[quote=Studencioke<3,2012 10 31, 14:10]
Sveikos šiandien man buvo labai gėda...
čia tai geras,tiktai prajuokinot
Papasakosiu ne savo, bet mamos istoriją.
Mama važiavo autobusu su mano broliu (tuomet jam buvo ~5 m.) ir į autobusą įlipo vyras ilgais plaukais, žemiau pečių ir su ūsais. Brolis žiūrėjo žiūrėjo ir klausia mamos garsiai: -Mama kodėl ta teta su ūsais? Mama sakė visas autobusas kikeno, o vyriškis tik nusišypsojo ir nieko nesakė.
Mama važiavo autobusu su mano broliu (tuomet jam buvo ~5 m.) ir į autobusą įlipo vyras ilgais plaukais, žemiau pečių ir su ūsais. Brolis žiūrėjo žiūrėjo ir klausia mamos garsiai: -Mama kodėl ta teta su ūsais? Mama sakė visas autobusas kikeno, o vyriškis tik nusišypsojo ir nieko nesakė.
QUOTE(Avytė kvadratu @ 2012 10 24, 17:12)
Kai pažiūrėjo Ai, galvoju, ko čia aš turiu aiškintis, koks kieno reikalas, kas man juos išmušė
man ziauriai irgi skamba..as tai nebuciau stomotologei nieko aiskinus, ne jos reikalas.
QUOTE(Studencioke<3 @ 2012 10 31, 11:10)
Na niekaip nesuprantu, kaip šitas dėdė tokią didelę tetą per tiltą nešė pardavėja vos susilaiko, žmonės už mūsų kikena, o aš stoviu raudona..Atsiprašiau tos moters, bet ji turbūt neatleido
as tai nebuciau gal atsiprasius, geriau movus is ten kuo greiciau, nes kai atsipraset,tai tada jau tikrai 100proc moteriske suprato,kad taikyta jai o jei nebutumet nieko sakius,tai gal ta mergyte siaip `kazkam` ,gal toliau praeinanciam pasake..na tipo apsimesti `slanga` kartais tikrai geriau..
Dar prisiminiau, prieš porą metų einu per miestą išsišiepusi. Pavasaris, šilta, tik žiūriu, kad visi į mane žiūri, nu bet man gi dzin, jei patinku, lai žiūri. Parduotuvėj pardavėja kreivai pažiūrėjo, atvažiavau į darbą nakčiai ir apsauga šypsosi. Galvoju, kas čia visiems pasidarė, gera nuotaika nuo gero oro ar kaip. Įeinu darbe į liftą ir pasižiūriu į veidrodį... O ant lūpos prilipus protezų atspaudų masė ir dar tokia ryški oranžinė. Nu ir kiek kartų gydytojas yra sakęs išeinant iš kabineto pasižiūrėtį į ten pat kabantį veidrodį. Nu bet gi laimė, kad pagaliau paleido ir žiūrėti nereikia. Ir kaip nepajutau, kad ji ten prilipus, niekaip nesuprantu.
Bet kad niekas to jums nepasakė, tai gėda turėtų būti žmonėms.
QUOTE(Fungu @ 2012 11 01, 19:38)
Bet kad niekas to jums nepasakė, tai gėda turėtų būti žmonėms.
pati geriausia tema SM. prisijuokiau
pas mane tai nemažai tų istorijų turbūt, bet dabar kelias prisiminiau
dirbau džinsų parduotuvėje . ateina pora vyrui ieško džinsų. na, pasimatuoja kelis, prašo ;gal vienu numeriu didesnis dydis būtų. aš lakstau po salę, renku tam vyrui, žmona sako; tai parodykit mes pasiimsim. aš kitoje salės pusėje buvau ir skau; pažiūrėkit toje eilėje, ten užpakaly didesni dydžiai
paskui tik susiprotėjau kaip pasakiau kai jiedu nusišypsojo.
bet džinsus nupirko iš užpakalio
dirbant toje pačioje parduotuvėje, jau laukiausi, bet vis nedrįsau pasakyti valdžiai. galvoju;trys mėnesiai kai sueis ir pradės matytis tada pasakysiu. o pas mus buvo toks savininkas ir toks Egidijus ūkio reikalams. tai tas Egidijus pas mus atvažiuodavo dažniau, atveždavo naujus drabužius, dar kokias nuolaidas pakabindavo viršuje. reikėdavo per jį ten viską tvarkyti. jis jaus perduodavo savininkui.
