Įkraunama...
Įkraunama...

Rytu Europos aviganiai ir ne tik

QUOTE(mondioring @ 2012 01 10, 12:53)
del pedsekystes... tai vienas pasienio malinua per 30% karscio vasara praejo 34 km pedomis,kol rado vishtu vagis... VA ar REA nepraeitu ir 10 KM tokiu oru

Nu kad melas blush2.gif To niekada nėra buvę. Kiek žinau, oficialus rekordas (vieno šuns nenutrūkstamo darbo) priklauso kanadiečiams ir tai sudarė 15 km. mirksiukas.gif Jei neklystu, tai buvo bladhaundas.
Atsakyti
QUOTE(grazi furija @ 2012 01 10, 21:02)
Aš nesuprantu kam į REA temą kišti malinkų video??
Tai įdėkit rytiečio video kur kanda. Nu ir kas, kad ne taip gerai, kaip malina, bet į temą bent bus.
Ir kam žmogui peikti į akis jo šunį, jo veislę, kam aukštinti kitą, jei pasirinkimas jau padarytas !  Šuo jau yra. Ir ne malinka,ne vokietys,o rytietis.Ką tuom pasiekt norima... kad žmogus savo šuniu nusiviltų ir parduotų,numestų kaip nereikalingą,lievą dalyką??
O tada malinos ieškot eitų?
Ar tai tiesiog būdas pasigirti kokia nuostabi veislė?
Nu tai malinkų temoje malinkas girkite. O tai jau numirus visai. Bent naudos bus, tema atsigaus biggrin.gif

Na nesiruošiu aš jo numesti kaip daikto,kai pardavinėt susiruošiau tai užėjo tikra kvailumo fazė. Ir jis tikrai man nepataps 'lievu'. mirksiukas.gif Poto būčiau verkus krūvinom ašarom,kad didžiausią kvailystę padariau per savo visą gyvenimą... O šiaip man mano rytietis puikus draugas,o kai vienturtė esu tai vos ne kaip "Brolis",nors nešneka,bet visur lydi,visada pasiruošęs būti šalia jei reiks visur kur tik aš norėsiu.Tai mano tikras šešėlis... Žinau koks mano rytukas yra realybėje,man tik su juo dirbt ir dirbt,nes radau su savo šuniu kontaktą,sakyčiau net gerą. Ir jaučiuosi tokia laiminga,net nieks neįsivaizduoja,echhh... wub.gif Visi šunys geri,bet mano šuo man yra geriausias...neiškeiščiau jo nei į malinka,nei į kokia nors dar kitą veislę... smile.gif
Atsakyti
Na ir šaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manosuo @ 2012 01 10, 22:17)
Nu kad melas blush2.gif  To niekada nėra buvę. Kiek žinau, oficialus rekordas (vieno šuns nenutrūkstamo darbo) priklauso kanadiečiams ir tai sudarė 15 km. mirksiukas.gif Jei neklystu, tai buvo bladhaundas.

1) tai ne MELAS-ta padare pasienio Vilniaus kale Gilze.visi pasienieciai paliudys,shuo ejo pedomis 34 km su vedliu,o paskui vaziavo pasienio dzipas,kol rado vagis uz dvieju kaimu.
2)bladhaundas rekorda pastate ne ant nueitu kilometru skaiciaus,o nuo pedu paliktu kvapo laiko, nebepamenu,bet kazkurtais buvo praejo po pedu apie 48 valandas ar daugiau.
3) as niekada nemeluoju,o jei zmogus gyvena iliuziju pasaulyje ir nenori teisybes isgirsti apie savo shuni-jo reikalas
4) priesh REA kaip sheimos shuni-nieko priesh. jis visishkai netinka tarnybai nei sportui,bet kaip sheimos shuo,sargas-super. jie leti,bet gan stabilus ir lengvai mokosi. ir paklusnumas jiem gerai sekasi ir apsauga flegmishka gerai sekasi,na svarbu kanda tai tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mondioring @ 2012 01 11, 08:40)
4) priesh REA kaip sheimos shuni-nieko priesh. jis visishkai netinka tarnybai nei sportui,bet kaip sheimos shuo,sargas-super. jie leti,bet gan stabilus ir lengvai mokosi. ir paklusnumas jiem gerai sekasi ir apsauga flegmishka gerai sekasi,na svarbu kanda tai tikrai smile.gif

Na pasakytumėte,kad anglų buldogas visiškai netinka sportui,tai tikrai galima būtų sutikti,bet uoliai ruošiant REA sportui manau visai išspausti iš jo maksimalų greitį ir ištvermę. Tai pagelbėtų manau dviratis ir labai ilgi pasivaikščiojimai. Jie flėgmos atrodo jei nemotyvuojami,bet juos tikrai galima teigiamai motyvuot ir neatrodo jie tokie jau flėgmos,na aišku,pasitaiko visokių,bet apie savo rytietį to nepasakyčiau,nes flėgma labai tingėtų ir nenoriai eitų apie 36km ir grįžes po 20min tikrai nebūtų gyvybingas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blogiukeeee @ 2012 01 11, 09:53)
Na pasakytumėte,kad anglų buldogas visiškai netinka sportui,tai tikrai galima būtų sutikti,bet uoliai ruošiant REA sportui manau visai išspausti iš jo maksimalų greitį ir ištvermę. Tai pagelbėtų manau dviratis ir labai ilgi pasivaikščiojimai. Jie flėgmos atrodo jei nemotyvuojami,bet juos tikrai galima teigiamai motyvuot ir neatrodo jie tokie jau flėgmos,na aišku,pasitaiko visokių,bet apie savo rytietį to nepasakyčiau,nes flėgma labai tingėtų ir nenoriai eitų apie 36km ir grįžes po 20min tikrai nebūtų gyvybingas. smile.gif

