Sveiki,
gal prisijungsit rytu europos aviganiu augintojai,mm?
QUOTE(Rytietis @ 2011 07 04, 13:25)
Užtat ir negavote BOB ,kad buvo trukumų
Tai kad pirma paroda paciai man per visa gyvenima.Pirma kart isstatinejau suni ir tai gera ivertinima gavome.
mdaaa gal todėl, kad jau domina darbiniai VA?... Tik tai nereiškia, kad jie nuo mažens nieko neįdėjus taip op ir ima dirbti puikiai
Aurelija???
Va tai tau
Ją ne vien VA domina, krūva veislių. Bet dėl to taip mylimą ir taip patinkantį šunį parduot? Suprantu, kai šuo imamas su konkrečių tikslu ir užauga netinkamas, kažkuo nepatinka, galima padovanot ar už simbolinę kainą parduot jei kaip tiesiog pet'as jis kam nors puikiai tiks. Bet čia...
Tai meile suniui beigesi, pirmas nepatikes ivertinimas ir von is namu, nu istikima seimininke, neturiu ka pasakyti.
Buna situaciju, kai zmones bedos priversti atidavineja, bet cia......
QUOTE(karinna @ 2011 07 27, 22:14)
Nesiruosiu as cia aiskintis kodel parduodu.Bet ne todel kad suo yra NEMYLIMAS,NETINKAMAS.Ir i joki kita suni as jo neiskeisciau.Tai kad savo nevertingus komentarus pasilaikyk sau.
Papildyta:
QUOTE(meduliukas @ 2011 07 28, 07:42)
Tai meile suniui beigesi, pirmas nepatikes ivertinimas ir von is namu, nu istikima seimininke, neturiu ka pasakyti.
Beje,man siam suniui NIEKADOS meile nesibaigs.Nezinot situacijos kaip ir kas ir nesamones visi snekat.O parodos man paskutineje vietoje,tik pirma karta pati sudalyvavau parodoje.
QUOTE(karinna @ 2011 07 28, 08:05)
Ją ne vien VA domina, krūva veislių. Bet dėl to taip mylimą ir taip patinkantį šunį parduot? Suprantu, kai šuo imamas su konkrečių tikslu ir užauga netinkamas, kažkuo nepatinka, galima padovanot ar už simbolinę kainą parduot jei kaip tiesiog pet'as jis kam nors puikiai tiks. Bet čia...
o kokios tos veisles, gal temose pasharinti reiktu siek tiek info apie asmenybe
karina gal ta skelbima uzsaugojus esi- idomu labai, gal cia zmogus, kaip tik ruosia sunis juos puikiai isdresuoja ir tada parduoda
QUOTE(wolfin @ 2011 07 29, 12:50)
o kokios tos veisles, gal temose pasharinti reiktu siek tiek info apie asmenybe
karina gal ta skelbima uzsaugojus esi- idomu labai, gal cia zmogus, kaip tik ruosia sunis juos puikiai isdresuoja ir tada parduoda
Aš kiek pamenu tai Kaukazo aviganiai, Juodieji rusų terjerai, Pietų Rusijos aviganiai, darbiniai vokiečiai, malinua, Džeko Raselo terjerai jai patinka. Įtariu, čia tik maža dalis.
Žinoma, išsaugojau. Numačiau kad ištrins, kaip ir po to kai radau, kad jį kergimui siūlė 8 mėnesių.
Įdomi taktika - išdraskyti akis veisėjams dėl prasto šuniuko, tada "susivokti" ir pradėti vaidinti visa žinančią, dalinti patarimus dresūros klausimais vos keliose pamokose pas dresuotoją buvus... ir nepavykus slapta "užsukti" dauginimo aparatėlio, imti ir parduoti šunį. Nu humaniška ir labai atsakinga - neturiu nė ką pasakyti.