Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

QUOTE(laumupė @ 2011 06 10, 01:43)
Linkiu uždirbti dar daugiau, kad galėtumėt ne pusę, o du vežimus sidro pačio brangiausio nusipirkti  4u.gif  lotuliukas.gif

Neisizeisk, bet man gaila tokiu zmoniu kaip tu, kuriems truksta demesio.Greiciausei tau nepasiseke gyvenime, dirbi sudina darba, vos suduri gala su galu ir tavo gyvenime visiskai nenusisekes o ka jau kalbeti apie tai kad tu nelaiminga ir visa tai islieji ant kitu zmoniu bandydama uzgaulioti juos kad ir jie pasijaustu sudinai taip kaip jautiesi tu schmoll.gif Geriau ne SM sedek o ieskok kokio nors pagalbos centro numerio... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 06 09, 20:28)
Neisizeisk, bet man gaila tokiu zmoniu kaip tu, kuriems truksta demesio.Greiciausei tau nepasiseke gyvenime, dirbi sudina darba, vos suduri gala su galu ir tavo gyvenime visiskai nenusisekes o ka jau kalbeti apie tai kad tu nelaiminga ir visa tai islieji ant kitu zmoniu bandydama uzgaulioti juos kad ir jie pasijaustu sudinai taip kaip jautiesi tu schmoll.gif Geriau ne SM sedek o ieskok kokio nors pagalbos centro numerio...  4u.gif

Cia tai jo, moteriske - delovaja, kad sluojas, kad valos, tuoj SM prasvarins. Tvarka bus. 4u.gif
Atsakyti
Situacija, kai nėra kur akių dėti.. verysad.gif :

QUOTE(pudrine @ 2011 06 09, 19:28)
Neisizeisk, bet man gaila tokiu zmoniu kaip tu, kuriems truksta demesio.Greiciausei tau nepasiseke gyvenime, dirbi sudina darba, vos suduri gala su galu ir tavo gyvenime visiskai nenusisekes o ka jau kalbeti apie tai kad tu nelaiminga ir visa tai islieji ant kitu zmoniu bandydama uzgaulioti juos kad ir jie pasijaustu sudinai taip kaip jautiesi tu schmoll.gif Geriau ne SM sedek o ieskok kokio nors pagalbos centro numerio...  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrinelt: 09 birželio 2011 - 19:50
Su tuo, kad kai kurie lietuviai galvoja esantys vieninteliai ir nepakartojami bei sneka ka nori, susiduriam ir mes. Tiek kad ten, kur matosi is tolo (apranga, elgesys, kultura) kad lietuviai, lenkai, latviai, mes jau tarpusavyje su MB norvegiskai kalbames, kad nepultu pazindintis. Pats ispudingiausias kartas - dideliam PC eina priesais du vyriskiai, vienas vaika uz rankos vedasi, kalbasi. Einant pro kosmetikos / parfumerijos parduotuve, tas kur be vaiko sako: B..., sitoje Osle tai pyzdindavom parfumus kiekviena savaite, o derevnioj padlos akylos. Daugiau nebesiklausem, nes buvom blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
joo... mes irgi prisiklausom ir prisiziurim... daznai.
man tik nesuprantama kodel (nezinau, gal cia tik man) kai tik kokie lietuviai isgirsta mus su MB snekantis kokioj parduotuvej ar kur sustoja ir spokso akis isverte blink.gif atrodo, kad kazkas nuostabaus lietuvius pamatyt anglijoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 06 09, 23:20)
joo... mes irgi prisiklausom ir prisiziurim... daznai.
man tik nesuprantama kodel (nezinau, gal cia tik man) kai tik kokie lietuviai isgirsta mus su MB snekantis kokioj parduotuvej ar kur sustoja ir spokso akis isverte blink.gif atrodo, kad kazkas nuostabaus lietuvius pamatyt anglijoj biggrin.gif

Onutę iš kaimo išvaryti lengva, o iš Onutės kaimą- praktiškai neįmanoma.
Tai va teip ir gaunasi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meletu @ 2011 06 10, 02:38)
Onutę iš kaimo išvaryti lengva, o iš Onutės kaimą- praktiškai neįmanoma.
Tai va teip ir gaunasi.  biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 06 09, 20:28)

Per tokius kaip jus,paskui uzsienieciai ir galvoja,kad mes visi tokie cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 06 09, 14:48)
Taip ir matau vaizdelį, dvi mergos pusę vežimo pigaus sidro, čipsų prisikrovusios ir dar garsiai komentuojančios aplinkinius, nes įsitikinusios, jog jos pirmosios kregždės iš Lietuvos Norvegijoj  lotuliukas.gif

Na, cia pasisako, kas neturi kur akiu deti, bet iterpsiu ir as savo trigrasi. Man ne tas vezimas uzkliuvo,o zodziai sestadienio vakarojimui. Sidras su degtine. Toks neblogas vakarojimas gaunasi, jei ne mazyte smukmena, pas zinutes autore mazas vaikas profilyje. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 11 birželio 2011 - 22:42
QUOTE(virga @ 2011 06 12, 09:37)
Na, cia pasisako, kas neturi kur akiu deti, bet iterpsiu ir as savo trigrasi. Man ne tas vezimas uzkliuvo,o zodziai sestadienio vakarojimui, iseina kaip ir pastoviai. Sidras su degtine. Toks geras vakarojimas gaunasi, jei ne mazyte smukmena, pas zinutes autore mazas vaikas profilyje.  g.gif

Jei taip iseitu tai ir rasyciau: kaip ir kiekviena sestadieni... O ka jus isgeriate tik tos kurios neturite vaiku? Mes deriname laika su musu sitacija, jei vaiko nera namie tada kodel negalime atsipalaiduoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 06 11, 23:49)
Jei taip iseitu tai ir rasyciau: kaip ir kiekviena sestadieni... O ka jus isgeriate tik tos kurios neturite vaiku? Mes deriname laika su musu sitacija, jei vaiko nera namie tada kodel negalime atsipalaiduoti? g.gif

Atsipalaiduoti - taip, bet jaunoms moterims gerti šnapsą g.gif , lyg moteriškesnių gėrimų nebūtų smile.gif

Buvau kitoj temoj įdėjus, žiūriu, čia labiau tiktų mirksiukas.gif :
Buvau iš tų, kas labai piktinasi spektaklių ir koncertų metu skambančiais telefonais. Visada išjungdavau garsą gerokai prie renginį, prieš pat dar patikrindavau. Ir atsitik tu man taip, kad gegužės vidury prieš koncertą nustatydama begarsį režimą apsirikau ir nustačiau ant paties garsiausio Kažkaip užsikalbėjom ir nebepatikrinau Ir pagal reiškinį, rusiškai vadinamą "zakon podlosti", telefonas suskambo per patį kūrinio vidurį. Mažytėj saliukėj, antroj eilėj. Gerai, kad pasisekė po pirmo skambučio išjungti. Bet eina laikas, o gėdos jausmo atsikratyti nepavyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nutė: 12 birželio 2011 - 09:01
QUOTE(pudrine @ 2011 06 12, 00:49)

Istryniau ta zinute pastoviai, nes supatau klydus. blush2.gif Jus i pirma atsaket. mirksiukas.gif
Na, pati beje gyvenu toj pacioj saly, zinau kiek kainuoja "tas malonumas", tai ji geriau keiciu i kitoki aktiviteta. biggrin.gif

Atsakyti