Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

QUOTE(jurgiuxm83 @ 2011 01 29, 18:55)
Geda dar ir kaip geda biggrin.gif Sugalvojau vaziuot i svecius pas mama issidejau vyno buteli ir pora alaus skardiniu galvoju pasedesim lauke pavakarosim biggrin.gif ilipom su mazium jam 4metukai i mikriuka galvoju reik mamai paskambint kad jau atvaziuoju pakalbejau ir daviau rageli savo mazui nes visad praso duot pakalbet lotuliukas.gif Tai jis ir ant viso mikriuko sako mociute mes su mama atvaziuojam mama snapso atsiveza lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kai jis padejo rageli kad man nebutu taip geda pries sedincius mikre zmones as jam aiskinu -Suneli ten vynas o ne snapsas nes mociute snapso negeria biggrin.gif O jis dar garsiau-Ka negeria ka neatsimeni kaip veme lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif galvojau numirsiu is gedos biggrin.gif O dar islipant is mikriuko varuotojas mestelejo-Tai mama vezasi snapso??? biggrin.gif

Juokiuosi viena prie kompo lotuliukas.gif Jums tikrai neliūdna su tokiu veikėju gyventi, išmano ir apie šnapsą ir ką kada močiutė veikė lotuliukas.gif
Papildyta:
o mano istorija tokia: aš esu megėja pakalbėti, nuolat ir apie viską 4u.gif
nuėjome su draugu į parduotuvę, aišku ir šokolado skyriaus neaplenkėme..
taigi, stoviu aš prie lentynos, žiūriu į tuos šokoladus ir komentuoju viską iš eilės: kuris man skanus, kuris nelabai, koks kainos ir kokybės santykis, dar pamenu ir kelis pokštus papasakojau, pasijuokiau... ir klausau kad viena juokiuosi lotuliukas.gif apsidairiusi supratau, kad draugo šalia net nebuvo, o šalia stovi dvi moterys ir žiūri taip keistai į mane lotuliukas.gif
mano draugas pasirodo nuėjo į kitą skyrių dar prieš pradedant man su savim kalbėtis - jis, mat, žinojo, kad aš ilgai rinksiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
gyvenam mes Ukrainoj, pietinėj jos dalyje, kur didžioji dauguma supranta ir kalba rusiškai. su vaikais kalbu tik lietuviškai, rusiškai jie nesupranta.
nuėjom į parduotuvę, aš lėtai slenku, galvodama ką pirkti, o ir pilvą 8 mėnesių vos panešu. berniukai mano į priekį nubėgo. aš jiems garsiai:
-SUKITE Į KAIRĘ!
atsisuko visi aplink buvę žmonės, pakraupę biggrin.gif o vienas senas diedulis, šalia buvęs, dar ir mestelėjo - nu i mamasha...
iš pradžių nesupratau, kas atsitiko. paskui tai, ką pasakiau, persiverčiau mintyse į rusų kalbą - kaip ir nieko. tada į galvą atėjo "sukite" atitikmuo... doh.gif

