Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

QUOTE(donnabona @ 2011 02 20, 10:15)
Paskaiciau jusu situacijas prisiminiau ir as savo nutikima su masinuku. Mano tai toks graziai i tamsuma  raudomas Audi. Kauno Akropolio aiksteleje parsitempiu kruva pirkiniu prieinu prie masinuko spaudziu pulteli, vis spaudziu o ji kaip neatsidaro taip neatsidaro. Jau net supykau, stoviu pasimetusi vis maigidama ta pulteli - rezultato jokio. Cia vyriskis islipes is ka tik pastatyto auto eidamas pro mane sypsosi ir kazka rodo i sona. Man tai ne juokai galvoje  smile.gif  Pasisuku i salimais esancia eile, ugi mano masinukas kitoje eileje lygiai priesais sau liksmai mirksi tai atsidarydamas, tai uzsidarydamas, o as prie svetimo vargstu ir svarbiausia stebiuosi - signalai yra, o duris neatsidaro  biggrin.gif

Mum ir taip buvo, kauno baze. Vyras zaidzia su pultum,as ne toli ant rampos stovejau, jam sakau :ne musu cia masina. O tas negirde ir jau su rakto bando atrakint, as zvengiu, kol savininkas ne priejo doh.gif issigandau kad "vokstils" vyrui.
Atsakyti
Man čia neseniai irgi toks fail'as buvo biggrin.gif
Su drauge nuėjom į valgyklą, priėjom prie meniu (jis pakabintas ant sienos buvo, išssirenki ir iš kart užsisakai). skaitau aš jį, klausinėju ką šian valgys padruškė mano, poto jau pasidarė įdomu ko jin su manim nekalba. Atsisuku, o už manęs moteriškė stovi , žiūri į mane kaip į nepilno proto biggrin.gif o draugė šalimais prie šaukštų stovi ir juokias iš manęs. Taip nejaukiai pasijaučiau, iš kart nukūriau prie jos biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif sykį taip kalbėdama su "savo" vyru net prekes kroviau į jo krepšelį doh.gif
Atsakyti
oi buvo man kad akiu neturejau kur det smile.gif susipykau kazkada su savo draugu ir galvojau parodysiu savo principus as jam, todel isizeidusi visa palikau ji viduri akropolio ir nuvariau i stotele, ilipau i trulika, vaziuoju namo, ir jau visai prie pat namu ,kai reikia lipt ziuriu gi grazuolis jau i kiema isukineja. Tai as nosi dar labiau uzrieciau, islipu is troleibuso ir aisku nematau kas po kojom darosi. O ten buvo toki strypai is zemes issikise, ir aisku as uz ju uzkliuvau. Ir vietoj to kad iskart issiplociau, as igavau pagreiti, tiesiog uzkliuvus isibegejau. Ir lekiu rankas issketus, kregzdes poza..matau kad jau zeme arteja, tada susisgrimbu kad as rekiu...biggrin.gif ir rankos iskrenta tase, girdziu kaip byra daiktai ant zemes, nes ji buwo neuzsegta biggrin.gif...o as toliau skrendu..ir.. atsimusu i draugo masinos sonines dureles.. ir ziuriu kad ten net ne man draugas, o kazkokie vaikinukai sedi issizioje ir ziuri i mane biggrin.gif tada atsidaro langas ir jie pradeda zvengt nesavais balsais, dar kazka apie cirka uzsimine biggrin.gif na o as mazdaug kaip kad nieko nebuvo nueinu pasiimti savo tases ir daiktu susirinkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2011 01 29, 18:55)
Geda dar ir kaip geda biggrin.gif Sugalvojau vaziuot i svecius pas mama issidejau vyno buteli ir pora alaus skardiniu galvoju pasedesim lauke pavakarosim biggrin.gif ilipom su mazium jam 4metukai i mikriuka galvoju reik mamai paskambint kad jau atvaziuoju pakalbejau ir daviau rageli savo mazui nes visad praso duot pakalbet lotuliukas.gif Tai jis ir ant viso mikriuko sako mociute mes su mama atvaziuojam mama snapso atsiveza lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kai jis padejo rageli kad man nebutu taip geda pries sedincius mikre zmones as jam aiskinu -Suneli ten vynas o ne snapsas nes mociute snapso negeria biggrin.gif O jis dar garsiau-Ka negeria ka neatsimeni kaip veme lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif galvojau numirsiu is gedos biggrin.gif O dar islipant is mikriuko varuotojas mestelejo-Tai mama vezasi snapso??? biggrin.gif

