p@uksTelis, 23 Vas 2013 - 12:32, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
p@uksTelis, 23 Vas 2013 - 12:32, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
atsitrenkiau į tą veidrodį

Turėjo vykti vienas renginys, kuriame dalyvavo vien pareigūnai, dalyvavo net ministras. Na taip viskas ale oficialu, tvarkinga ir gražu.
Na aš kaip ir priklauso įsitaisiau pačiam priekyje, kad būtų patogu filmuoti. Paskui teikiant apdovanojimus įsitaisau išvis priekyje scenos, netoli to ministro, nes jis apdovanojimus teikė. Nemėgstu taip būti , kai tave mato absoliučiai visi, bet na ką darysi, toks darbas.
viskas vyko kaip ir sklandžiai, viskas ok. Bet štai baigėsi apdovanojimai ir ministras sumąstė grįžti į savo vietą atsisėsti. na ir aišku reikėjo eiti pro mane. Aš na galvojau pasitrauksiu, kad lengviau prasilenkti. Kamera ant trikojo pastatyta. o priekyje buvo stalas. toks ant trijų kojų. Ir kaip tik tuo momentu kai pro mane iš nugaros ėjo ministras,o aš šiek tiek pasitraukiau, matyt trikojis kameros šiek tiek pasislinko, ir prisilietė prie stalo. Kai griuvo tas stalas

grange, 13 Gru 2012 - 14:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
grange, 13 Gru 2012 - 14:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
dar kažkaip kažkaip prisiminiau situaciją,visai neseniai vykusią, kai buvo gėda dėl to. nu atrodo natūralus dalykas, bet...
važiavom su b į pardę, nu ir užsipirkau tą kart paketų, kaip sakant į ateitį, gal 8 naktinius/dieninius pakius, nes tada dar ir nuolaidų gavau, ir kaip tik tą pirmą paėmėm, ir vežime nieko nebuvo, važiavom kitų daiktų ir susitinku buvusį grupioką, jis su žmona ir, vežime nieko nėra tik dvi dėžės alausir abiem toks durnas žvilgsnis į vežimus, ir kokia durnė, kam aš pakomentavau kad maždaug, o "smagus vakaras nusimato" ( nu nes futbolo varžybos buvo), nu tai jis matyt man norėdamas atsidėkoti komentaru tau ir maždaug
![]()
gėda gėda buvo
važiavom su b į pardę, nu ir užsipirkau tą kart paketų, kaip sakant į ateitį, gal 8 naktinius/dieninius pakius, nes tada dar ir nuolaidų gavau, ir kaip tik tą pirmą paėmėm, ir vežime nieko nebuvo, važiavom kitų daiktų ir susitinku buvusį grupioką, jis su žmona ir, vežime nieko nėra tik dvi dėžės alaus

gėda gėda buvo

12 klasėl dažnai su drauge tranzuodavom į Vilnių, nes ji ten studijavo pirmam kurse, tai kažkaip ir pinigėlius taupydavom (ji studentiškus, o aš šiaip savaitgalius norėdavau praleist dideliam mieste

Baigėsi viskas tuo, kad pavežė jis mus , bet tai kalbėdamos vis raudonavom, nes taip neprašytai įšokomį mašina, ypač, kai sužinojom, kad jis niekada pakeleivių neima

Prieš daug metų, mes su klasioke tipo jau panos buvom, 12-13m

Dar vienas nutikimas: su puske buvom klube, kitą rytą norėjau paklaust kaip sveikata. Buvau neseniai nusipirkus išmanų tel, nelabai dar mokėjau elgtis. Žodžiu tekstas buvo maždaug toks "nu senute, jau nebeišeina tūsintis kiek anksčiau ane? Kaip jautiesi, gal reik ateit pagydyt?"

Loranija, 27 Bal 2013 - 19:25, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Loranija, 27 Bal 2013 - 19:25, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Aš pastebėjau, kad man gėdą užtraukia telefonai
![]()
Prieš daug metų, mes su klasioke tipo jau panos buvom, 12-13mbuvom diskotekoj, ir prisistatė tokie bernai, nu ir sugalvojo po šokių mus namo palydėt, nu tai aišku grįžus namo reik susiskambint kas kaip
skambinu draugei(į laidinį) ir ten kad varau "nu maniškis tai kažkoks paplaukęs, pasikėlęs, net už rankos nepaėmė, nedraugausiu turbūt o taviškis turbūt normalesnis ane, draugaut siūlė, bučiavotės jau?" nu ir visokias tokias nesąmones varau, o draugė tyli, sakau "nu kas yra, ko tyli" ir taip girdžiu "aš tuoj Auksę pakviesiu". Pasirodo ten jos mama buvo
![]()
Dar vienas nutikimas: su puske buvom klube, kitą rytą norėjau paklaust kaip sveikata. Buvau neseniai nusipirkus išmanų tel, nelabai dar mokėjau elgtis. Žodžiu tekstas buvo maždaug toks "nu senute, jau nebeišeina tūsintis kiek anksčiau ane? Kaip jautiesi, gal reik ateit pagydyt?"ir per žioplumą savo bosei nusiunčiau, nes vienas šalia kito numeriai

Prieš daug metų, mes su klasioke tipo jau panos buvom, 12-13m

Dar vienas nutikimas: su puske buvom klube, kitą rytą norėjau paklaust kaip sveikata. Buvau neseniai nusipirkus išmanų tel, nelabai dar mokėjau elgtis. Žodžiu tekstas buvo maždaug toks "nu senute, jau nebeišeina tūsintis kiek anksčiau ane? Kaip jautiesi, gal reik ateit pagydyt?"

Loranija, 27 Bal 2013 - 22:57, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Loranija, 27 Bal 2013 - 22:57, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Tuoj pat paskambinau, atsiprašiau, kad netyčia nusiunčiau, žodžiu išbėriau visą litaniją apie savo kvailą išmanujį ir pan
šiaip viskas gerai baigės, pasijuokėm kartu ir tiek

žiauru

Šiandien važiuodama darban prisijuokiau: troleibuse stovi moteris, tokia visa stilinga ir šneka telefonu kažką: "Taip, mašina sugedo..negaliu tas smirdantis trulikas" žodžiu, skundėsi viešuoju transportu,o po to pradėjo kažką tyliau burbėti ir jos telefonas kuriuo ji kalba SUSKAMBA

Na,o vakar, man pakenkė mano yprotis perdaug nesiklausyti kaimynų, man iškrito lūpdažis laiptinėj ir kaimynas jį pakėlė, paskydamas "Labai graži spalva" į ką aš įsigūdrinau atsakyti:" Ačiū, Jums taip pat tiktų" o tada supratau,kad pasakiau tai vyrui...turbūt niekad taip greitai nebuvau lėkusi lauk iš laiptinės...