Atsakyti
Gražus rytas. Atsikeliu ir užsimanau mėsos konservų. Vyras nuperka, atneša. Nekantraudama puolu atidarinėti . Skardinė išslįsta iš rankų, iš netikėtumo puolu gaudyti ją riešais. Skardinė praskrenda tarp rankų ir perpjauna rankos vienas . Pasipilė kraujas, man prasidėjo isterija . Vyras puolė skambinti mamai ką daryti o man teko anytai, draugams ir ligoninėje aiškinti kam aš vienas persipjoviau doh.gif
Atsakyti
Jau tiek prisijuokiau, kad ir man reikia pasipasakoti savo gėdą biggrin.gif
Prieš kokius 3-4 metus, pakvietė vienas draugas į gimtadienį, kurį šventė boulinge. Aišku, buvo ir nemažai nepažįstamų žmonių, todėl norėjosi pasirodyt, kad neblogai man tas boulingas sekasi... Taigi išsirinkau aš kamuolį, pasiruošiau jau trumpam, 'grakščiam' įsibėgėjimui ir per tas pastangas nepastebėjau, kad yra mažas pakilimas kur eina pats takas ir maždaug 3 žingsniai iki tako pradžios doh.gif tai jau kaip kliuvau už jo, kaip plojausi iš visų jėgų, kartu su visu boulingo kamuoliu, kuris irgi prisidėjo savo svoriu tempdamas žemėn, kad stipresnis kritimas būtų lotuliukas.gif Ir aišku visi gimtadienio svečiai tai matė, o vakaro tik pati pradžia... Susitrenkiau vieną kelį gerai, bet teko apsimest, kad skauda dar labiau nei iš tiesų yra, kad žmonės nesijuoktų taip stipriai, pagailėtų, kokia gėda... blush2.gif Gerai aišku, kad bent dantų neišsimušiau biggrin.gif
Atsakyti
na papasakosiu ir as,tiesa tai mano sesutei nutiko...kazkadaise kai buvom paaugles15-17 gi labai rupejo bernai...taigi stoviu laukiu seses kol ateis iki susitikimo vietos,is toli matau ji zingsniuoja ir arteja prie manes,netoli manes stovejo tokiu bernu burys(gal 5-6) o mano sesute issipuosus,pasitempus,su aukstakulniais ir .t. t. bernai nebutu bernais jei jos nebutu pastebeja,taigi eina ji link manes,bernai kalbina,ji nekreipia demesio,apsimeta princese....bet tik ziuriu kad ji pasuka galva i juos ,sypsosi jiems ir taip eina i kelia neziuredama...tik kad ji taip beeidama kad plojosi i stulpa lotuliukas.gif tie bernai kad pradejo zvengti,as ir nes jau labai juokingai atrode..sesute net neatsisukdama savo kudlas nese,matyt jau labai geda buvo pries tuos berus.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia ivyko gal pries metus ,kai darbe vienai kompanijai su kuria bendraujam dazniausiai e-mailu vietoj hi guys parasiau hi gays ... doh.gif
Po to ivykio pas direktoriu nebuvau ir pasiaiskinimu nerasiau, matyt klientas labai nesupyko biggrin.gif o gal ir orentacija atspejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Remedy: 01 birželio 2012 - 17:27
prisimenu 12 klasej egzaminu metas... ir visi pries egzamina nesdavo geles.na ir as atsinesiau roze. tokia su labai ilgu kotu biggrin.gif . ir ka,atejo mano eile eit i kabineta,traukt bilieta. ieinu i kabineta,uzdarau paskui save duris,atsisuku i mokytoja,kad iteikt gele,o ten likes tik kotas doh.gif ,be ziedo ! pasirodo uzdarinedama duris as ji su durim nugnybau blush2.gif . gera mokytojos veido israiska buvo biggrin.gif ,o as pati galvojau i zeme sulysiu,taip nervinies pries egzamina,o cia dar toks nemalonumas biggrin.gif . nuo to karto roziu su ilgais kotais nebeperku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimantine+ @ 2012 06 09, 22:29)
prisimenu 12 klasej egzaminu metas... ir visi pries egzamina nesdavo geles.na ir as atsinesiau roze. tokia su labai ilgu kotu  biggrin.gif  . ir ka,atejo mano eile eit i kabineta,traukt bilieta. ieinu i kabineta,uzdarau paskui save duris,atsisuku i mokytoja,kad iteikt gele,o ten likes tik kotas  doh.gif ,be ziedo ! pasirodo uzdarinedama duris as ji su durim nugnybau  blush2.gif  . gera mokytojos veido israiska buvo  biggrin.gif  ,o as pati galvojau i zeme sulysiu,taip nervinies pries egzamina,o cia dar toks nemalonumas  biggrin.gif  . nuo to karto roziu su ilgais kotais nebeperku  biggrin.gif

panasiai mano klasiokei buvo, tai ji is kazkur gavo adata ir prismeige zieda prie koto. Manau mokytoja pamate namie. Bet neatsirinko turbut, kurios ten gele tokia buvo.
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2012 06 10, 14:14)
panasiai mano klasiokei buvo, tai ji is kazkur gavo adata ir prismeige zieda prie koto. Manau mokytoja pamate namie. Bet neatsirinko turbut, kurios ten gele tokia buvo.

