Vakar maniske dejo...
Atejo patikrint duju skaitliuku, o jie tokioj kamarelej-spintoj, niu nedidele, bet mes dviese ten prasilenkiam...zodziu,ieit ramiai galima...Iejo tas vyras, pasilenke tikrint, maniske - "mama,jis gi netelpa i ta spinta"... niu is gedos vos nesusmegau Gerai,kad vyriskis tik juoktis pradejo...
SIANDIENOS RYTO SITUACIJA .Apsirengiu , uzsimetu puspalciuka, nesaltas rytas lengvas salikelis, sijonukas,didele rankine per peti... Eisiu iki prekybos centro kilimam valyti nusipirkti valiklio. Pries iseinant su vyru lengvai pasigincijom kas ka veiks siandien...Na zodziu lipu laiptais zemyn ir kaimynu pora iseina ,bet mes kazkaip mazai bendraujam su jais tik mandagumo frazem.. Pasilabinam, sako kur nuo ryto begi? Atsakau... Bet taip keistai paziurejo.. Iseinu i lauka ,paeinu kelis zingsnius gi ziuriu su tapkem kambarinem, pedkelnes dar plonos kojinytes Galvoju is gedos numirsiu Einu jau apsimovus batus, ziuriu pareina kaimynai jau is parduotuves,kad moviau uz kampo, kad nesutikt
QUOTE(tenelga @ 2012 02 28, 23:07)
Ačiū merginos, už geras emocijas
Viena iš mano situacijų, ne tokia juokinga kaip jūsiškės bet mūsų šeimoje ji kaip anekdotas dabar:
Mano sūnus tuomet dar 4 metų buvo, važiavom abu po darželio i prekybos centrą apsipirkti. Jis man visą kelią zyzė kad nori į vaikų kambarį. Aš jam paaiškinau, kad tai padarysime kurią kitą dieną, nes man vienai bus liūdna sėdėti ir gerti kava kol jis žais (nes tas žaidimo kambarys buvo būtent kavinėje). Maniau viską išsiaiškinom. Įsisodinau savo mažių į prekybos vežimėlį ir ramiai apsipirkineju. Prie mėsų skyriaus, ilgėliau užsibuvai, ir girdžiu kaip mano mažasis sako: "Gal galite su mano mama kavos išgerti, jai vienai labai liūdna" Atsisuku, ogi mano mažius kalbina visai simpatingą vyruką Aš už vežimo ir lekiu nuo to skyriaus keisdama visas įmanomas veido spalvas. Negana to, dar tas vyrukas pasivijo ir pasiūlė kavos, aš suvapėjau, kad gal kitą kart ir skubiai dingau iš prekybs centro. Nes dar ir vaikui turėjau išaiškinti kodėl su dėde nėjau gerti kavos kol jis pažais
Viena iš mano situacijų, ne tokia juokinga kaip jūsiškės bet mūsų šeimoje ji kaip anekdotas dabar:
Mano sūnus tuomet dar 4 metų buvo, važiavom abu po darželio i prekybos centrą apsipirkti. Jis man visą kelią zyzė kad nori į vaikų kambarį. Aš jam paaiškinau, kad tai padarysime kurią kitą dieną, nes man vienai bus liūdna sėdėti ir gerti kava kol jis žais (nes tas žaidimo kambarys buvo būtent kavinėje). Maniau viską išsiaiškinom. Įsisodinau savo mažių į prekybos vežimėlį ir ramiai apsipirkineju. Prie mėsų skyriaus, ilgėliau užsibuvai, ir girdžiu kaip mano mažasis sako: "Gal galite su mano mama kavos išgerti, jai vienai labai liūdna" Atsisuku, ogi mano mažius kalbina visai simpatingą vyruką Aš už vežimo ir lekiu nuo to skyriaus keisdama visas įmanomas veido spalvas. Negana to, dar tas vyrukas pasivijo ir pasiūlė kavos, aš suvapėjau, kad gal kitą kart ir skubiai dingau iš prekybs centro. Nes dar ir vaikui turėjau išaiškinti kodėl su dėde nėjau gerti kavos kol jis pažais
:DDDDD kaip fainai )
QUOTE(MuzikALI @ 2012 03 19, 12:56)
:DDDDD kaip fainai )
Nu man kazkaip nerealiai atrodo MuzikALI situacija , kaip is pirsto islauzta
o man buvo situacija, kai zaidem 4-iese kortom is nusirenginejimo iki puses Taip gavosi, kad pralaiminejau, teko imtis liemenele...galvojau kaip cia taktiskai suzaist galvoju uzsisukusi i duris nusiimu, ir varau i koridoriu ir ten priesais tualetas. Paskui drauge atnes kokiu rubu...:)Tas koridorius retai vaikstomas, galvojau susisuksiu....
