Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

QUOTE(*agnyte* @ 2012 11 03, 16:58)
na jo, jei butu jo antra puse perskaiciusi, tai idomiai butu pasibaige, manau biggrin.gif

o as papasakosiu nugirsta situacija:
lietuviu bendruomene uzsienyje vis rengdavo susitikimus, baliukus ir vienas vyras i kiekviena susitikima vis kita pana atsivezdavo. per viena eilini susitikima, vienas is tu lietuviu ir sako:
"klausyk, kiek tu cia vis su kita ir su kita, kada zmona parodysi?"
o vat ta karta ir buvo su zmona...

jaučiu vyrelis pasimetė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2012 11 03, 16:58)
"klausyk, kiek tu cia vis su kita ir su kita, kada zmona parodysi?"
o vat ta karta ir buvo su zmona...

Žiauru... Nežinočiau, kur dingti, jei būčiau taip pasakiusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2012 11 03, 19:46)
Žiauru...  Nežinočiau, kur dingti, jei būčiau taip pasakiusi  blush2.gif

ne Jums čia reikėtų galvoti kur dingti, o tam vargšui vyrui biggrin.gif
Atsakyti
tai jau taip... kiek pasakojo, lyg ir apie skyrybas ejo kalba. bet is dalies ir gerai, kad isaiskejo tokio vyro darbeliai
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 11 03, 16:02)
Dar idomiau,jeitu ta zinute perskaite jo zmona arba drauge  biggrin.gif Ir pasitaike vyrukui situacija,kai ne tik ner kur akiu deti,bet ir kaip pasiaiskinti savo antrai pusei,kai irodymas rastiskas  lotuliukas.gif
Man sunku suprasti tokius darbo santykius,kai bendraujama sms'ais  g.gif

na pas mus darbe buvo kazkiek panasus atvejis.Bendradarbe, kai pasigimde paeme ir issiunte ne vienu adresu kazkas panasaus i tokia zinute " siandien trylikta valanda mums gime sunus", bet nepasirase. Ir vienas bendradarbis gaves suko galva, kas cia jam tokias zinutes gali rasineti. Juokiames mes po to is jo.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2012 11 03, 19:15)
na pas mus darbe buvo kazkiek panasus atvejis.Bendradarbe, kai pasigimde paeme ir issiunte ne vienu adresu kazkas panasaus i tokia zinute " siandien trylikta valanda mums gime sunus", bet nepasirase. Ir vienas bendradarbis gaves suko galva, kas cia jam tokias zinutes gali rasineti. Juokiames mes po to is jo.

irgi neblogai thumbup.gif

dar papasakosiu; kai buvau kokia šeštokė, pasiruošiau vakare mokyklai, ir kažkaip sumąsčiau :jei užsikabinsiu kuprinę ant pakabos,iš kitos pusės, tai ryte beliks tik prieiti , tik įkišti rankas ir jau kuprinė ant nugaros. nereiks tuomet kelti nuo žemės, lenktis ir t.t.( o ta pakaba su kuprine, pakabinta ant spintos rankenėlės)
ryte atsikėlus, susiruošusi taip ir padariau...
einu aš į mokyklą. iki jos 10min pėsčiomis. ir girdžiu krizenimus už nugaros. galvoju, ko tie mokiniai juokiasi, dar pažiūrėjau ar kokia uniforma nesulindusi į kelnes.Ne, viskas gerai.
na ir tik atėjusi į mokyklą ir juokiausi iš savęs ir pykau; gi kai užsikabinau kuprinę, pakaba liko irgi doh.gif turėjo neblogai atrodyti... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelargonijA77: 03 lapkričio 2012 - 22:46
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 11 03, 23:37)

oj prisijuokiau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 11 04, 00:37)
irgi neblogai thumbup.gif

dar  papasakosiu; kai buvau kokia  šeštokė, pasiruošiau vakare mokyklai, ir kažkaip sumąsčiau :jei užsikabinsiu kuprinę ant pakabos,iš kitos  pusės, tai ryte beliks tik prieiti , tik įkišti rankas ir jau kuprinė ant nugaros. nereiks tuomet kelti nuo žemės, lenktis ir t.t.( o ta pakaba su kuprine, pakabinta ant spintos rankenėlės)
ryte atsikėlus, susiruošusi taip ir padariau...
einu aš į mokyklą. iki jos 10min pėsčiomis. ir girdžiu krizenimus už nugaros. galvoju, ko tie mokiniai juokiasi, dar pažiūrėjau ar kokia uniforma nesulindusi į kelnes.Ne, viskas gerai.
na ir tik atėjusi į mokyklą ir juokiausi iš savęs ir pykau; gi kai užsikabinau kuprinę, pakaba liko irgi doh.gif  turėjo neblogai atrodyti... biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš irgi primąstydavau visokių bajerių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2012 11 03, 19:15)

