Įkraunama...
Įkraunama...

Rytu Europos aviganiai ir ne tik

QUOTE(karinna @ 2011 02 25, 13:26)
O, jau Gargždai daro tyrimus. Mačiau pas juos pirkto šuns, kurį užmigdė nesulaukusį dviejų metų dėl baisios klubo ir alkūnių displazijos, dokumentų kopiją. Gimęs jis maždaug prieš 3 metus, tėvams tyrimai nebuvo daryti.

O kad prosenelių neparašyti nieko keisto, jie tiesiog nedaryti.

Tai kaip gali veisti REA sunis be displazijos tyrimu?keistai cia...

P.S. tai pvz pas tave suniuku kilmes liudijime yra ir proseneliu,proproseneliu surasyti displazijos tyrimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Aurelija_123: 25 vasario 2011 - 12:30
QUOTE(_Aurelija_123 @ 2011 02 25, 12:28)
Tai kaip gali veisti REA sunis be displazijos tyrimu?keistai cia...

Gal nebegali, bet galėjo. Rusijoj ir dabar vargu ar daromi tyrimai. Tam šuniui nepasisekė, kentėjo, kol šeimininkas nenusprendė nutraukti jo kančias.

Mano šuniukų dokumentuose visose trijose kartose buvo nurodytas kiekvieno šuns tyrimo rezultatas, o rimtoje duomenų bazėje, kur vokiškų šunų tyrimų rezultatai patvirtinti, galima nusikasti iki pat veislės pradininko ir rasti visų tikrintų šunų tyrimų atsakymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karinna: 25 vasario 2011 - 12:36
Nu cia tai geras.....Siaip kiek domejausi tai Rusijoje daro displazijos tyrimus...Bet pas Peggo kilmes liudijime tik mamos ir tevo displazijos tyrimai yra padaryti,o proseneliu tik laimejimai yra parasyti bet nieko daugiau.... doh.gif Apsurdas kazkoks...Kaip taip galima veisti sunis kur tik suniuku tevu displazijos tyrimus galima suzinoti... blink.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Aurelija_123: 25 vasario 2011 - 12:39
QUOTE(_Aurelija_123 @ 2011 02 25, 13:38)
Nu cia tai geras.....Siaip kiek domejausi tai Rusijoje daro displazijos tyrimus...Bet pas Peggo kilmes liudijime tik mamos ir tevo displazijos tyrimai yra padaryti,o proseneliu tik laimejimai yra parasyti bet nieko daugiau.... doh.gif Apsurdas kazkoks...Kaip taip galima veisti sunis kur tik suniuku tevu displazijos tyrimus galima suzinoti... blink.gif  doh.gif  verysad.gif

Rusijoje nelabai reikalaujami HD, ED is viso nedaro beveik, ir jei sunys yra kile is ten, ir veisejai nera dare tyrimu tai ir suniuku dokumentuose nebus tai uzfiksuota. Viskas paprasta ir elementaru

tik ir vel, ko jus Aurelija dabar pradedat aikciot del to ir dar forume- skambinkit veisejui ir klauskit kodel jis taip veise ar dare. Del tevu sveikatos reikejo pries suniuko isigyjima galvoti
Atsakyti
QUOTE(wolfin @ 2011 02 25, 19:49)
Rusijoje nelabai reikalaujami HD, ED is viso nedaro beveik, ir jei sunys yra kile is ten, ir veisejai nera dare tyrimu tai ir suniuku dokumentuose nebus tai uzfiksuota. Viskas paprasta ir elementaru

tik ir vel, ko jus Aurelija dabar pradedat aikciot del to ir dar forume- skambinkit veisejui ir klauskit kodel jis taip veise ar dare. Del tevu sveikatos reikejo pries suniuko isigyjima galvoti

