QUOTE(Bryana @ 2011 02 07, 21:57)
oij man irgi buvo...tik tada buvo laaabai nejuokinga.Skridau lektuvu,ant sedynes atsilenkiau ta saliuka maza ir pasidejau stikline su vandieniu,uzmigau ir kazkaip su ranka uzkliudziau ta stikline ir isverciau ir viskas tiesiai subego man i klyna,tai as pradejau trint klyna su servetele,net moteris salia sedejusi juokesi:) bet kaip tik neuzilgo leidomes,tai man tas klynas nespejo isdziut,buvau sviesiais dzinsais tai turejo matytis,o ir skridau viena tai taip nepatogu buvo islipt is lektuvo.Kazi ka zmones pagalvojo kad prisimizau is baimes, nes ir uzpalalis suslapo nuo sedynes
gerulė
QUOTE((mirtise) @ 2011 03 10, 20:42)
Kai sūnus didysis buvo mažas,atsitiko tokia istorija.Važiuojam mes su juo mikroautobusu.Ir sūnus sumąsto paklausti manęs, garsiai: mama,kai tu kakoji į tualetą,ar tau taškosi vanduo į užpakalį?
Aš raudonuoju ir sakau,kad nesitaško. Visas maršrutinis šypsosi, o sūnus sako : o kai aš kakoju,tai man taškosi
Mirk iš gėdos
jetus dar taip skaniai nesijuokiau
tikrai nežinai kur akių kišt tokiu atveju
QUOTE(ARDUAA @ 2012 09 02, 08:56)
Papasakosiu ir aš kokią gėda turėjau
iki šiol randai ant kojų primena ir kiekvieną kartą juoktis pradedu
mano šuo dar mažas buvo (nu svėrė apie kokį 20 kg
) priėjom pėsčiųjų perėją, pasodinu šunį ir laukiu kol mašinos sustos, mašinos sustoja ir mes abi iškėlę galvas einam ir kaip ten šuniui "susišvietė" pasimaišyt man po kojomis ir kai jau "skridau" ant pilvo, o šuo atsisuko ir pamanė, kad sugalvojau pažaist ir tik įsibėgėjo ir šoko ant galvos, o mašinos tai stovi ir viskas vyksta ant gatvės, jetus taip gėda pasidarė, šuo nuo galvos nenulipa, šokinėja tai gatvę perėjau "keturiom" ir net neatsisukau kaip gėda buvo
o vat šitas nutikimas galutinai nukautavo, dar seniai taip nesijuokiau
įsivaizduoju situaciją, nes ir aš turėjau šunį, ką ten šunį visą didelę karvutę ~60 kg
jei tik pargriūsi ant žemės, o jei dar prištinės (žiemą), viskas, amen, galvoja kad su ja žaidi ir nesitraukia niekur, man taip buvo kieme, žiemą, aš su ja vaikštinėjau, buvo slidu, pargriuvau, o ta tai aišku galvojo kad žaidžiu, tempia už pirštinių, plaukų, tiek įsisiautėjo, o aš kuo daugiau šaukiu, tuo jai labiau atrodo, kad aš su ja linksminuos
jau buvo nebejuokinga, nes kvapo negalėjau atgaut, ir atsistot
tai pradėjau pešt jai už ausies, nes skaudžiausia vieta, tai šiaip ne taip atsitraukė
dar kažkaip kažkaip prisiminiau situaciją,visai neseniai vykusią, kai buvo gėda dėl to. nu atrodo natūralus dalykas, bet...
važiavom su b į pardę, nu ir užsipirkau tą kart paketų, kaip sakant į ateitį, gal 8 naktinius/dieninius pakius, nes tada dar ir nuolaidų gavau, ir kaip tik tą pirmą paėmėm, ir vežime nieko nebuvo, važiavom kitų daiktų ir susitinku buvusį grupioką, jis su žmona ir, vežime nieko nėra tik dvi dėžės alaus
ir abiem toks durnas žvilgsnis į vežimus, ir kokia durnė, kam aš pakomentavau kad maždaug, o
"smagus vakaras nusimato" ( nu nes futbolo varžybos buvo), nu tai jis matyt man norėdamas
atsidėkoti komentaru tau ir maždaug
gėda gėda buvo