Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

QUOTE(p@uksTelis @ 2013 02 23, 13:32)
Vakar "apturėjau" 2 tokias situacijas. Važiuojam Dubline troleibusu, įlipa kontrolieriai, pagavo zuikį, o po kiek laiko įlipa du apsauginiai, sustoja prie durų, važiuojam toliau. Mes su vyru sėdėjom netoliese jų, aš vyrui ir sakau- kaži ko tas apsauginis apsiniaukusią dieną su akiniais nuo saulės? Kad šūstriau atrodytų? Stovi toks važnas Sekančioj stotelėj prieš išlipant jie prakalbo lietuviškai..  doh.gif O man pasidarė siaubingai gėda, bus pamoka, kad kartais geriau liežuvį laikyt už dantų. Na ir dar: vaikštau po drabužių parduotuvę, drabužiai sukabinti palei sieną, o iš šono didžiulis veidrodis sudarė įspūdį kad ten vitrina tęsiasi toliau, tai aš labai skambiai atsitrenkiau į tą veidrodį

cia aisku ne i tema, bet kur jus dubline sugebejot troleibusa rasti ... ? blink.gif
Atsakyti
Buvo ir man kartą nesmagus nutikimas.
Dukra mano dar mažiukė buvo, kokių 5 metukų. Nuėjom mes kartu į maisto prekių parduotuvę, apžiūrinėju kruopų visokių lentynas, o manoji ir sako : mamyte, prašau, prašau, nupirk man vakarienei tų ryžių, kuriuos šuniukui verdi...ilgai prie kruopų nepasilikau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eiksau @ 2013 09 09, 23:05)
cia aisku ne i tema, bet kur jus dubline sugebejot troleibusa rasti ... ?  blink.gif

Turėjau galvoj Luasą biggrin.gif Nežinau, kaip kitaip pavadint?

O į temą- vakar apsiprekinau, išsikviečiau taksi, laukiu prie parduotuvės su dviem didžiulėm tašėm ir šuniu. Taksi neskubėjo važiuot, aš jau nekantrauju, privažiuoja mašina, sėdi viduj vyriškis, aš pasiimu tašę, einu link mašinos, dar pyktelėjau, koks taksistas nemandagus, nesiteikia išlipt ir man padėt doh.gif Žmogus išlipo, pažiūrėjo į mane ir nuėjo sau, o aš iš gėdos kai nėriau šalin lotuliukas.gif Airijoje kai kurios taksi mašinos neturi skiriamųjų ženklų, todėl ir supainiojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anka @ 2013 09 10, 09:32)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oj, man irgi buvo, kai susituokėm, vyrui papasakojau... doh.gif
Tik buvom pradėję susitikinėti, kai dar baisu riaugėti šalia vienas kito ir pan... Turėjom netrumpą kelionę, taip užsimaniau didelio į WC, kad nebegaliu tvert. Įeinam į degalinę, bendras WC. Jis mane užleido, atsistojo po manęs į tą patį WC. Tai visa laimė, kad aš pastebėjau jog vanduo nenusileidžia, kaip jam būtų po manęs atrodę... Tai mes moterys, gi išradingos, staigiai prisitraukiau šiukšledėžę ir padariau... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama2U: 12 gruodžio 2013 - 18:16
QUOTE(Mama2U @ 2013 12 12, 18:15)
Oj, man irgi buvo, kai susituokėm, vyrui papasakojau...  doh.gif
Tik buvom pradėję susitikinėti, kai dar baisu riaugėti šalia vienas kito ir pan... Turėjom netrumpą kelionę, taip užsimaniau didelio į WC, kad nebegaliu tvert. Įeinam į degalinę, bendras WC. Jis mane užleido, atsistojo po manęs į tą patį WC. Tai visa laimė, kad aš pastebėjau jog vanduo nenusileidžia, kaip jam būtų po manęs atrodę... Tai mes moterys, gi išradingos, staigiai prisitraukiau šiukšledėžę ir padariau...  blush2.gif  doh.gif

O siaube doh.gif
Atsakyti
Būčiau taip prisidirbusi, tai aš ne tik kad niekam nepasakočiau, bet dar ir iš savo atminties ištrinčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama2U @ 2013 12 12, 19:15)
Tik buvom pradėję susitikinėti, kai dar baisu riaugėti šalia vienas kito ir pan... Turėjom netrumpą kelionę, taip užsimaniau didelio į WC, kad nebegaliu tvert. Įeinam į degalinę, bendras WC. Jis mane užleido, atsistojo po manęs į tą patį WC. Tai visa laimė, kad aš pastebėjau jog vanduo nenusileidžia, kaip jam būtų po manęs atrodę... Tai mes moterys, gi išradingos, staigiai prisitraukiau šiukšledėžę ir padariau...  blush2.gif  doh.gif

aš būčiau moteriškiau išsisukus - būčiau sakius - eikt pirmas, nes aš galiu užtrukti, nes pvz. makiažą pasitisyt reik, pėdkelnes persiauti (akis nubėgo) ar kt moteriški dalykėliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2013 12 12, 23:30)
aš būčiau moteriškiau išsisukus - būčiau sakius - eikt pirmas, nes aš galiu užtrukti,  nes pvz. makiažą pasitisyt reik, pėdkelnes persiauti (akis nubėgo) ar kt moteriški dalykėliai  ax.gif

nu taigi raso zmogus, kad nebegalejo kentet lotuliukas.gif

siaip man primine sita filmuka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=z93P-WyNbPM

Atsakyti
QUOTE(Mama2U @ 2013 12 12, 19:15)

Siaubas doh.gif , iškrypimas konkretus doh.gif , tik sovietino lagerio palikimas taip gali pasielgt doh.gif . Tfu, užtat paskui kitiems lietuviams gėda pasakyt, kad jie iš Lietuvos, kai tokie besidergiantys tautiečiai kažkur apsilanko doh.gif Čia ne išradingumas, čia iškrypėliškumas doh.gif .
Atsakyti
Nu jo, i unitaza daryt geda, bet i kibira pats tas doh.gif blink.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 12 13, 20:17)
Nu jo, i unitaza daryt geda, bet i kibira pats tas  doh.gif  blink.gif swoon.gif

nepykit,nu bet kam ta ironija ir sarkazmas?nesistebiu,jog temute merdi,cia parasyk ka nors i tema APIE SITUACIJAS DEL KURIU NERA KUR AKIU DETI, tuoj atsiranda tamsta mokytoju kurios pradeda visaip kaip reikstis ne i tema su savo komentarais su potekste NUUUUU JAU KAIP JUS TAIP GALEEEEEEEEEEEEEEEEJOT,AS TAI JAU NIEEEEEEEEEEEKAD TAIP NEPADARYCIAU,NES ESU TOKIA SVENTA,KAD NET AUREOLE PRIAUGUS PRIE PAKAUSIO...! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giegasim: 13 gruodžio 2013 - 20:35