Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

Apie vaikų šveplavimą, perpasakoju pažystamos pasakojimą.
Važiuoja artypilniu autobusu moteris su nedicka mergyte. Ta nenusėdi vietoje, duodas po visą autobusą, vis šūkaliodama "teta vagina,...teta vagina....". Teta bando ignoruoti mergytės pašaukimus, tipo negirdi. Ale gi kiti keleiviai pradeda vis garsiau prunkštauti. Mergytė nenutyla, teta neiškenčia ir garsiai pareiškia: "Regina aš, teta Regina".
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2011 02 09, 00:44)
Važiuoja artypilniu autobusu moteris su nedicka mergyte. Ta nenusėdi vietoje, duodas po visą autobusą, vis šūkaliodama "teta vagina,...teta vagina....". Teta bando ignoruoti mergytės pašaukimus, tipo negirdi. Ale gi kiti keleiviai pradeda vis garsiau prunkštauti. Mergytė nenutyla, teta neiškenčia ir garsiai pareiškia: "Regina aš, teta Regina".

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2011 02 09, 02:44)

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytte...: 09 vasario 2011 - 14:51
Ir man toks nutiko 4u.gif nusipirkau nauja toyota masina nu pora savaiciu vazineju ir uzsukau i turgaviete. masinu viena prie kitos suspaustos vos duris eina atsidaryt ,palikau masinoj gale vaika laukt ,nes lauke vejas stiprus ir lyja sakau greita nubegu ka skanaus paciumpu ir parvarau ,o cia dviese eisim ilgiau uztruksim ,nu ka parlekiu is to turgelio su dideliu tokiu kapisonu pribegu prie masinos durys neatsidaro ,o lyja ,o vejas plesia plaukus su kapisonu ,as saukiu vaikui greit atrakink duris ,ir plesiu jas is visu jegu ir dar burbuliuoju biski necenzurineis zodeleis blush2.gif blush2.gif ir tik girdziu uz nugaros kazkas vyrisku storu balsu juokiasi ir sako agirdi nuo kada peza nusipirkai ?????? doh.gif doh.gif jazau ale tikrai tada tik pamaciau ,kad vaiko nera gale ,o kaimynas is manes juokiasi doh.gif
Atsakyti
Seniai taip nesijuokiau thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O su tais automobiliais tai būna.. doh.gif kartą irgi apsipirkus įsėdau ne į mūsų... blush2.gif na bet tokia panaši ta mašina buvo mastau.gif hihihi.gif susirangiau su visais pirkiniais ant priekinės sėdynės, "Nu - sakau - važiuojam" drinks_cheers.gif Tik dirst į vairuotoją, o ten nepažįstamas vyras žiūri išpūtęs akis blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tante_: 09 vasario 2011 - 21:31
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
prisiminiau ir aš juokingą nutikimą, tik jis ne tiek gėdingas, kiek šiaip juokingas blush2.gif
tai va vieną vakarą vedžioju aš savo šuniuką, jis nedidukas juodas mišrūniukas. einam pro mašinų stovėjimo aikštelę ir tuo metu prisiparkavo moteris mašiną, išlipa, o mano šuniukas į tą mašiną ir įšoko, matyt sugalvojo pasivažinėti doh.gif o kadangi buvo jau tamsu ir uniukas juodas, moteris to nepastebėjo, užrakino maįiną ir jau eina link namų... aš bėgu iš paskos, sakau atiduokit mano šunį, jis jūsų mašinoje sėdi bigsmile.gif moteris į mane žiūri blink.gif sako jokiu šunų mano mašinoj nėra, sakau ne yra, jis įšoko kai išlipinėjot ir nepastebėjot doh.gif žodžiu teko kokias 5min ją įtikinėti, kad tas šuo tikrai jos mašinoj, ir kaip ji nustebo atidariusi mašinos dureles ir ant galinės sėdinės radusi mano šuniuką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2011 02 10, 16:30)
prisiminiau ir aš juokingą nutikimą, tik jis ne tiek gėdingas, kiek šiaip juokingas  blush2.gif
tai va vieną vakarą vedžioju aš savo šuniuką, jis nedidukas juodas mišrūniukas. einam pro mašinų stovėjimo aikštelę ir tuo metu prisiparkavo moteris mašiną, išlipa, o mano šuniukas į tą mašiną ir įšoko, matyt sugalvojo pasivažinėti  doh.gif  o kadangi buvo jau tamsu ir uniukas juodas, moteris to nepastebėjo, užrakino maįiną ir jau eina link namų... aš bėgu iš paskos, sakau atiduokit mano šunį, jis jūsų mašinoje sėdi  bigsmile.gif  moteris į mane žiūri  blink.gif  sako jokiu šunų mano mašinoj nėra, sakau ne yra, jis įšoko kai išlipinėjot ir nepastebėjot  doh.gif  žodžiu teko kokias 5min ją įtikinėti, kad tas šuo tikrai jos mašinoj, ir kaip ji nustebo atidariusi mašinos dureles ir ant galinės sėdinės radusi mano šuniuką  lotuliukas.gif

