Įkraunama...
Įkraunama...

Rytu Europos aviganiai ir ne tik

QUOTE(Agnnyte @ 2012 01 10, 13:20)
Realiai myliu didelius šunis. Tai viena.
O antra, ir, manyčiau, daugumai  žmonių itin svarbus aspektas, išvaizda.

chočesh i rybku sjiest i nachui siest... sekmes Jumi ieskant grazaus
Atsakyti
QUOTE(mondioring @ 2012 01 10, 13:26)
chočesh i rybku sjiest i nachui siest...  sekmes Jumi ieskant grazaus

Kiekvienas renkasi ir ieško sau.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2012 01 10, 13:28)
Kiekvienas renkasi ir ieško sau.

TEISINGAI, pritariu.... bet man geriau uz 1200 litu pirkti ferrari,nei uz 2000 pirkti zaparožieti. tik klounai sako-kad naujokui geras shuo netinka-pradekite nuo zaporoziecio... geriau iskarto pasiimti ferrari ir kaifuoti smile.gif
p.s. na be pykcio,bet teisybe turi buti
Atsakyti
Na man malinua,dauguma REA gražūs šunys,bet tai nebuvo didžiausias rodiklis perkant šuniuką...Aš rinkausi veislę pagal jos kai kurias būdingas charakterio savybes ir tiek.Na,kad dar nebūtų problemų jį laikant bute.
Atsakyti
QUOTE(blogiukeeee @ 2012 01 10, 13:33)
Na,kad dar nebūtų problemų jį laikant bute.

ash vaikysteje laikiau du aktyvius shunis vieno kambario bute,tai ash miegojau su jais kambaryje,o motina mano virtuveje-ir NO problem
Atsakyti
QUOTE(mondioring @ 2012 01 10, 13:33)
TEISINGAI, pritariu.... bet man geriau uz 1200 litu pirkti ferrari,nei uz 2000 pirkti zaparožieti. tik klounai sako-kad naujokui geras shuo netinka-pradekite nuo zaporoziecio... geriau iskarto pasiimti ferrari ir kaifuoti smile.gif
p.s. na be pykcio,bet teisybe turi buti

Na taip... Bet tiesiog... Jei žmogui elementariai nepatinka aktyvus malinua būdas, ne prie širdies kailio spalva ir jo ilgis... Jis ima kitokį. Ir jam nelabai rūpi zaporožietis, infinity ar feraris... Jam patinka REA išvaizda, būdas, o ir šiaip - veislė jam labai pritinka prie širdies. Tai gal geriau tegu ima jis ne ferarį, o kitą veislę, bet ir šuo, ir šeimininkas patenkintas bus.
Atsakyti
QUOTE(mondioring @ 2012 01 10, 12:37)
ash vaikysteje laikiau du aktyvius shunis vieno kambario bute,tai ash miegojau su jais kambaryje,o motina mano virtuveje-ir NO problem

Na mes taip pat auginom du šunis,tik dviejų kambarių bute.Viena kalė buvo aktyvi,o kita buvo dar lėtesnė nei mano dabartinis šuo(dobermano mišrūnė).O narvo nenusipirkome,tai kas dėtųsi jei malinua ne narve,o aš ne namie,o mokykloje. Net baisu pagalvot... biggrin.gif

P.S. o man REA veislė jau tikrai patinka,jie tokie savitai įdomūs... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blogiukeeee: 10 sausio 2012 - 12:47
QUOTE(blogiukeeee @ 2012 01 10, 13:45)
Na mes taip pat auginom du šunis,tik dviejų kambarių bute.Viena kalė buvo aktyvi,o kita buvo dar lėtesnė nei mano dabartinis šuo(dobermano mišrūnė).O narvo nenusipirkome,tai kas dėtųsi jei malinua ne narve,o aš ne namie,o mokykloje. Net baisu pagalvot... biggrin.gif

P.S. o man REA veislė jau tikrai patinka,jie tokie savitai įdomūs... 4u.gif

http://www.youtube.c...ature=endscreen
ir paklusnumas ir apsauga,na kokia veisle gali pranokti ta? smile.gif REA aisku grazus,nu bet flegmos... ir kandimas silpnas ir paklusnumas silpnas... kazkas cia sake del pedsekystes... tai vienas pasienio malinua per 30% karscio vasara praejo 34 km pedomis,kol rado vishtu vagis... VA ar REA nepraeitu ir 10 KM tokiu oru
Atsakyti
QUOTE(mondioring @ 2012 01 10, 12:53)
  REA aisku grazus,nu bet flegmos... ir kandimas silpnas ir paklusnumas silpnas... kazkas cia sake del pedsekystes... tai vienas pasienio malinua per 30% karscio vasara praejo 34 km pedomis,kol rado vishtu vagis... VA ar REA nepraeitu ir 10 KM tokiu oru

Na pasiginčysiu šiuo atveju... biggrin.gif Mano šuo nueina karštos vasaros metu 17,5km pirmyn ir 17,5 km atgal 4u.gif Man rodos tokiuose dalykuose reikia šuns ištvermę didinti...Na bet aišku,čia koncentracija į darba šuns daug kas lemia. Gal ir REA tikrai atsisakytų dibt po 10km pėdų sekimo...
Atsakyti
QUOTE(blogiukeeee @ 2012 01 10, 14:01)
Na pasiginčysiu šiuo atveju... biggrin.gif  Mano šuo nueina karštos vasaros metu 17,5km pirmyn ir 17,5 km atgal 4u.gif Man rodos tokiuose dalykuose reikia šuns ištvermę didinti...Na bet aišku,čia koncentracija į darba šuns daug kas lemia. Gal ir REA tikrai atsisakytų dibt po 10km pėdų sekimo...

na reikia skirti kur pasivaiksciojimas,kur pedsekyste,kai shuo 100% susikoncentraves i ****** ir dirba .... tas pats kas vaikui ar valanda zaisti ant kalniuko su rogutem,ar valanda laikyti matematikos egzamina... kada labiau pavargs???
Atsakyti
Na tai žinoma, kad protiškai vaikas labiau pavargs 4u.gif
Atsakyti
Aš nesuprantu kam į REA temą kišti malinkų video??
Tai įdėkit rytiečio video kur kanda. Nu ir kas, kad ne taip gerai, kaip malina, bet į temą bent bus.
Ir kam žmogui peikti į akis jo šunį, jo veislę, kam aukštinti kitą, jei pasirinkimas jau padarytas ! Šuo jau yra. Ir ne malinka,ne vokietys,o rytietis.Ką tuom pasiekt norima... kad žmogus savo šuniu nusiviltų ir parduotų,numestų kaip nereikalingą,lievą dalyką??
O tada malinos ieškot eitų?
Ar tai tiesiog būdas pasigirti kokia nuostabi veislė?
Nu tai malinkų temoje malinkas girkite. O tai jau numirus visai. Bent naudos bus, tema atsigaus biggrin.gif
Atsakyti