As galvojau kad tai normalu,jog tik tevu displazija parasyta,net nenumaniau kad tai rimciau... doh.gif blush2.gif As jokiu pretenziju veislynui neturiu 4u.gif Peggo pas mane nera bailus,grobi turi,tai ruosti apsaugai ji galima bus tikrai,nebijo gasdinimu ir panasiai mirksiukas.gif Man uztenka to,tik pasidomejau kaip del displazijos tyrimu buna pas REA ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurelija_123 @ 2011 02 25, 19:56)
As galvojau kad tai normalu,jog tik tevu displazija parasyta,net nenumaniau kad tai rimciau... doh.gif  blush2.gif As jokiu pretenziju veislynui neturiu 4u.gif  Peggo pas mane nera bailus,grobi turi,tai ruosti apsaugai ji galima bus tikrai,nebijo gasdinimu ir panasiai mirksiukas.gif  Man uztenka to,tik pasidomejau kaip del displazijos tyrimu  buna pas REA ir tiek 4u.gif

na ir saunu, kuo daugiau domesites, tuo tik jums geriau, nes gal viena diena tikrai bus galima jus pasveikinti su jaunosios kinologes vardu
Atsakyti
Gal...kada nors... biggrin.gif Juk reikia kuo daugiau dometis,nes gal kada nors uzsiimsiu veisles veisimu,bet dar nezinia ar rytiecius veisciau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurelija_123 @ 2011 02 25, 20:01)
Gal...kada nors... biggrin.gif Juk reikia kuo daugiau dometis,nes gal kada nors uzsiimsiu veisles veisimu,bet dar nezinia ar rytiecius veisciau.. rolleyes.gif

AŽ prasitrink rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2011 02 25, 21:47)
AŽ prasitrink rolleyes.gif

Jau prasitryniau AZ 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Aurelija_123: 25 vasario 2011 - 20:51
Sveiki,
surasysiu REA charakterio bruozus 4u.gif :

RYTŲ EUROPOS AVIGANIAI (REA):
Patino ugis 66 - 76 cm, kalės 62 - 72cm;
Patino svoris 40 - 45 kg, kalės 35 - 40 kg;

BŪDAS (CHARAKTERIS):
Drąsus, nepasitikintis svetimais žmonėmis, lengvai prisitaikantis prie bet kokių klimatinių sąlygų, neišrankus maistui, aukšto intelekto, atsidavęs savo šeimininkui, pasiruošęs vykdyti šeimininko nurodymus, sudarantis patikimo draugo įspūdį, pasitikintis savimi.

ELGESYS SU KITAIS GYVŪNAIS IR ŽMONĖMIS:
Myli vaikus, puikiai sutaria su visais šeimos nariais. Ramus, susivaldantis, turintis pusiausvyrą ir mažai susijaudinantis dėl niekų šuo. Puikiai jaučia žmogų, šeimininką laiko nepakeičiamu draugu, atsidavęs jam. Savarankiškas, suprantantis savo elgesio ypatumus, sugebantis gerai orientuotis kebliose situacijose. Pasiruošęs dirbti ištisą parą, tai veiklos šuo. Puikiai prisitaiko prie šeimininko elgesio, jį mėgdžioja. Su namuose gyvenančiais gyvūnėliais elgiasi taip, kaip elgiasi šeimininkas, niekada jų neskriaus. Sugebantis rasti vietą tarp šeimos narių, neįkyrus. Šeiminiko ir šeimos narių meilę sugeba užkariauti draugiškumu ir tinkamu elgesiu (darbu).
4u.gif

P.S. medziaga panaudota is www.aviganiai.lt 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Aurelija_123: 26 vasario 2011 - 14:51
na pagal Jusu aprashyma idealus shuo,kam Jumi dar malinua reikalingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mondioring @ 2011 02 26, 15:57)
na pagal Jusu aprashyma idealus shuo,kam Jumi dar malinua reikalingas smile.gif

Na parasiau idealu varianta biggrin.gif cia pasiskolinau informacija is internetines svetaines www.aviganiai.lt 4u.gif smile.gif Na kol kas man malinua nereika,nes man dar tikrai per anksti butu pirktis hyperaktyvu suni,as neturiu tiek daug ziniu,kad malinua dresuojant ir auklejant nepadaryciau daug klaidu 4u.gif blush2.gif Man kol kas gerai ir rytietis-Peggo,as esu dar per ŽALIA,kad galėčiau galvoti apie tokį šunį kaip malinua 4u.gif blush2.gif mirksiukas.gif
P.S. idealiu sunu nebuna,taip pat kaip ir zmoniu,tai manau net neverta apie suns idealuma diskutuoti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Aurelija_123: 26 vasario 2011 - 15:04