QUOTE(jurgiuxm83 @ 2011 01 29, 18:55)
Geda dar ir kaip geda Sugalvojau vaziuot i svecius pas mama issidejau vyno buteli ir pora alaus skardiniu galvoju pasedesim lauke pavakarosim ilipom su mazium jam 4metukai i mikriuka galvoju reik mamai paskambint kad jau atvaziuoju pakalbejau ir daviau rageli savo mazui nes visad praso duot pakalbet Tai jis ir ant viso mikriuko sako mociute mes su mama atvaziuojam mama snapso atsiveza Kai jis padejo rageli kad man nebutu taip geda pries sedincius mikre zmones as jam aiskinu -Suneli ten vynas o ne snapsas nes mociute snapso negeria O jis dar garsiau-Ka negeria ka neatsimeni kaip veme galvojau numirsiu is gedos O dar islipant is mikriuko varuotojas mestelejo-Tai mama vezasi snapso???
Juokiuosi viena prie kompo Jums tikrai neliūdna su tokiu veikėju gyventi, išmano ir apie šnapsą ir ką kada močiutė veikė
Papildyta:
o mano istorija tokia: aš esu megėja pakalbėti, nuolat ir apie viską
nuėjome su draugu į parduotuvę, aišku ir šokolado skyriaus neaplenkėme..
taigi, stoviu aš prie lentynos, žiūriu į tuos šokoladus ir komentuoju viską iš eilės: kuris man skanus, kuris nelabai, koks kainos ir kokybės santykis, dar pamenu ir kelis pokštus papasakojau, pasijuokiau... ir klausau kad viena juokiuosi apsidairiusi supratau, kad draugo šalia net nebuvo, o šalia stovi dvi moterys ir žiūri taip keistai į mane
mano draugas pasirodo nuėjo į kitą skyrių dar prieš pradedant man su savim kalbėtis - jis, mat, žinojo, kad aš ilgai rinksiuosi