Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

QUOTE(nutė @ 2011 06 12, 19:56)
Atsipalaiduoti - taip, bet jaunoms moterims gerti šnapsą  g.gif , lyg moteriškesnių gėrimų nebūtų  smile.gif

Na as megstu degtine su redbuliu tokius kokteilius.
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2011 06 12, 10:56)
Atsipalaiduoti - taip, bet jaunoms moterims gerti šnapsą  g.gif , lyg moteriškesnių gėrimų nebūtų  smile.gif

tai sakot moterims geriau isgert praskiesta alkoholi kokiu cheminiu marmalu ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2011 06 12, 09:56)

nors offtop, nors manęs pudrines pasisakymas nesužavėjo, bet dėl degtinės tai čia jau koks kieno reikalas rolleyes.gif man kažkada bare diedas akis draskė prikibęs, kaip nemoteriška ir žema moteriai alų gert.

p.s.beje degtinė naudojama ir dažnam moteriškam kokteiliui.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.311 @ 2011 06 10, 23:32)
situacija, kai nera kur akiu deti:
-atsikeli is ryto... salia kazkokia boba...ziuri i tave karviskom akim, o tu nieko neprisimeni.

.. ir tada belieka tik užriaumoti kaip buliui ir nešti kudašių su buliškais kunkolais iš lovos.... biggrin.gif

QUOTE(pudrine @ 2011 06 12, 11:42)
Na as megstu degtine su redbuliu tokius kokteilius.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va jums kokteiliukas, damos biggrin.gif
Atsakyti
redbull su degtine pavojinga maisyt, netgi klubuose ar baruose tokiu kokteiliu nedaro. nebent parduoda atskirai degtine ir redbull. taip kad atsargiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 06 12, 16:09)
redbull su degtine pavojinga maisyt, netgi klubuose ar baruose tokiu kokteiliu nedaro. nebent parduoda atskirai degtine ir redbull. taip kad atsargiai smile.gif

pavojinga, bet Lt klubuose ne kuriuose yra tokių ir dar 11-15lt už tai lupa.
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2011 06 12, 16:12)
pavojinga, bet Lt klubuose ne kuriuose yra tokių ir dar 11-15lt už tai lupa.

oho, nieko sau rizikuoja...
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2011 06 11, 23:37)
Na, cia pasisako, kas neturi kur akiu deti, bet iterpsiu ir as savo trigrasi. Man ne tas vezimas uzkliuvo,o zodziai sestadienio vakarojimui. Sidras su degtine. Toks neblogas vakarojimas gaunasi, jei ne mazyte smukmena, pas zinutes autore mazas vaikas profilyje.  g.gif

Man tai visa situacija užkliuvo... ir tas sidras, ir tas provincialumas svečioj šaly.... na žodžiu, jei aš būčiau toje eilėje stovėjus, būčiau apsimetus, jog nesuprantu lietuviškai ir aplamai man pačiai būtų situacija, kai neturėčiau kur dėti akių dėl savo tautiečių su pilnu vežimo sidro savatgalio vakarui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 12 birželio 2011 - 17:32
lotuliukas.gif apsinenciu burelis
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 06 12, 18:48)
lotuliukas.gif  apsinenciu burelis

Mergaite, gal tu eik is sitos temos, jei nepastebi, tai esi laikoma visiska "tustute" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 06 12, 19:48)
apsinenciu burelis

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TimbaLimba: 12 birželio 2011 - 19:37
QUOTE(pudrine @ 2011 06 12, 18:48)
lotuliukas.gif  apsinenciu burelis

lotuliukas.gif
Atsakyti