Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

Florestina, va cia tai pavaret biggrin.gif
Atsakyti
O aš galvojau, tokios problemos pasitaiko tik mūsų (AS) tarpe biggrin.gif
Atsakyti
o kur galima nusipirkti tokį daiktą-ardiklį,o aš vis su stora adata vargstu?
p.s užjaučiu dėl danties
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2012 10 21, 15:57)
o kur galima nusipirkti tokį daiktą-ardiklį,o aš vis su stora adata vargstu?
p.s užjaučiu dėl danties

Siuvimo reikmenyse būna. Pirmiausia jį pamačiau pas siuvimo mokytoją, aš mokiausi siūti pas privačią mokytoją, nes dėl pamaininio darbo kursų lankyti neapsimokėjo, o ji siuva namie, dėsto kolegijoj ir priima namie mokines. Savo pirkau Droge.
Atsakyti
ačiū 4u.gif drogas man pakeliui
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 10 21, 17:05)
Siuvimo reikmenyse būna. Pirmiausia jį pamačiau pas siuvimo mokytoją, aš mokiausi siūti pas privačią mokytoją, nes dėl pamaininio darbo kursų lankyti neapsimokėjo, o ji siuva namie, dėsto kolegijoj ir priima namie mokines. Savo pirkau Droge.

o tuo pačiu paklausiu (iškart atsiprašau, kad ne į temą) - o droge kartais nematėt tų tokių siuviminių žirklučių, kur tokios buna visada išsižiojusios kol nesuspaudi? Nes pas mus miestely niekur nerandu, tai gal droge pasitaikytu g.gif

http://siuvimomasino...e/Zirkles 2.jpg

va tokios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2012 10 21, 17:08)
o tuo pačiu paklausiu (iškart atsiprašau, kad ne į temą) - o droge kartais nematėt tų tokių siuviminių žirklučių, kur tokios buna visada išsižiojusios kol nesuspaudi? Nes pas mus miestely niekur nerandu, tai gal droge pasitaikytu  g.gif

http://siuvimomasino...e/Zirkles 2.jpg

va tokios smile.gif

Ne, nemačiau, jų galima įsigyti pvz. čia: http://hipershop.eu/...tymo-priemones/

Atsakyti
QUOTE(Roadkill @ 2012 10 01, 10:09)
Ejau i pokalbi del darbo. Pakalbejau, nu, darbo negavau. Iseidama is kabineto apsiziuriu -- mano klynas placiai atsiseges  bigsmile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien apturėjau gėdos biggrin.gif Varau iš miesto namo ir sustoja mašina, atsisuku, pažįstama gera, aš hop į mašiną, o ji į mane taip kreivai pasižiūrėjo,sako- Sveika. Aš - Labas, nu kur čia važinėji? Ji- Nu namo varau. Tada man dašuto,kad ji sustojo ten, nes laukė kol galės pasukt į savo gatvelę, o visai ne mane pavežt doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2012 10 24, 14:04)
Šiandien apturėjau gėdos biggrin.gif Varau iš miesto namo ir sustoja mašina, atsisuku, pažįstama gera, aš hop į mašiną, o ji į mane taip kreivai pasižiūrėjo,sako- Sveika. Aš - Labas, nu kur čia važinėji? Ji- Nu namo varau. Tada man dašuto,kad ji sustojo ten, nes laukė kol galės pasukt į savo gatvelę, o visai ne mane pavežt  doh.gif  doh.gif

buciau sudegusi is gedos lotuliukas.gif
Atsakyti
Florestinos istorija man priminė manąją biggrin.gif . Reiškias taip : prieš eilę metų abu su vyru prekiaudavom turguj. Išvažiuojam būdavo labai anksti ryte, miego trūksta, grįžtam popiet ir einam poguliuko. O vyras vis grįžtam, užkandam, ir alaus butelaitį išgeria. Ir aš vis po gurkšniuką ragauju blush2.gif . Na ir atsigulam kažkada, vyras jau beveik išragavęs, snaudžia mūsų sulenkiamoj sofkutėj, aš šalia išsitiesus skaitau laikraštį ir paskutinius gurkšnius dabaiginėju (paliko man ant butelio dugno). Tik staiga tas vidury dienos kad šoks apsisapnavęs, taukšt man per butelio dugną. Opa - jaučiu kažkas burnoj yra. Spėjau, kad atidužo gabaliukas butelio. Apsičiupinėju - du priekinių viršutinių dantų gabalai biggrin.gif . Ojej doh.gif . Nueinu pas dantistę, sako kas nutiko? Nu sakau nemeluosiu - vyras su buteliu išdaužė. ''Eikit eikit, *****(čia vyro vardas - abu mes pas tą pačią dantistę lankomės) ??? O šitokio ramumo žmogus atrodo g.gif ''. ''Ne, sakau, nekalė va taip paėmęs į žabtus. Abu alų draugiškai gėrėm, ir davė per butelį atbula ranka''. Kai pažiūrėjo blush2.gif Ai, galvoju, ko čia aš turiu aiškintis, koks kieno reikalas, kas man juos išmušė ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif šiandien man buvo labai gėda...stovim su pussesere (5m.) parduotuvėje eilėje, prieš mus stovi moteris (apie 60m.) simpatiška,tik labai stambi ir šalia jos stovi jos vyras, na jau toks liesas, kad žiūrėt kraupu...na ir manoji pusseserė sako man: Pasilenk, kažką į ausį pasakysiu..na aš jau suburbėjau: Palauk..po kelių sekundžiuų vėl ji prašo pasilenti,aš jai vėl palauk...Pusseserė supykusi, kad aš jai vis tą Palauk ir sako: Na niekaip nesuprantu, kaip šitas dėdė tokią didelę tetą per tiltą nešė doh.gif pardavėja vos susilaiko, žmonės už mūsų kikena, o aš stoviu raudona..Atsiprašiau tos moters, bet ji turbūt neatleido biggrin.gif
Atsakyti