Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

man kaip zirafai, kol daejo smile.gif smile.gif
Atsakyti
Kartą su viena panele leidau laiką mieste.
Išeidinėjom pro duris iš kavinės, tai aš buvau jai už nugaros, na ir norėjau kažką pasakyt, taigi dar labiau prisilenkęs arčiau jos meiliai kreipiausi vardu... bet ne tuo vardu doh.gif Supratęs, kokią baisią klaidą padariau, nelaukdamas reakcijos instinktyviai užsukau galvą kuo labiau į šoną, bet vis tiek akies krašteliu mačiau, kad panelė atsisukus idėmiai į mane žiūri. Jinai nieko nesakė, bet tikrai nemanau, jog patikėjo, kad ten kreipiausi į kažką kitą g.gif
Atsakyti
Atsiminiau vieną istoriją, kai nebuvo kur akių dėti iš gėdos.
Kažkada labai seniai gyvenom Karoliniškėse, ir dažnai važiuodavom apsipirkti i Kometos Norfą (tais laikais Norfa dar buvo normali parduotuvė). Man tada buvo gal penkiolika. Nuvažiavom su mama į parduotuvę ir pačioj pabaigoj aš nubėgau kažko į kioską nusipirkt. Su mama sutarėm, kad aš tiesiai į stotelę ateisiu. Taigi ateinu į stotelę, mama stovi laukia, o ant suoliuko Norfos maišas stovi. O jame mano mėgstamas laikraštis guli. Aš: ''o, mam, laikraštį nupirkai?'' ir griebiau iš maišo. Stoviu vartau ir matau keistą mamos išraišką. Atsisuku, o ten kažkokia moteris stovi žado netekus. Pasirodo, mūsų maišai ant žemės stovėjo, o ąš paėmiau laikraštį iš svetimo maišo. Taip gėda pasidarė, išraudau visa, grąžinau laikraštį, atsiprašiau. Ir negalėjau sulaukti, kada gi tas troleibusas atvažiuos, nes norėjau kuo greičiau iš ten dingti biggrin.gif Beje, šią sceną matė ir daugiau žmonių, o tai tik pridėjo gėdos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Wednesday @ 2011 04 26, 20:56)
(tais laikais Norfa dar buvo normali parduotuvė)

drinks_cheers.gif čia geriausia mintis biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prisiminiau ir as gera. Vaziavome su teciu i sodyba. Nu ir tas kaip visada issiblaskes, laiko neturi. Nu ir sustojom kaimo parduotuvelej pakeliui nusipirkt cipsu, alaus, ledu ir desreliu. Nu ir neturejome maiselio, tai viska i rankas ir iki masinos. As saviskius laikau rankose, tetis pasidejo desreles, dar ten kazka ant masinos stogo ir kuiciasi po kisenius rakteliu, nu atrakino, pradejo kraut alu i masina, telefons suskambo. Na pasnekejo jis ten, as tai savoskius daiktus i masina sukroviau ir atsisedau. Na iseda ir jis ir vaziuojam........ vaziuojam, o kad pypina masinos aplink. Dar viena aplenke papypino, kazkokius zenklus rode........ hm..... galvojam durni nedurni........ atvaziuojam jau i sodyba isalke, ciupt ciupt........ o desreliu tai nera. Isivaizduoju koks vaizdelis kitiems turejo but - lekia audi o nuo stogo desrelemis lyja lotuliukas.gif
Gerai kad alaus butelius susidet spejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Karta isejome su drauge i parduotuve apsipirkti sestadienio vakarojmui (norvegijoj) pasiemem sirdiuko ir rebulio visa taiuzeme mum beveik puse vezimelio ir sparciu zinksneliu einam link kasos ir tuo tarpu uzlindo pries mane vyriskis su ilnu krepsiu pirkiniu, as garsei ir sakau draugei juokais (ipratusi kad niekas cia nieko nesupranta ka mes snekam) -Nu ot senio mandagumas, pas paneles burnos dziusta snapsas masinoi syla o jis cia uzlindo pries mus...
Tas vyriski atsisuko ir sako lietuviskai : na atsiprasau paneles as tai po darbo alkanas, o jus kaip su alkoholiu tai galit siek tiek ir palaukti 4u.gif galvojau mirsiu is gedos tik galva nuleidau ir stovedama tylejausa laika kol jis isejo net neislemenau atsiprasau 4u.gif nuo to laiko kazka sakydama sakau tyliau nes neaisku uz kurio kampo slepesi lietuvis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 06 08, 19:54)
Karta isejome su drauge i parduotuve apsipirkti sestadienio vakarojmui  (norvegijoj) pasiemem sirdiuko ir rebulio visa taiuzeme mum beveik puse vezimelio ir sparciu zinksneliu einam link kasos ir tuo tarpu uzlindo pries mane vyriskis su ilnu krepsiu pirkiniu, as garsei  ir sakau draugei juokais (ipratusi kad niekas cia nieko nesupranta ka mes snekam) -Nu ot senio mandagumas, pas paneles burnos dziusta snapsas masinoi syla o jis cia uzlindo pries mus...
Tas vyriski atsisuko ir sako lietuviskai : na atsiprasau paneles as tai po darbo alkanas, o jus kaip su alkoholiu tai galit siek tiek ir palaukti 4u.gif galvojau mirsiu is gedos tik galva nuleidau ir stovedama tylejausa laika kol jis isejo net neislemenau atsiprasau 4u.gif  nuo to laiko kazka sakydama sakau tyliau nes neaisku uz kurio kampo slepesi lietuvis  biggrin.gif

