Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

Nuėjau šiandien į bitės saloną pažiūrėti mob telefonų kainų , kad maždaug žinočiau kiek pinigų pasitaupyti ir kiek tas taupymas užtruks , kol nusipirksiu naują mobilų . žiūrinėju mobiliuosius vitrinoje , kol prišoko konsultantė ir pradėjo pasakoti apie telefonus ir tuo metu susidarė eilė lankytojų . bet sužinojau , kad apsimokės pirkti sony telefoną liečiamu ekranu už 1000 lt , jei neatsiras panašių nokios modelių . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 07 05, 22:48)
Nuėjau šiandien į bitės saloną pažiūrėti mob telefonų kainų , kad maždaug žinočiau kiek pinigų pasitaupyti ir kiek tas taupymas užtruks , kol nusipirksiu naują mobilų . žiūrinėju mobiliuosius vitrinoje , kol prišoko konsultantė ir pradėjo pasakoti apie telefonus ir tuo metu susidarė eilė lankytojų . bet sužinojau , kad apsimokės pirkti sony telefoną liečiamu ekranu už 1000 lt , jei neatsiras panašių nokios modelių .  blush2.gif

ties kuria pasakojimo vieta nebuvo kur akiu deti?
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2012 07 06, 00:49)
ties kuria pasakojimo vieta nebuvo kur akiu deti?

kai stovintys eilėje žmonės žiūrėjo į mane .
Atsakyti
Tai šiais laikais gėda žiūrėti ar kaip ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2011 03 10, 20:42)
Kai sūnus didysis buvo mažas,atsitiko tokia istorija.Važiuojam mes su juo mikroautobusu.Ir sūnus sumąsto paklausti manęs, garsiai: mama,kai tu kakoji į tualetą,ar tau taškosi vanduo į užpakalį?  doh.gif
Aš raudonuoju ir sakau,kad nesitaško. Visas maršrutinis šypsosi, o sūnus sako : o kai aš kakoju,tai man taškosi  lotuliukas.gif  Mirk iš gėdos  doh.gif

negalejau nepakomentuoti šito thumbup.gif super thumbup.gif
Atsakyti
Labai juokingos jūsų istorijos lotuliukas.gif man tai buvo taip sedžiu mikriuke, nesuprantu ko moteris dairosi į mane vis dašuto kad sėdi mano teta pažįstama, o aš sakau labadinea, neatpažinau jūsų, o ji man ką sakėt, paskui žiūriu, kad visai svetima ten moteris... blush2.gif tada sakau atsiprašau sumaišiau smile.gif
Atsakyti
Toks trumpas nutikimas, tiesa, ne mano, o klasiokės. Mokykla, chemijos pamoka, tyla, nes visi uždavinį sprendžia. Ir viena klasiokė taip garsiai ant visos klasės į mokytoją kreipėsi, matyt norėjo kažką pasitikslinti: "Mamaaa, ...." Ir tada pasipylė juokas iš visų pusių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GCT @ 2012 07 24, 22:11)
Toks trumpas nutikimas, tiesa, ne mano, o klasiokės. Mokykla, chemijos pamoka, tyla, nes visi uždavinį sprendžia. Ir viena klasiokė taip garsiai ant visos klasės į mokytoją kreipėsi, matyt norėjo kažką pasitikslinti: "Mamaaa, ...." Ir tada pasipylė juokas iš visų pusių biggrin.gif

Aš pradinėje mokykloje į savo mokytoją kreipiausi "Močiute" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GCT @ 2012 07 24, 22:11)

Sitas daug kam pasitaike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 07 25, 13:10)
Sitas daug kam pasitaike biggrin.gif

klasioko mama buvo mūsų matematikos mokytoja, klasiokui tokie bairiai pasitaikydavo geroookai dažniau.. hihihi.gif
Atsakyti
Buvom pries kelis metus Latvijoj, nuejau i tualeta, o durys senovines su labai jau imantriu uzraktu. Uzsirakinau, o iseit negaliu... Mama isejo i lauka, o as maniau ji dar vidui, saukiu "isleisk mane" ir vis garsiau, girdziu zmoniu priejo jau nemazai, as vis garsiau rekiu ir duris baladoju ir tik brakst ir jos taip lengvai atsidare, o ten DAUG kinu turistu leipsta juokais is manes ir nieks padet nesiruosia... lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif Jau kokia sarmata buvo, kad vos praejau pro juos... lotuliukas.gif
Atsakyti
Prieš kelias dienas ieškojau naujų džinsų Akropolyje. Pasimatavau vienoje parduotuvėje kelias poras, netiko, tai atidaviau juos pardavėjai ir išėjau iš parduotuvės. Tik jaučiu - kažkas ne taip, o ir žmonės žiūri... Pasižiūriu žemyn - kelnių diržas atsegtas makaluojasi doh.gif Ir dar teko prie visų jį sagstytis, nes pasislėpti nebuvo kur doh.gif
Atsakyti