Įkraunama...
Įkraunama...

Žiedas ant mažojo pirštelio

Aha, dar gali būt, kad nukniso iš savo buvusios meilės arba šiaip kokios mergos, nori nešiot, kad aną amžinai prisimintų, o ant kito piršto neužtelpa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2006 02 15, 16:50)
o ką reiškia, kai ant kitų nešioja? g.gif na iš skyrus vestuvinio žiedo nešiojimą, kitur jokių reikšmių neiškau...

geriausiai tai mano kaimynas išvartė apie kito kokio žiedo užsimovimą ant vestuvinio(tuo metu buvau pametus šiek tiek kg ir smuko vestuvinis) doh.gif : ką reiškia paprastas žiedas?-nieko.ką reiškia vestuvinis?-kad ištekėjus.o ką reiškia kai ant vestuvinio užmaunamas paprastas žiedas?-ištekėjus,bet tai nieko nereiškia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2006 02 16, 16:57)
Man toks ziedo nesiojimas asocijuojasi su seksualumu, tiek vyro ar moters.
Labai cool atrodo.

Oi, net nežinojau... blush2.gif Nu, tai aš labai visokia: ir graži, ir sexy, ir t.t. mirksiukas.gif yess.gif
P.S. Pradėjau nešioti tada, kai nėščia patapau ir priaugau...daug. Ir žiedai tiko ne ant visų mano pirštukų. wub.gif
Atsakyti
as savo ex atsimenu parveziau ziedeli is austrijos, tik deja....pasirodo per maza verysad.gif bet nieko, svenciu proga visad uzsidedavo ant mazojo pirstelio, o apie reiksmes net nepagalvojo nei jis nei as g.gif
Atsakyti
Na, apie žiedų nešiojimą ant mažojo pirštelio tai nieko negaliu pasakyti, o štai apie žiedo nešiojimą ant rodomojo piršto galiu pasakyti viena - taip mūvinčio žiedą asmens skonis - prastas. Mat istoriškai taip susiklostė, kad žiedas ant rodomojo piršto nurodydavo aukštą kilmę (tarkim, karališko kraujo asmuo mūvėdavo paveldimą žiedą su brangiu akmeniu). O ką galima pa(nu)sakyti apie šių dienų personažą (-ę) su pigiu žiedeliu ant rodomojo piršto - čia jau kiekvieno skonio ir supratimo reikalas. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurie @ 2006 02 26, 06:46)
Na, apie žiedų nešiojimą ant mažojo pirštelio tai nieko negaliu pasakyti, o štai apie žiedo nešiojimą ant rodomojo piršto galiu pasakyti viena - taip mūvinčio žiedą asmens skonis - prastas. Mat istoriškai taip susiklostė, kad žiedas ant rodomojo piršto nurodydavo aukštą kilmę (tarkim, karališko kraujo asmuo mūvėdavo paveldimą žiedą su brangiu akmeniu). O ką galima pa(nu)sakyti apie šių dienų personažą (-ę) su pigiu žiedeliu ant rodomojo piršto - čia jau kiekvieno skonio ir supratimo reikalas.  tongue.gif

kokia nesamone... taigi laikui begant ir tradicijos ir skonis ir mada keiciasi.
as pvz nesioju zieda ant nykscio ir ka?
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2006 02 26, 15:40)

Nu nieko... Pagal viską, kilmė nekarališka, o skonis geras, musėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 02 26, 16:25)
Nu nieko... Pagal viską, kilmė nekarališka, o skonis geras, musėt biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2006 02 26, 15:40)

Sutinku: tradicijos, skonis ir mada keiciasi. Kalbant apie ziedu muvejima dar ne taip seniai blogo skonio pozymiu buvo laikoma keliu metalu ziedu muvejimas ant vienos rankos pirstu, tarkim, ant vienos rankos: pora auksiniu ir sidabriniu ziedu. Dabar gi neabejoju, kad atsiras koks dizaineris ar siaip isradingai savo vizualini vaizda derinantis zmogutis, kuris bet koki rubo devejimo ar ziedo muvejimo kanona sulauzys ir netgi tos lauzomos devejimo-muvejimo taisykles besilaikantiems zmonems atrodys supernepakartojamas. smile.gif
Tai kad ziedas tam tikru istoriniu momentu ypatingai aiskiai nurodydavo jei ne kilme, tai bent jau materialine padeti nera nesamone - tiesiog faktas. 4u.gif Pasikeitus tradicijoms kilmes ziedas tikrai nebenurodo, kartais gali parodyti ziedo savininko materialini pajeguma ar mados ismanyma (arba neismanyma).
O ziedo devejimo ant rodomojo pirsto tradicijos irgi smarkiai keitesi: stai mazas vaizdinis pavyzdukas
kaip reperiu kulturos atstovas muvi ziedus. biggrin.gif Ka toks muvejimas kiekvienam sako - irgi kiekvieno savito skonio reikalas. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Man tai nelabai patinka...
Atsakyti
o man grazu s nesioju spec dar pirsteliui ziedeli nusipirkau wub.gif
Atsakyti
KAzkada vaikysteje rinkau tokius dalykelius, ziedeliu nesiojimas, blakstienu nukritimas, "tu dienu" pradzios reiksme ir pan. Bet tie uzrasai kazkur pas mama ... Neseniai stebejau "Mazojoj indijos' 4 jaunuolius kurie rinkosi sau ziedelius g.gif ilgais stebejau, vaizdelis nenusakomas lotuliukas.gif manau kad tam itakos turi dabartine mados eklektika ir lyciu supanasejimas, bet jei zmonems patinka, kodel gi ne.
Atsakyti