QUOTE(bixe @ 2011 06 19, 18:26)
taigi vieną dieną ėjau varnų baidyt pasiėmiau didelį pagalį ir visu pajėgumu trenkiau į tualeto būdelę...ir staiga ----- vyro balsas: "DAR IŠSIŠIKT NEGALIMA???!!!!!!" O dieve! skridau aš pati iš to miškelio...grižusi papasakojau mamai, tai juokėsi iki ašarų o aš galvojau, išgąsdinau žmogų, juk galėjo ir į skylę iš to strioko įkristi...
Jau šita tai geriausia, kokią esu skaičius..
Aš tai prisimenu vieną didelę savo gėdą, dar iš mokyklos laikų.. kokia devintokė gal buvau.. (nepamenu, gal kada šioj temoj jau rašiau, atleiskit, jei ką...). Priešistorei papasakosiu, kad visai neišvaizdi apvalutė pana buvau, jokių kavalierių, jokių kvietimų į pasimatymą ir pan. Nu ir ką, mokykloj šokių vakaras. Atėjau su puske, tokios išvaizdos pana, kuri ištisai su kažkuo šokdavo, tai su vienu, tai kitu.. o aš viena. Tąkart - taip pat. Sėdžiu, dairaus aplink (o kas belieka?..). Prieina toks vaikinukas. Visai nieko, simpatiškas o garsas aišku siaubingas, susikalbėt neina. Nu ir jis man sako.. sako kažką, ką aš nugirstu "gal nori pašokt, karve?" Net nepamąsčius, įsiuntu ir drėbiu atgal "ačiū, su kiaulėm nešoku". Vaikinukas pastyra, parausta, ir dingsta kuo greičiau.
Turbūt niekada daugiau gyvenime prie nepažįstamos panos nesiartino jei dar kada būčiau sutikus, atsiminus jį, kuo nuoširdžiausiai atsiprašyčiau.. kadangi jau ir po to įvykio praktiškai iškart suvokiau, kad tiesiog aš pati nesąmonę nugirdau (nugi kas jau prie manęs normalus gali eit, nu..), o jau pati kai drėbtelėjau...