Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

QUOTE(bixe @ 2011 06 19, 18:26)
taigi vieną dieną ėjau varnų baidyt smile.gif pasiėmiau didelį pagalį ir visu pajėgumu trenkiau į tualeto būdelę...ir staiga -----  vyro balsas: "DAR IŠSIŠIKT NEGALIMA???!!!!!!" O dieve!  doh.gif  skridau aš pati iš to miškelio...grižusi papasakojau mamai, tai juokėsi iki ašarų  lotuliukas.gif o aš galvojau, išgąsdinau žmogų, juk galėjo ir į skylę iš to strioko įkristi...  doh.gif  lotuliukas.gif

Jau šita tai geriausia, kokią esu skaičius.. biggrin.gif
Aš tai prisimenu vieną didelę savo gėdą, dar iš mokyklos laikų.. kokia devintokė gal buvau.. (nepamenu, gal kada šioj temoj jau rašiau, atleiskit, jei ką...). Priešistorei papasakosiu, kad visai neišvaizdi apvalutė pana buvau, jokių kavalierių, jokių kvietimų į pasimatymą ir pan. Nu ir ką, mokykloj šokių vakaras. Atėjau su puske, tokios išvaizdos pana, kuri ištisai su kažkuo šokdavo, tai su vienu, tai kitu.. o aš viena. Tąkart - taip pat. Sėdžiu, dairaus aplink (o kas belieka?..). Prieina toks vaikinukas. Visai nieko, simpatiškas blush2.gif o garsas aišku siaubingas, susikalbėt neina. Nu ir jis man sako.. sako kažką, ką aš nugirstu "gal nori pašokt, karve?" Net nepamąsčius, įsiuntu ir drėbiu atgal "ačiū, su kiaulėm nešoku". Vaikinukas pastyra, parausta, ir dingsta kuo greičiau.
Turbūt niekada daugiau gyvenime prie nepažįstamos panos nesiartino blush2.gif blush2.gif jei dar kada būčiau sutikus, atsiminus jį, kuo nuoširdžiausiai atsiprašyčiau.. kadangi jau ir po to įvykio praktiškai iškart suvokiau, kad tiesiog aš pati nesąmonę nugirdau (nugi kas jau prie manęs normalus gali eit, nu..), o jau pati kai drėbtelėjau... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aridax: 15 birželio 2012 - 16:04
QUOTE((mirtise) @ 2011 03 10, 22:42)
Kai sūnus didysis buvo mažas,atsitiko tokia istorija.Važiuojam mes su juo mikroautobusu.Ir sūnus sumąsto paklausti manęs, garsiai: mama,kai tu kakoji į tualetą,ar tau taškosi vanduo į užpakalį?  doh.gif
Aš raudonuoju ir sakau,kad nesitaško. Visas maršrutinis šypsosi, o sūnus sako : o kai aš kakoju,tai man taškosi  lotuliukas.gif  Mirk iš gėdos  doh.gif

Oi lotuliukas.gif Oj oj oj laugh.gif
..............................
Mano sūnus tai prie ežero, pamatęs pilvotą dėdę, garsiai klausė "mama, ar to dėdės pilve yra vaikiukas?" lotuliukas.gif

Ir apskritai - linksma tema, prisijuokiau beskaitydama. Liuks!
Atsakyti
Buvo kovo 8-oji. Darbe gavau gėlių ir patenkita žygiavau namo. Prie namų sutikau pagyvenusį kaimyną. Jis man ir sako : "su švente jus". O aš išsišiepus iki ausų sakau: "ačiū, jus taip pat". Jis tik šypt, o aš tik po kelių sekundžių susivokiau ką pasakiau. Jau kaip moviau į laiptinę, nes ir juokas suėmė ir gėda pasidarė. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evey: 04 liepos 2012 - 22:15
As tai prisiminiau draugo geda ax.gif Atvyko tas mano draugas i vakareli su dar keliais draugais, o ten mergina ratukuose sedi, draugas ir sako: "kazkas cia tipo invalidais apsimeta... " Nu tipo bajeri suskele laugh.gif O ta mergina pasirodo tikrai neigali doh.gif
Priesistore tokia, kad iki tol buvo su ta mergina bendraves tik chatu ir tik nuotraukas mates, kuriose ji visur tik iki puses ir net nebuvo pagalvojes, o ta mergina nebuvo uzsiminus, kad sedi ratukuose. Zodiu, geda draugui buvo nereali. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evey @ 2012 07 04, 23:14)
Buvo kovo 8-oji. Darbe gavau gėlių ir patenkita žygiavau namo. Prie namų sutikau pagyvenusį kaimyną. Jis man ir sako : "su švente jus". O aš išsišiepus iki ausų sakau: "ačiū, jus taip pat".

