...