Paskaiciau jusu situacijas prisiminiau ir as savo nutikima su masinuku. Mano tai toks graziai i tamsuma raudomas Audi. Kauno Akropolio aiksteleje parsitempiu kruva pirkiniu prieinu prie masinuko spaudziu pulteli, vis spaudziu o ji kaip neatsidaro taip neatsidaro. Jau net supykau, stoviu pasimetusi vis maigidama ta pulteli - rezultato jokio. Cia vyriskis islipes is ka tik pastatyto auto eidamas pro mane sypsosi ir kazka rodo i sona. Man tai ne juokai galvoje Pasisuku i salimais esancia eile, ugi mano masinukas kitoje eileje lygiai priesais sau liksmai mirksi tai atsidarydamas, tai uzsidarydamas, o as prie svetimo vargstu ir svarbiausia stebiuosi - signalai yra, o duris neatsidaro
Papasakosiu ir as viena istorija nutikusia praeita pavasari. Paskambino man viena draugas, sako atleksiu iki taves, as pradejau sakyt, kad namie nebusiu siandien ir etc. Nu einu namo po kiek laiko, ziu prie namo stovi masina, balta audi kabrioletas, nedaug tokiu mieste, tai galvoju nu va prigavo Nu einu toliau ir ziu kazkaip niekas nelipas is tos masinos ir aplamai jokios reakcijos, galvoju nu matyt pyksta kaip reikiant, ir einu as link tos masinos issukus is kelio, taip letai einu, prieinu vis tiek jokios reakcijos (stogas nebuvo nuleistas), prienu prie pat masinos pasilenkiu prie lango, o ten kazkoks vyrukas sedi tokia syosenele ismetes Kokia geda buvo, kaip moviau as nuo tos masinos, jauciu jis dar ilgai ta istorija pasakojo...
QUOTE(S@lsa @ 2011 02 20, 12:24)
Papasakosiu ir as viena istorija nutikusia praeita pavasari. Paskambino man viena draugas, sako atleksiu iki taves, as pradejau sakyt, kad namie nebusiu siandien ir etc. Nu einu namo po kiek laiko, ziu prie namo stovi masina, balta audi kabrioletas, nedaug tokiu mieste, tai galvoju nu va prigavo Nu einu toliau ir ziu kazkaip niekas nelipas is tos masinos ir aplamai jokios reakcijos, galvoju nu matyt pyksta kaip reikiant, ir einu as link tos masinos issukus is kelio, taip letai einu, prieinu vis tiek jokios reakcijos (stogas nebuvo nuleistas), prienu prie pat masinos pasilenkiu prie lango, o ten kazkoks vyrukas sedi tokia syosenele ismetes Kokia geda buvo, kaip moviau as nuo tos masinos, jauciu jis dar ilgai ta istorija pasakojo...
O man buvo neseniai tokia situacija,kad dabar prisiminus,juokiames...Nuvaziavome i Akropolio Maxsima...prisipirkome,maniskis pavaziavo i prieki su vezimeliu,o as kortele atsiskaitineju...ziuredama tik i vezimeli,pradejau prekes krauti i krepsius(jie buvo vezimelyje),galvoju,kodel jis stovi ir nepadeda,dar paburbejau ir toliau kraunu...kai beveik viska sukroviau i krepsius,girdziu balsa"aciu,kad taip rupinates...",pakeliu galva,stovi grazus vyriukas,sypsosi...o maniskis irgi stovi ama prarades(pasirodo jis jau buvo sukroves viska,bet i savo krepsius)...nors skradziai zeme prasmek...
eikit sau mergaites kaip pasijuokiau
Panos, aš suprantu, kad labai juokinga jums, bet man, atsidarius temą visai nesmagu žiūrėti kelias į puslapį pilną vien tik smailiukų, tat būkit supratingesnės.
QUOTE(Ašara @ 2011 02 20, 01:06)
juokiausi balsu. Įsivaizduoju situaciją...
Man buvo šį rudenį tokia situacija. Važiavom miestu ir aš labai užsinorėjau kakot, tiksliau viduriuot (brangi uošvienė pasistengė labai skaniai paruošti raugintus kopūstus, kurie man ir pakišo koją). Tai sakau vyrui, dairykis kur stot, nes nu nebegaliu. Radom tokį parkelį. Nubėgau ten ir radusi atokią vietelę, kad dėjau, tai dėjau. Poto aišku sekė valymąsis Vėliau atsistojau, apsižiūrėjau ir vos nenumiriau iš gėdos. Už manęs nuo kalniuko leidosi 4 ar 5 vyresnių klasių moksleiviai. Vaikinai. Žvengė jie iš manęs. O mano vyras balsu juokėsi susirietęs, mat pasigedo, ėjo ieškot, ir visą tą gėrį pamatė. Nu neturėjau kur dėtis...
QUOTE(Ramunaite @ 2011 02 28, 21:26)
juokiausi balsu. Įsivaizduoju situaciją...
Man buvo šį rudenį tokia situacija. Važiavom miestu ir aš labai užsinorėjau kakot, tiksliau viduriuot (brangi uošvienė pasistengė labai skaniai paruošti raugintus kopūstus, kurie man ir pakišo koją). Tai sakau vyrui, dairykis kur stot, nes nu nebegaliu. Radom tokį parkelį. Nubėgau ten ir radusi atokią vietelę, kad dėjau, tai dėjau. Poto aišku sekė valymąsis Vėliau atsistojau, apsižiūrėjau ir vos nenumiriau iš gėdos. Už manęs nuo kalniuko leidosi 4 ar 5 vyresnių klasių moksleiviai. Vaikinai. Žvengė jie iš manęs. O mano vyras balsu juokėsi susirietęs, mat pasigedo, ėjo ieškot, ir visą tą gėrį pamatė. Nu neturėjau kur dėtis...
jooo cia tai tikrai situacija, kad tikrai ner kur akiu deti, gal degaline greiciau butu pasimaisius po akim nei parkelis
QUOTE(ssanta @ 2011 03 01, 00:26)
jooo cia tai tikrai situacija, kad tikrai ner kur akiu deti, gal degaline greiciau butu pasimaisius po akim nei parkelis
Tai vat būtent, kad jau neišėjo taip sulaukti (suprantat apie ką aš, manau ne vienam buvo juokinga situacija dėl skubėjimo šiuo reikalu).
QUOTE(Ašara @ 2011 02 19, 23:06)
dar tarybiniais laikais, vasara , saulute sviecia, lekiu kaune laisves aleja, ir taip suknele tarp koju pinasi, lipa i virsu isielektrinus. uzeinu i parduotuve, nusiperku purskiamo antistatiko flakona ir suku i pirma pasitaikiusi broma, patenku i kiemeli. kadangi aplink vaiksciojanciu zmoniu nesimato, tai kilsteliu sukneles padurkus ir purskiu kazkur tarp koju. ir staiga, kad nugriaudeja daugybes vyrisku balsu juokas...sprukau neatsisukdama, buvo ziauriai geda.pasirodo, kieme buvo ligonine, o kadangi vasara, tai ligoniai aplipe langus sedejo. matyt pagalvojo,kad merguzele sumane pasikvepint gera vieta dezodorantu.
balsu juokiuos viena sededama