gerai čia thumbup.gif na vaikai ką mato, tą ir sako, bet nauda iš to irgi yra, žmones pralinksmino aplinkinius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvarbatka @ 2011 04 10, 13:13)
oi buvo man kad akiu neturejau kur det smile.gif susipykau kazkada su savo draugu ir galvojau parodysiu savo principus as jam, todel isizeidusi visa palikau ji viduri akropolio ir  nuvariau i stotele, ilipau i trulika, vaziuoju namo, ir jau visai prie pat namu ,kai reikia lipt ziuriu gi grazuolis jau i kiema isukineja. Tai as nosi dar labiau uzrieciau, islipu is troleibuso ir aisku nematau kas po kojom darosi. O ten buvo toki strypai is zemes issikise, ir aisku as uz ju uzkliuvau. Ir vietoj to kad iskart issiplociau, as igavau pagreiti, tiesiog uzkliuvus isibegejau. Ir lekiu rankas issketus, kregzdes poza..matau kad jau zeme arteja, tada susisgrimbu kad as rekiu...biggrin.gif ir rankos iskrenta tase, girdziu kaip byra daiktai ant zemes, nes ji buwo neuzsegta biggrin.gif...o as toliau skrendu..ir.. atsimusu i draugo masinos sonines dureles.. ir ziuriu kad ten net ne man draugas, o kazkokie vaikinukai sedi issizioje ir ziuri i mane biggrin.gif tada atsidaro langas ir jie pradeda zvengt nesavais balsais, dar kazka apie cirka uzsimine biggrin.gif na o as mazdaug kaip kad nieko nebuvo nueinu pasiimti savo tases ir daiktu susirinkti biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi,sprogsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Nu nuotaika pakelet thumbup.gif Zvengiu viena atsisedus.
Atsakyti
QUOTE(Kvarbatka @ 2011 04 10, 12:13)
oi buvo man kad akiu neturejau kur det smile.gif susipykau kazkada su savo draugu ir galvojau parodysiu savo principus as jam, todel isizeidusi visa palikau ji viduri akropolio ir  nuvariau i stotele, ilipau i trulika, vaziuoju namo, ir jau visai prie pat namu ,kai reikia lipt ziuriu gi grazuolis jau i kiema isukineja. Tai as nosi dar labiau uzrieciau, islipu is troleibuso ir aisku nematau kas po kojom darosi. O ten buvo toki strypai is zemes issikise, ir aisku as uz ju uzkliuvau. Ir vietoj to kad iskart issiplociau, as igavau pagreiti, tiesiog uzkliuvus isibegejau. Ir lekiu rankas issketus, kregzdes poza..matau kad jau zeme arteja, tada susisgrimbu kad as rekiu...biggrin.gif ir rankos iskrenta tase, girdziu kaip byra daiktai ant zemes, nes ji buwo neuzsegta biggrin.gif...o as toliau skrendu..ir.. atsimusu i draugo masinos sonines dureles.. ir ziuriu kad ten net ne man draugas, o kazkokie vaikinukai sedi issizioje ir ziuri i mane biggrin.gif tada atsidaro langas ir jie pradeda zvengt nesavais balsais, dar kazka apie cirka uzsimine biggrin.gif na o as mazdaug kaip kad nieko nebuvo nueinu pasiimti savo tases ir daiktu susirinkti biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vaizdžiai papasakota, sudirbo vaizduotė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na, man irgi buvo viena tokia situacija, kad nė kur dėtis paskui lotuliukas.gif
Buvom su vyru knigyne, rinkom dukrytei dovaną.Nu aš sakau vyrui "einam prie detektyvinių knygų". Aš ir nuėjau, ir buvau visu šimtu procentų tikra, kad vyras iš paskos seka.Aš apžiūrinėju tas knygas ir garsiai sakau "Na, kaip manai, ne per anksti jai būtų Šerlokas Holmsas? Nu, nors nee, kažkaip nelabai ar ne? Hmm...gal Mis. Marpl?" doh.gif Nu ir toliau aš ten kalbu, tik keista galvoju, ko jis tyli.Nu galvoju, tikriausiai viskam pritaria, tai ir tyli doh.gif lotuliukas.gif Tada paimu vieną knygą apie mis.Marpl ir sakau "Nu va.gerai bus.tu eik užmokėk, aš dar pasidairysiu.paskui eisim į "Muzikos bombą" to albumo pirkti".Ir įgrudau "savo" vyrui į rankas tą knygą.Atsisuku, žiūriū nepažystamas vyras kažkoks leipsta juokais ir sako "Na, ką dar išsirinksit?" doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O mano vyrelis, visai prie kitos lentynos raitosi, ir spektaklį stebi. doh.gif Nu galvojau numirsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milfy @ 2011 04 14, 11:58)
O mano vyrelis, visai prie kitos lentynos raitosi, ir spektaklį stebi. doh.gif  Nu galvojau numirsiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Man irgi buvo tokia situacija, savaitgali buvau gariunuose, ieskojom MB kostiumo. Jau isvaiksciojom visas palapines, ta pacia tirada jau mintinai ismokau, ieinam i palapine, ziuriu stovi toks jaunas vyriokas, prieinu as prie jo ir atpilu, kad man reikia juodo kostiumo, su tiek ir tiek sagu, taip ir taip pasiuto, o jis tik ziuri ispustom akim ir tyli, ogi ziuriu kad tikrasis pardavejas tuo metu mano atakuoto "pardavejo" tevui kostiuma rodo doh.gif Vyrutis issigando manes, o gal nesuprato, ko as norejau, neistare nei zodzio tik labai keistai ziurejo, o as moviau is tos palapines kuo toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2011 04 13, 21:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vaizdžiai papasakota, sudirbo vaizduotė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cia mane sudirbo ? smile.gif ar kaip , nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvarbatka @ 2011 04 14, 18:55)
Cia mane sudirbo ? smile.gif ar kaip , nesuprantu biggrin.gif

Ne, turi omeny, kad vaizdingai papasakojot, skaitant sudirba vaizduote, kaip ten viskas vyko. ax.gif
Atsakyti