ale matyt buvo priežastis tą galvą sukti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2011 02 07, 21:57)
oij man irgi buvo...tik tada buvo laaabai nejuokinga.Skridau lektuvu,ant sedynes atsilenkiau ta saliuka maza ir pasidejau stikline su vandieniu,uzmigau ir kazkaip su ranka uzkliudziau ta stikline ir isverciau ir viskas tiesiai subego man i klyna,tai as pradejau trint klyna su servetele,net moteris salia sedejusi juokesi:) bet kaip tik neuzilgo leidomes,tai man tas klynas nespejo isdziut,buvau sviesiais dzinsais tai turejo matytis,o ir skridau viena tai taip nepatogu buvo islipt is lektuvo.Kazi ka zmones pagalvojo kad prisimizau is baimes, nes ir uzpalalis suslapo nuo sedynes

gerulė lotuliukas.gif

QUOTE((mirtise) @ 2011 03 10, 20:42)
Kai sūnus didysis buvo mažas,atsitiko tokia istorija.Važiuojam mes su juo mikroautobusu.Ir sūnus sumąsto paklausti manęs, garsiai: mama,kai tu kakoji į tualetą,ar tau taškosi vanduo į užpakalį?  doh.gif
Aš raudonuoju ir sakau,kad nesitaško. Visas maršrutinis šypsosi, o sūnus sako : o kai aš kakoju,tai man taškosi  lotuliukas.gif  Mirk iš gėdos 

jetus dar taip skaniai nesijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai nežinai kur akių kišt tokiu atveju

QUOTE(ARDUAA @ 2012 09 02, 08:56)
Papasakosiu ir aš kokią gėda turėjau  doh.gif iki šiol randai ant kojų primena ir kiekvieną kartą juoktis pradedu  lotuliukas.gif mano šuo dar mažas buvo (nu svėrė apie kokį 20 kg  biggrin.gif  ) priėjom pėsčiųjų perėją, pasodinu šunį ir laukiu kol mašinos sustos, mašinos sustoja ir mes abi iškėlę galvas einam ir kaip ten šuniui "susišvietė" pasimaišyt man po kojomis ir kai jau "skridau" ant pilvo, o šuo atsisuko ir pamanė, kad sugalvojau pažaist ir tik įsibėgėjo ir šoko ant galvos, o mašinos tai stovi ir viskas vyksta ant gatvės, jetus taip gėda pasidarė, šuo nuo galvos nenulipa, šokinėja tai gatvę perėjau "keturiom" ir net neatsisukau kaip gėda buvo  doh.gif  doh.gif

o vat šitas nutikimas galutinai nukautavo, dar seniai taip nesijuokiau thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif įsivaizduoju situaciją, nes ir aš turėjau šunį, ką ten šunį visą didelę karvutę ~60 kg doh.gif jei tik pargriūsi ant žemės, o jei dar prištinės (žiemą), viskas, amen, galvoja kad su ja žaidi ir nesitraukia niekur, man taip buvo kieme, žiemą, aš su ja vaikštinėjau, buvo slidu, pargriuvau, o ta tai aišku galvojo kad žaidžiu, tempia už pirštinių, plaukų, tiek įsisiautėjo, o aš kuo daugiau šaukiu, tuo jai labiau atrodo, kad aš su ja linksminuos lotuliukas.gif jau buvo nebejuokinga, nes kvapo negalėjau atgaut, ir atsistot doh.gif tai pradėjau pešt jai už ausies, nes skaudžiausia vieta, tai šiaip ne taip atsitraukė doh.gif

dar kažkaip kažkaip prisiminiau situaciją,visai neseniai vykusią, kai buvo gėda dėl to. nu atrodo natūralus dalykas, bet...
važiavom su b į pardę, nu ir užsipirkau tą kart paketų, kaip sakant į ateitį, gal 8 naktinius/dieninius pakius, nes tada dar ir nuolaidų gavau, ir kaip tik tą pirmą paėmėm, ir vežime nieko nebuvo, važiavom kitų daiktų ir susitinku buvusį grupioką, jis su žmona ir, vežime nieko nėra tik dvi dėžės alaus lotuliukas.gif ir abiem toks durnas žvilgsnis į vežimus, ir kokia durnė, kam aš pakomentavau kad maždaug, o "smagus vakaras nusimato" ( nu nes futbolo varžybos buvo), nu tai jis matyt man norėdamas atsidėkoti komentaru tau ir maždaug laugh.gif
gėda gėda buvo doh.gif
Atsakyti
Nereali tema thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif keliu i virsu, gal dar kas nors ka nors atsimins thumbup.gif
Atsakyti
plaunu as darbe grindis su masina...ji uzia tai nelabai ka ir girdziu...pribega kolege ir kazko klausia...as isgirstu tik zodi "kartoska" galvoje sussiraso,kad manes praso pirstiniu bulvem...na tokios medziagines buna...sakau turime tik gumines...pirkejas ziuri i mane blink.gif ...suprantu,kad kazka ne to isgirdau...tada isjungiu masina,kad pasitikslint...,o jis pasirodo koleges klause ar turi bandeliu su bulvemis....,o as jam guminiu pasiuliau... blush2.gif
Atsakyti