O pas mus tai iš viso per egzaminus nebuvo jokių asmeninių gėlių teikimo mokytojams. Prieš egzaminą visas gėles mokytojai surinkdavo ir padarę puokštes papuošdavo jom salę ar klasė kur vykdavo egzaminas.
Atsakyti
jus cia gerus bairius pasakojat thumbup.gif na man buvo juokinga praeita men, nuejau pas daktara jis man israse vaistuku ir dave recepta(cia uk uz receptinius vaistukus nereik moket), na ka as su tuo receptu einu i vaistine, vaikinas uz duru lauke, daviau ta recepta vaistininkei ji sako palaukit minutele, na tai toj vaistinej dar visokiu dalyku buvo, kaip kvepalai, kremai, plauku dazai, na ir netycia uzmaciau as veidui krema kainavo 10 svaru, na ir atejo vaistininke dave man vaistukus ir iskart aptarnavo kita kliente,ir as atsisveikinau ir einu pro duris, isejau jau einu ir ziuriu i vaistukus savo , ir ziuriu ta krema rankose turiu thumbup.gif thumbup.gif galvoju bleha apsivogiau clap.gif tekinom begdama atbegau i vaistine,vaistininke sako gal ka pamirsote? sakau jo pamirsau sumoket clap_1.gif ta ka juoktis pradejo su kliente ir visu personalu, as pati susigedau,sumokejau biggrin.gif sako, kaip smagu,kad grizai biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ramunele19 @ 2012 06 12, 20:46)
jus cia gerus bairius pasakojat  thumbup.gif na man buvo juokinga praeita men, nuejau pas daktara jis man israse vaistuku ir dave recepta(cia uk uz  receptinius vaistukus nereik moket), na ka as su tuo receptu einu i vaistine, vaikinas uz duru lauke, daviau ta recepta vaistininkei ji sako palaukit minutele, na tai toj vaistinej dar visokiu dalyku buvo, kaip kvepalai, kremai, plauku dazai, na ir netycia uzmaciau as veidui krema kainavo 10 svaru, na ir atejo vaistininke dave man vaistukus ir iskart aptarnavo kita kliente,ir as atsisveikinau ir einu pro duris, isejau jau einu ir ziuriu i vaistukus savo , ir ziuriu ta krema rankose turiu thumbup.gif  thumbup.gif galvoju bleha apsivogiau clap.gif tekinom begdama atbegau i vaistine,vaistininke sako gal ka pamirsote? sakau jo pamirsau sumoket  clap_1.gif ta ka juoktis pradejo su kliente ir visu personalu, as pati susigedau,sumokejau  biggrin.gif sako, kaip smagu,kad grizai biggrin.gif  biggrin.gif vaikinas irgi juokias sako pavarai

biggrin.gif
ir manrods tapacia savaite,pirkausi pardej, ir priejau prie kasos viska ant prekystalio sudejau, ir sketi uz svara pamaciau,ai galvoju pasiimsiu, na ir kazkaip muse ir neimuse, o as pamaciau tik isejus ,kad cekyje ner to skecio biggrin.gif bet jau atgal geda buvo eit nes labai daug zmoniu buvo biggrin.gif o paskui dar ta sketi isskleidziau tai suplyses kazkoks buvo biggrin.gif gal todel ir nenuskanavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pieniu pieva @ 2012 05 07, 20:51)
Na, matote, veiksmas, acui dievui, vyksta DK og ne LT. Cia zmones ne tokie suruge, ne tokie pikti kaip LT, kantresni, zino, kad vaikas yra vaikas, todel ir reakcija buna kitokia.
Ir vaikams apie ju netinkama elgesi paaiskinama, o ne is karto puolama bausti ir barti. Dukrai viskas buvo kuo puikiausiai isaiskinta, ir ji labai gerai supranta, bet juk kiekvienos, atskiros situacijos nenumatysi ir nepavaizduosi.
Tarp kita ko su ta "nesciaja" moterimi dukra uzmezge labai smagu pokalbi ir issiskyrem linksmos, kvatodamos, be jokiu pykciu. Gerai, kad ne eiline surugusi lietuve buvo, o tai kaip matau, butu blogiau pasibaige  ax.gif
Kaip sunku turetu buti gyventi tokiems surugeliams...  doh.gif

Maniškė irgi iš tokių, kur mėgsta pakomentuot ar mamos garsiai paklausti. biggrin.gif Kartais gal ir susinepatoginu, bet visada paaiškinu, kas ir kaip. Man patinka, kad vaikas nuoširdžiai domisi, ir tas vaikiškas naivumas, kaip kad kuri rašė apie pankus ir gaidelius. hihihi.gif Ne liepdami užsičiaupti, o gražiai ir suprantamai paaiškindami galim vaiką mokyti tolerancijos (kad ir tetos būna su trumpais plaukais, kad du dėdės gali bučiuotis, kad būna ir labai apkūnių žmonių, būna senų ir kuprotų, būna ir bomžų, bet jie vis tiek žmonės).
Atsakyti
prisiminiau dar viena doh.gif
11 ir 12klase baigiau mokykloj,kuri vos ne kitam miesto gale,nes persikelem gyvent i kita rajona.mokyklos jau nenorejau keist ,tai tekdavo vazinet.vaziuoju is mokyklos su mikriuku.ziuriu jau laikas kaip ir lipt.atsistoju, prieinu arciau vairuotojo ir vietoj 'prasau sustoti sustojime' as jam taip garsiai 'LABA DIENA' doh.gif ,nesvarbu kad vazaivau praktiskai visa jo marsruta kartu lotuliukas.gif .vairuotojo zvilgsnis geras buvo thumbup.gif .kazkaip susipainiojau blush2.gif . uztai paskui kai tik papuldavo su tuo vairuotoju vaziuot tai jau ilipant visada pirmas pasisveikindavo biggrin.gif
Atsakyti