Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

drinks_cheers.gif Ir tema yra apie gėdingus poelgius, o ne apie tokius, kuriais didžiuojamės ir kitiems pavyzdį rodome.
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 11 03, 21:37)
irgi neblogai thumbup.gif

dar  papasakosiu; kai buvau kokia  šeštokė, pasiruošiau vakare mokyklai, ir kažkaip sumąsčiau :jei užsikabinsiu kuprinę ant pakabos,iš kitos  pusės, tai ryte beliks tik prieiti , tik įkišti rankas ir jau kuprinė ant nugaros. nereiks tuomet kelti nuo žemės, lenktis ir t.t.( o ta pakaba su kuprine, pakabinta ant spintos rankenėlės)
ryte atsikėlus, susiruošusi taip ir padariau...
einu aš į mokyklą. iki jos 10min pėsčiomis. ir girdžiu krizenimus už nugaros. galvoju, ko tie mokiniai juokiasi, dar pažiūrėjau ar kokia uniforma nesulindusi į kelnes.Ne, viskas gerai.
na ir tik atėjusi į mokyklą ir juokiausi iš savęs ir pykau; gi kai užsikabinau kuprinę, pakaba liko irgi doh.gif  turėjo neblogai atrodyti... biggrin.gif

Jau tiek prisijuokiau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2013 12 13, 20:43)
drinks_cheers.gif Ir tema yra apie gėdingus poelgius, o ne apie tokius, kuriais didžiuojamės ir kitiems pavyzdį rodome.

Nežinau ar jūs didžiuotumėtės, bet ji juk parašė į temą, kurioje kalbama, kad buvo taip gėda, jog nėra kur akių dėti!
Atsakyti
QUOTE(Sindy @ 2013 12 14, 03:03)
Nežinau ar jūs didžiuotumėtės, bet ji juk parašė į temą, kurioje kalbama, kad buvo taip gėda, jog nėra kur akių dėti!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindy @ 2013 12 14, 04:03)

Tai kad jai gėda buvo tik prieš vaikiną, kad jis nepamatytų ką ji klozete paliko. Tai ką ji padarė ji pavadino ne gėda, o išradingumu (mes moterys igi šradingos). Tfu, supykino.
Atsakyti
QUOTE(Sindy @ 2013 12 14, 03:03)

Tai aš taip ir parašiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 12 14, 09:56)
Tai kad jai gėda buvo tik prieš vaikiną, kad jis nepamatytų ką ji klozete paliko. Tai ką ji padarė ji pavadino ne gėda, o išradingumu (mes moterys igi šradingos).  Tfu, supykino.

Neįtikinsite, kad ji po to jautėsi gerai. Tiesiog vieną gėdą pakeitė kita. Ir gal jau nustokim rašinėt ne į temą doh.gif
Atsakyti
Man įdomu ką būtų visos teisuolės darę? Aš taip įsivaizduoju, kad žmogus jau pakankamai turbūt kentėjo per kelionę, kol pasiekė tualetą ir tuomet ką? Gi nežinojo, kad vanduo nenusileis. Pamačius išeiti ir siūlyti vaikinui eiti pirmam, kai nebegali kentėti? cool.gif
Situacija aišku labai nesmagi, betgi žmogus ne restorano vidury pridarė. Kas kaltas, kad administracija, valytojos nežiūri tualeto? Kas turi pamatyti, kad vanduo neveikia? Kas turi ten kokį kibirą tuomet pilną statyti? Klientai? cool.gif Jei tualetas netvarkingas, tai klientai tuomet jau daro kaip išmano. Be to, skirtingi žmonės turi skirtingą šalinimo sistemos stiprumą ir ribas. Smerkti visuomet lengviausią cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 14, 21:41)
Man įdomu ką būtų visos teisuolės darę? Smerkti visuomet lengviausią cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Smerkiančioms beliktų prikakot į neveikiantį klozetą ir išėjus jautriai bei garsiai piktintis kokie nevalos tie lietuviai..pridergia ir vandens nenuleidžia. Tad vardan teisingumo, didžiai pasipiktinus, išvis buvo atsisakyta daryti į tokį apdergtą klozetą ir draugui užeit nebepatarta biggrin.gif Prikakoji, kiaulės akis įsidedi ir kukliai pratari "ai, tiek to pakentėsiu...matyt vandens nėra, kažkas prikakojo ir nenuleido" biggrin.gif

Aš asmeniškai nematau tragedijos, jei žmogui blogai su pilvu, jis ta šiukšline pasinaudojo. Na, ne gėlės ten pamerktos..šiukšlių maišas su panaudotais popieriais. Blogiau būtų, jei ant grindų ar į kelnes..
Atsakyti
Oj, moterys, man rodos dauguma įsivaizduoja viską bjauriau, nei buvo. Šiukšlinė su maišu, tvarkingai popieriais uždangsčiau ir viskas. Gi ne žygdarbiu gyriuosi, čia kai jau esi prispaustas į kampą...
Dėl žodžio „išradingos“ ar kaip ten parašiau, čia gi ironija, o tai dabar, neduok die, kažkas mane dar apgynė, tai reikia daugiau kabliukų tekste ieškot, interpretacijų...
Kažkam išvis iškrypimas pasirodė, nu sory, čia jau juokinga: perskaičiau, pabandžiau įsivaizduoti baisiau nei yra, dar pamačiau žodį kakoti ir jau iškrypimas. Nors, jei jau imam gilintis šitaip jautriai, kaip į mano pasisakymą, kad būtų iškrypimas, reikia jausti malonumą taip nuolat elgiantis.
Taigi, nekelkim savęs kitus bandant pažeminti, gyvenime visko nutinka. Bet čia vėlgi gali prasidėti tokie pasisakymai kaip: „bet tu žinojai ką darai... tai gal padarykit tą ar aną ir pavadinkim tai nelaimingu nutikimu...“ Taigi, JEI TURĖČIAU TIKSLĄ KABINĖTIS< TAI IR PATI TURĖČIAU KĄ SAU PASAKYT, taigi, nusiraminkit ir pamirškit, jei nesugebėjot tiesiog pažiūrėt kaip į komišką situaciją.

Atsakyti
Apturėjau neseniai gėdą kirpykloj. Atėjus iškart pasodino galvą plauti, po plovimo jau ir į kirpimo kėdę, o prieš mane didelis veidrodis. Nužiūrėjau save - ogi džinsų klynas atsegtas doh.gif Prisidengiau palaidine, o kai skaistę uždėjo tai ir užsisegiau. Bet kol galvą plovė, tai tikrai turėjo matyt. Gerai dar, kad pas moteriškę buvau, jei būtų koks simpatiškas kirpėjas, tai būtų labai nemalonu.
Atsakyti