Įkraunama...
Įkraunama...

Rytu Europos aviganiai ir ne tik

QUOTE(_Aurelija_ @ 2011 01 26, 15:54)
Ateityje siūlomas,o ne dabar.
Papildyta:

biggrin.gif Na nera nedresuotas,neturi su sveikata problemu,o kad stabilios psichikos-tiesa. smile.gif

Nu va, kam tie veterinarai, kam tie dresuotojai, kam tie teisėjai - viena Aurelija viską geriausiai žino ir be spec. išsilavinimo doh.gif
Atsakyti
http://ltsunys.lt/sh...ko-draugiu.html
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2011 01 25, 23:02)
grazu  4u.gif 

na aktyvus musu Rombas ... Vis kuri laika kieme paleisdavom palakstyt laisvej, kad voljeras nepabostu... tai tiek prikrecia  lotuliukas.gif
atrodo nera ka rasti - randa... buvo augaliukai kibireliais apvozti - juos nukrapste, sugrauze  lotuliukas.gif  dantis vis mankstinas...
na kol zeme buvo neisalus - labai rausdavo visur duobes - net viduryje pievos  doh.gif 
na galvojam - ziema, sniegas, zeme isalus - neraus... tai kur tau  biggrin.gif   rado kad prie namo zeme minksta - tai po pamatais rausias  lotuliukas.gif
nugrauze krumu sakas... pradejo nuo svarainiu, veliau perejo prie serbentu... kailis storas tankus, guli sau ant sniego po krumu ir kramto  lotuliukas.gif

na kol nerause po pamatais - tai lakste, daba jau vel voljere buna.

biggrin.gif Pašelęs tavo rytietis thumbup.gif Peggo tai grindis apgriaužęs,tapetus,lovą,kėdę,zbitkių gaug pridaręs (kai nebuna musu namie smile.gif )lotuliukas.gif
Beje,Peggo labai megsta tampyti pelę,jam tai kaifas,nesvaigsta taip dėl pagalio ar kamuoliuko kaip dėl pėlės 4u.gif smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Aurelija_: 26 sausio 2011 - 15:04
tai ne pirmas atvejis kai savininkas rentgeno akis turi ir HD ED rezultatus mato smile.gif ir dar pas toki jauna suni nustato kokia jo HD bus smile.gif
nu ka padarysi, jei dievas proto nedave, kazi ar kiti ikres jo daugiau. Manau dvornikiu meiles aktam pasirasanciu bus bet su dokais - kai suo NET su tokiais "pasiekimais" kazin.
Atsakyti
gal galėtum, savo viską matančiomis akimis, pažiūrėt ir į mano šunis ir pasakyt ar viskas ten pas juos ok? g.gif Kainą sutartume, nereikėtų visų man atskirai vežiot, kad rentgeną daryt.
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2011 01 25, 15:25)
Aurelija  4u.gif

Registruojuos  4u.gif 

niu koks jau dickis Peggo  4u.gif

kaip judviem sekasi?

Beje,gal galetum Rombo foto įmesti į REA forumą? thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Nespėjusiems: http://lh6.ggpht.com...s640/AurPeg.JPG
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2011 01 26, 16:30)

Kaip gražu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurelija_ @ 2011 01 26, 15:33)

Žinoma, nesupras paskui dar kas vėliau prisijungs, kas čia buvo.
Atsakyti
QUOTE(_Aurelija_ @ 2011 01 26, 16:33)

Bet tai jei puolei trint - reiškia gėdos jausmas dar likęs. Neblogai.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 01 26, 16:38)
Bet tai jei puolei trint - reiškia gėdos jausmas dar likęs. Neblogai.

galiu ta pati sukurt,man negaila biggrin.gif(bet dar likęs 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Aurelija_: 26 sausio 2011 - 15:41
QUOTE(_Aurelija_ @ 2011 01 26, 16:40)
galiu ta pati sukurt,man negaila biggrin.gif(bet dar likęs 4u.gif )

Aa, vis dėl gėdos jausmo nerasta...
Atsakyti