Tai gerai, kad pati pastebėjote, o jei ne, tai liūdnokai būtų.
Man panašiai buvo: gyvenom bute su bendra virtuve, tai buto kaimynas turėjo katiną, o aš šunį, tai jis įsileido mano šunį pas save į kambarį, o aš nieko nežinau, buvo žiema, daug sniego, ilgai vaikščiojau lauke ieškodama šuns, šūkavau, švilpavau sad.gif , neradau, ėjau miegoti, ryte šunis buvo virtuvėj...
Atsakyti
Ėjau iš parduotuvės namo, rankose krūva prekių, nes maišelio kaip visada nepasiėmiau, skubu... Lipu laiptinėj į viršų ir bumt - atsitrenkiu į kažką su žalia striuke. Visi mano pirkiniai jau ant žemės, man gėda akis pakelti rolleyes.gif O ten kaimynas - seniai man pamirksintis ir visada pasisveikinantis. Žodžiu abu tuoj atsiprašau atsiprašau, jis vargšas puolė gaudyt mano besiritantį žemyn grietinės indelį, o aš bandau susirinkti mandarinus ir lyg dar nebūtų gėdos gana man susipina kojos ir aš krentu žemėn biggrin.gif Kaimynas surinko likusias prekes ir dar namo palydėjo, turbūt galvoja kur ją tokią vieną paleisi, tai dabar kai sveikinasi visada juokiasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2011 01 29, 19:55)
Geda dar ir kaip geda biggrin.gif Sugalvojau vaziuot i svecius pas mama issidejau vyno buteli ir pora alaus skardiniu galvoju pasedesim lauke pavakarosim biggrin.gif ilipom su mazium jam 4metukai i mikriuka galvoju reik mamai paskambint kad jau atvaziuoju pakalbejau ir daviau rageli savo mazui nes visad praso duot pakalbet lotuliukas.gif Tai jis ir ant viso mikriuko sako mociute mes su mama atvaziuojam mama snapso atsiveza lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kai jis padejo rageli kad man nebutu taip geda pries sedincius mikre zmones as jam aiskinu -Suneli ten vynas o ne snapsas nes mociute snapso negeria biggrin.gif O jis dar garsiau-Ka negeria ka neatsimeni kaip veme lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif galvojau numirsiu is gedos biggrin.gif O dar islipant is mikriuko varuotojas mestelejo-Tai mama vezasi snapso??? biggrin.gif

oj tie vaikai biggrin.gif ko tik neprišneka
Atsakyti
N mergaites, geru cia istoriju pridejot, as atsimenu kaip ateinu is pardos ir galvoju vyras sedi taip ramiai masinoj reikia pagasdint as priselinau prie lango esancio keleisvio pusej priekyje ir jau norejau sakyt tik bum ziuriu atsisuka kazkoks vyras, o dar pries tai paglvojau, keista jis su dzinsais (nes lyg isvaziaves buvo ne su dzinasais, nu ir as teisi buvau ne su dzinsais) idomu ka tas vyras apie mane pagalvojo iskisusia galva palei langa biggrin.gif
Atsakyti
dar tarybiniais laikais, vasara , saulute sviecia, lekiu kaune laisves aleja, ir taip suknele tarp koju pinasi, lipa i virsu isielektrinus. uzeinu i parduotuve, nusiperku purskiamo antistatiko flakona ir suku i pirma pasitaikiusi broma, patenku i kiemeli. kadangi aplink vaiksciojanciu zmoniu nesimato, tai kilsteliu sukneles padurkus ir purskiu kazkur tarp koju. ir staiga, kad nugriaudeja daugybes vyrisku balsu juokas...sprukau neatsisukdama, buvo ziauriai geda.pasirodo, kieme buvo ligonine, o kadangi vasara, tai ligoniai aplipe langus sedejo. matyt pagalvojo,kad merguzele sumane pasikvepint gera vieta dezodorantu.

Atsakyti