Gerai cia atsaket hihihi.gif
Atsakyti
Papasakosiu ir aš savo gėdą. Atostogaujam Graikijoje, viešbutyje, kuriame nei vieno lietuvio. Paplūdimyje deginamės, už mūsų guli porelė, kuri kalbasi rusiškai. Vyras sako, žiūrėk kokie dantys jos bebriniai, pasižiūriu, nu jo yra į ką pažiūrėt.... mirksiukas.gif Ateina diena kai jau turime išvažiuoti, aš anksti ryte užsiimu geriausia gultą prie pat jūros, galvoju pasideginsiu paskutinę dieną. Ateinu po pusryčių, žiūriu tos moteriškės su tais bebriniais dantim vyras guli, bet taip naglai mano gultą nustūmęs ir pats prie pat jūros įsitaisęs. Nu supykau blink.gif Vyrui sakau, nu tu pažiūrėk ką tas ****** padarė... gun_bandana.gif Vakaras, laukiam autobuso, kuris vež į aerouostą, žiūrim ateina ta pati porelė, vyriškis, kurį aš ten taip išvadinau.... jau iš tolo šaukia: o ir jūs jau išvažiuojat?! Sakau: jo, išvažiuojam... Neklauskit, ką jaučiau tada karsta.gif Visam gyvenimui pamoka buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2012 07 05, 16:58)
Papasakosiu ir aš savo gėdą. Atostogaujam Graikijoje, viešbutyje, kuriame nei vieno lietuvio. Paplūdimyje deginamės, už mūsų guli porelė, kuri kalbasi rusiškai. Vyras sako, žiūrėk kokie dantys jos bebriniai, pasižiūriu, nu jo yra į ką pažiūrėt....  mirksiukas.gif Ateina diena kai jau turime išvažiuoti, aš anksti ryte užsiimu geriausia gultą prie pat jūros, galvoju pasideginsiu paskutinę dieną. Ateinu po pusryčių, žiūriu tos moteriškės su tais bebriniais dantim vyras guli, bet taip naglai mano gultą nustūmęs ir pats prie pat jūros įsitaisęs. Nu supykau  blink.gif Vyrui sakau, nu tu pažiūrėk ką tas ****** padarė...  gun_bandana.gif Vakaras, laukiam autobuso, kuris vež į aerouostą, žiūrim ateina ta pati porelė, vyriškis, kurį aš ten taip išvadinau.... jau iš tolo šaukia: o ir jūs jau išvažiuojat?! Sakau: jo, išvažiuojam... Neklauskit, ką jaučiau tada  karsta.gif Visam gyvenimui pamoka buvo  bigsmile.gif

lotuliukas.gif geras,isivaizduoju kaip reikejo jaustis
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 07 05, 17:56)
lotuliukas.gif  geras,isivaizduoju kaip reikejo jaustis

Eina svilpt, turbut sudegciau is gedos arba noretusi skradziai zeme sulist. Kaip sakoma- ir priesui to nepalinkeciau.
Atsakyti
siais laikais net uzsienyje negali laisvai lietuviskai apsnekinet, lietuviu pilna uz kiekvieno kampo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2012 07 05, 14:58)
Papasakosiu ir aš savo gėdą.

taip pat man su drauge oro uoste Rigoje buvo , sedejom atsisedo salia vaikinukas visas kosentis persales matyt , nu i lietuvi visai nepanasus , o mes kad aptarinejam ji ir vis xi xi xa xa, drauge sako : tuoj cia mums bacilu pribarstys , o paziurek koks kostiumas juokingas su meskiuku ir t.t ir pan .. tik po kurio laiko jis atsisuka ir sako : paneles pasaugokit tase as tuoj ateisiu . tada jau nebuvo juokinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Omrum @ 2012 07 05, 22:36)
...sako : paneles pasaugokit tase as tuoj ateisiu...

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Vaziuoja brolis Hamburge autiku ,sedi salia dvi paneles ,diskutuoja apie geru vietu depiliacijas seksa lotuliukas.gif nu ziauriai sake ten jos vare ....... Brolis raites ten tyliai is juoko,jos nemate ,nes jis sedejo nugara i jas lotuliukas.gif
islipant priejo sako geros dienos paneles thumbup.gif
Viena tik spejo pasakyt as siandien lotuliukas.gif numiriau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iowa: 05 liepos 2012 - 22:18