Jei tamsta kalbi taip, kaip rasai, tai po tokiu gramatnu rasliavu paciai,mieloji,irgi reiktu sleptis.. Rekomenduoju antroje klaseje..
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2011 03 10, 22:42)
Kai sūnus didysis buvo mažas,atsitiko tokia istorija.Važiuojam mes su juo mikroautobusu.Ir sūnus sumąsto paklausti manęs, garsiai: mama,kai tu kakoji į tualetą,ar tau taškosi vanduo į užpakalį?  doh.gif
Aš raudonuoju ir sakau,kad nesitaško. Visas maršrutinis šypsosi, o sūnus sako : o kai aš kakoju,tai man taškosi  lotuliukas.gif  Mirk iš gėdos  doh.gif

Geeeeras lotuliukas.gif Manęs kai tokių paklausia dąlykų, tai irgi žvengti pradedu, ko čia gėdytis, gi vaikam viskas taip įdomu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 06 08, 19:54)
Karta isejome su drauge i parduotuve apsipirkti sestadienio vakarojmui  (norvegijoj) pasiemem sirdiuko ir rebulio visa taiuzeme mum beveik puse vezimelio ir sparciu zinksneliu einam link kasos ir tuo tarpu uzlindo pries mane vyriskis su ilnu krepsiu pirkiniu, as garsei  ir sakau draugei juokais (ipratusi kad niekas cia nieko nesupranta ka mes snekam) -Nu ot senio mandagumas, pas paneles burnos dziusta snapsas masinoi syla o jis cia uzlindo pries mus...
Tas vyriski atsisuko ir sako lietuviskai : na atsiprasau paneles as tai po darbo alkanas, o jus kaip su alkoholiu tai galit siek tiek ir palaukti 4u.gif galvojau mirsiu is gedos tik galva nuleidau ir stovedama tylejausa laika kol jis isejo net neislemenau atsiprasau 4u.gif  nuo to laiko kazka sakydama sakau tyliau nes neaisku uz kurio kampo slepesi lietuvis  biggrin.gif

Taip ir matau vaizdelį, dvi mergos pusę vežimo pigaus sidro, čipsų prisikrovusios ir dar garsiai komentuojančios aplinkinius, nes įsitikinusios, jog jos pirmosios kregždės iš Lietuvos Norvegijoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 09 birželio 2011 - 12:50
QUOTE(vilnera @ 2011 06 09, 09:10)
Jei tamsta kalbi taip, kaip rasai, tai po tokiu gramatnu rasliavu paciai,mieloji,irgi reiktu sleptis.. Rekomenduoju antroje klaseje..

Skubedama rasiau del to taip ir gavosi 4u.gif

QUOTE(laumupė @ 2011 06 09, 23:48)
Taip ir matau vaizdelį, dvi mergos pusę vežimo pigaus sidro, čipsų prisikrovusios ir dar garsiai komentuojančios aplinkinius, nes įsitikinusios, jog jos pirmosios kregždės iš Lietuvos Norvegijoj  lotuliukas.gif

Jei pati perki treciarusias prekes pigiausias, tai nereiskia kad tokias pat perka, deja cia kad ir pigiausias jis kainuoja uz 0.33l. 10lt. bet as uzsidirbu ir galiu sau leisti geresni, taip kad jei nezinai kaip yra tai geriau ir patyleti, nei savo kvailus komentarus rasyti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na tu visiskai beviltiska su savo manymu jog taip yra kaip tau atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 06 09, 15:17)
Jei pati perki treciarusias prekes pigiausias, tai nereiskia kad tokias pat perka, deja cia kad ir pigiausias jis kainuoja uz 0.33l. 10lt. bet as uzsidirbu ir galiu sau leisti geresni, taip kad jei nezinai kaip yra tai geriau ir patyleti, nei savo kvailus komentarus rasyti.      lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Na tu visiskai beviltiska su savo manymu jog taip yra kaip tau atrodo lotuliukas.gif

Linkiu uždirbti dar daugiau, kad galėtumėt ne pusę, o du vežimus sidro pačio brangiausio nusipirkti 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ko cia uzsipuolet visos? doh.gif
Atsakyti