vel tas pats... tipo kiek idesi darbo-toki shuni turesi.... na kam meluoti?
ar Shumacheris sugebetu laimeti nors viena etapa F1 varzybose su senu golfuku????
vel puls mane,bet kartoju-REA puikus sheimos shuo-bet varzybose ar tarnyboje-na .... kaip cia svelniau pasakius.... net nezinau kaip graziai pasakyti smile.gif
kiekviena veisle turi savo paskirti-ir nereikia kurti legendu-tai absurdas.
jei mano sharpeju dresuotu koks Marijo Verslipe-jis tikriausia pataptu IPO pasaulio cempionu????
Atsakyti
Aš nesakau apie aukštumas,Jūs tik paminėjote,jog višiškai netinkami sportui,na pvz Latvijos veislyne REA kale pirma vieta užėmė obedience0... 4u.gif Na aišku,nėr ko lygint REA su darbeškomis.Tik Jūs paminėjote,kad visiškai netinkami sportui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blogiukeeee @ 2012 01 11, 10:37)
Aš nesakau apie aukštumas,Jūs tik paminėjote,jog višiškai netinkami sportui,na pvz Latvijos veislyne REA kale pirma vieta užėmė obedience0... 4u.gif Na aišku,nėr ko lygint REA su darbeškomis.Tik Jūs paminėjote,kad visiškai netinkami sportui. smile.gif

yra sportas tarptautinio lygio-yra savo malonumui. as su Jumi sutinku. bet pvz. as nuo vaikystes begau ilgas distancijas pirmas klaseje,o trumpas,na 100 metru-beveik paskutinis,neturiu greicio... todel mane tegu ruoshia pasaulio geriausi treneriai sprinto,as nepradesiu begti 100 metru greiciau nei per 12 sekundziu smile.gif
o ******* nulipe nuo palmiu sugeba begti ir per maziau nei 10 sekundziu. viska reikia vertinti realiai.
Atsakyti
Šiandien padirbom. Klaida-per ilgai padirbom,ant galo iš vis nupušo biggrin.gif blush2.gif

http://www.youtube.c...eature=youtu.be

P.S. beje,apie savaitę buvom apleidę dresūrą,tai šiandien tik pirma diena po pertraukos. Na tikiuos ateity bus geriau.
Papildyta:
Ir pirma diena kai taip dirbau ilgai su paslėptu skanėstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blogiukeeee: 11 sausio 2012 - 10:54
QUOTE(blogiukeeee @ 2012 01 11, 11:56)
Šiandien padirbom. Klaida-per ilgai padirbom,ant galo iš vis nupušo biggrin.gif  blush2.gif

http://www.youtube.c...eature=youtu.be

P.S. beje,apie savaitę buvom apleidę dresūrą,tai šiandien tik pirma diena po pertraukos. Na tikiuos ateity bus geriau.
Papildyta:
Ir pirma diena kai taip dirbau ilgai su paslėptu skanėstu.

na kaip REA-tikrai grazu. pagrindines klaidos-per garsiai sakote komanda,tada reiks visa gyvenima rekauti... geriau sabaka ishmokyti tyliai,surekus-tikrai sureaguos. o komandos atliktos pazymejimas ... tai nesupratau,ar "geras" ar " super" . ... p.s. shiaip-grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mondioring @ 2012 01 11, 11:02)
na kaip REA-tikrai grazu. pagrindines klaidos-per garsiai sakote komanda,tada reiks visa gyvenima rekauti... geriau sabaka ishmokyti tyliai,surekus-tikrai sureaguos. o komandos atliktos pazymejimas ... tai nesupratau,ar "geras" ar " super" . ... p.s. shiaip-grazu  smile.gif

Ačiū už pastebėjimus,žinosiu smile.gif na GERAS kai gerai,o SUPER kai labai gerai atlieka komanda,jis jaucia pagal mano pagyrimo intonacija gal sakyciau... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blogiukeeee: 11 sausio 2012 - 11:05
Ei, Aurelija, judu su Pego dideli malačiai!!!!
Netikėk, kad tik malinos, arba tik darbiniai VA yra visokie ten super tuper. Visi šunys skirtingi, visi su savais pliusais ir minusais. Svarbu, kad tavasis yra tas, kuris mieliausias ir priimtiniausias TAU. Jis tikrai puikus!
Dėl naudojamų žodelių... Pas mane irgi yra jų daug, aš mėgstu šnekėt su šunimi daug ir man irgi yra svarbiausia - emocija mirksiukas.gif
Atsakyti