na ir išaušo ta diena , kai galvoju pasakysiu valdžiai kad laukiuosi. ėmiau ir parašiau sms tam Egidijau; Egidijau, aš laukiuosi.
tai mano kolegė juokėsi; įsivaizduoji, jis gaus tą žinutę, ką pagalvos... ir juokėmės tada abi kad išgąsdinsiu mūsų Egidijų .
bet kai jis atvyko už kelių dienų(mes Šiauliuose, jis Vilniuje), tai raudonavau, bet jis suprato
pas mane tai nemažai tų istorijų turbūt, bet dabar kelias prisiminiau
dirbau džinsų parduotuvėje . ateina pora vyrui ieško džinsų. na, pasimatuoja kelis, prašo ;gal vienu numeriu didesnis dydis būtų. aš lakstau po salę, renku tam vyrui, žmona sako; tai parodykit mes pasiimsim. aš kitoje salės pusėje buvau ir skau; pažiūrėkit toje eilėje, ten užpakaly didesni dydžiai
paskui tik susiprotėjau kaip pasakiau kai jiedu nusišypsojo.
bet džinsus nupirko iš užpakalio
dirbant toje pačioje parduotuvėje, jau laukiausi, bet vis nedrįsau pasakyti valdžiai. galvoju;trys mėnesiai kai sueis ir pradės matytis tada pasakysiu. o pas mus buvo toks savininkas ir toks Egidijus ūkio reikalams. tai tas Egidijus pas mus atvažiuodavo dažniau, atveždavo naujus drabužius, dar kokias nuolaidas pakabindavo viršuje. reikėdavo per jį ten viską tvarkyti. jis jaus perduodavo savininkui.
na ir išaušo ta diena , kai galvoju pasakysiu valdžiai kad laukiuosi. ėmiau ir parašiau sms tam Egidijau; Egidijau, aš laukiuosi.
tai mano kolegė juokėsi; įsivaizduoji, jis gaus tą žinutę, ką pagalvos... ir juokėmės tada abi kad išgąsdinsiu mūsų Egidijų .
bet kai jis atvyko už kelių dienų(mes Šiauliuose, jis Vilniuje), tai raudonavau, bet jis suprato
vargšas Egidijus
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 11 03, 02:23)
Dar idomiau,jeitu ta zinute perskaite jo zmona arba drauge Ir pasitaike vyrukui situacija,kai ne tik ner kur akiu deti,bet ir kaip pasiaiskinti savo antrai pusei,kai irodymas rastiskas
Man sunku suprasti tokius darbo santykius,kai bendraujama sms'ais
QUOTE(festina lente @ 2012 11 03, 15:02)
Dar idomiau,jeitu ta zinute perskaite jo zmona arba drauge Ir pasitaike vyrukui situacija,kai ne tik ner kur akiu deti,bet ir kaip pasiaiskinti savo antrai pusei,kai irodymas rastiskas
ačiū Dievui nieks nepamatė nes jau buvo išsiskyręs
ai galėdavom jam parašyti. jis dar sakydavo; jei neatsiliepiu, rašykit žinutę. tai galvojau parašysiu, nes kai reiks pasakyti tai nebeišlemensiu
na jo, jei butu jo antra puse perskaiciusi, tai idomiai butu pasibaige, manau
o as papasakosiu nugirsta situacija:
lietuviu bendruomene uzsienyje vis rengdavo susitikimus, baliukus ir vienas vyras i kiekviena susitikima vis kita pana atsivezdavo. per viena eilini susitikima, vienas is tu lietuviu ir sako:
"klausyk, kiek tu cia vis su kita ir su kita, kada zmona parodysi?"
o vat ta karta ir buvo su zmona...
o as papasakosiu nugirsta situacija:
lietuviu bendruomene uzsienyje vis rengdavo susitikimus, baliukus ir vienas vyras i kiekviena susitikima vis kita pana atsivezdavo. per viena eilini susitikima, vienas is tu lietuviu ir sako:
"klausyk, kiek tu cia vis su kita ir su kita, kada zmona parodysi?"
o vat ta karta ir buvo su zmona...