ir tu nutik man taip - nusiimu liemenele, atsidarau duris begti, o ten!!!!!!!!!!! Stovi viena is musu kompanijos bendrazygiu moteru (buvom kelioneje), kuri manes ziauriai nemego. Tokia "bibliotekininke"
Mergina pakraupo del mano elgesio. Buvo ir geda, ir linksma tuo paciu. Draugai dar ir dabar prisimena mano "durniu"
ir tu nutik man taip - nusiimu liemenele, atsidarau duris begti, o ten!!!!!!!!!!! Stovi viena is musu kompanijos bendrazygiu moteru (buvom kelioneje), kuri manes ziauriai nemego. Tokia "bibliotekininke"
Mergina pakraupo del mano elgesio. Buvo ir geda, ir linksma tuo paciu. Draugai dar ir dabar prisimena mano "durniu"
QUOTE(pašnekutė @ 2012 02 17, 00:35)
O man taip buvo: nuvažiavau į banką kažko, jau nepamenu. Stoviu eilutėje ramiai, o moteriškė, kuri už manęs stovėjo, taip mandagiai patyliukais ir sako: "žinot, jums iš po kelnių apačios kažkas išlindę" kokiu greičiu aš nėriau iš tos eilės ir banko. Prisiminiau, kad iš vakaro kaip parėjau, nusimoviau kelnes kartu su pėdkelnėm, taip ir pasikabinau, neturėjau jėgų besitvarkyti. O ryte - pamiršau. Užsitraukiau šviežias pėdkelnes, įšokau į kelnes ir pirmyn. OMG , kaip gėda buvo tada. Nuo to laiko visad atidžiai kelnių vidų apžiūriu. O tada labai džiaugiaus, kad mašiną arti buvau pasistačius. O dar labiau - kad pažįstamų nesutikau
oij geras:D man taip buvo gal 4 kurse, po vieno studentiško baliuko važiuoju troleibusu į darbą. Rytas toks sunkus.... žmonės ko tais spokso, bet man nė motais, bandau žvilgsnį sukoncentruot į vieną tašką...ateinu į ofisą "labas rytas" po kurio laiko užsimaniau į WC, tik ten pamačiau, kad geras galas pėdkelnių kyšo iš kelnių klešnės jau gėda buvo prieš šefus, o jie tokie geri žmonės...
Su sese slampinejom Bauhof parduotuvej, ziurinejom, ka teciui dovanu nupirkti, o ten visi darbuotojai su oranziniais rubais, tuo tapru mano sese irgi su oranziniu dzemperiu. Paejau toliau apziurinedama visokius prietaisus, kol sese neprileke- sako einam greiciau, nes zmones klausineja ar negaleciau jiems padeti issirinkti prekiu, klausineja ar as cia dirbu Issikikenom ir isejom nieko nenusipirkusios:)
O drauge yra pasakojusi, kad savo grupiokes brolio masinoj pamete kasdienini iklota, nes buvo su sijonuku ir be pedkelniu, o jis kazkaip atsiklijavo ir isslydo is kelnaiciu
O drauge yra pasakojusi, kad savo grupiokes brolio masinoj pamete kasdienini iklota, nes buvo su sijonuku ir be pedkelniu, o jis kazkaip atsiklijavo ir isslydo is kelnaiciu
QUOTE(niutytee @ 2012 03 22, 13:40)
Su sese slampinejom Bauhof parduotuvej, ziurinejom, ka teciui dovanu nupirkti, o ten visi darbuotojai su oranziniais rubais, tuo tapru mano sese irgi su oranziniu dzemperiu. Paejau toliau apziurinedama visokius prietaisus, kol sese neprileke- sako einam greiciau, nes zmones klausineja ar negaleciau jiems padeti issirinkti prekiu, klausineja ar as cia dirbu Issikikenom ir isejom nieko nenusipirkusios:)
Kai mes statėmės namą, MB pats organizavo visus darbus ir medžiagų pirkimą, taigi Senukuose, Moki Veži ir Ermitaže buvo nuolatinis lankytojas. Labai dažnai važiuodavo apsivilkęs mėgstamu oranžiniu džemperiu arba kokiais spec.rūbais, taigi jį kiti pirkėjai ištisai palaikydavo darbuotoju ir ko nors klausdavo, prašydavo. Kadangi jis pas mane žmogus geras, ir be to - visas parduotuves ir jų asortimentą labai gerai žinojo, tai ir pakonsultuodavo Patardavo ir kokias prekes rinktis, ir kur ką rasti. Kai kur ir eilutė interesantų susidarydavo Vieną kartą tokia moteriškė užsipuolė su kažkokiom labai rimtom pretenzijom, tai MB patarė kreiptis į darbuotoją, nes jis čia nedirba. Moteriškė išpūtė akis - kaip suprast, nedirbat MB sakė, nu paprastai - atvažiavau varžtų nusipirkti Moteriškė įsistebeilijo, po to išraudo ir nusisukusi nuėjo
QUOTE(asku @ 2012 03 22, 23:22)
Vieną kartą tokia moteriškė užsipuolė su kažkokiom labai rimtom pretenzijom, tai MB patarė kreiptis į darbuotoją, nes jis čia nedirba. Moteriškė išpūtė akis - kaip suprast, nedirbat MB sakė, nu paprastai - atvažiavau varžtų nusipirkti Moteriškė įsistebeilijo, po to išraudo ir nusisukusi nuėjo
ablomas bet tai kultūra, bent būtų atsiprašius, kad užsipuolė
Nuotaikai pakelti ši tema nereali
Turiu 5 metų krikštadukrą, su ja nuvažiavom į prekybos centrą. Stovim prie kasos ir ji man sako, kokia sena teta pardavėja. Aš jai pasilenkus jau norėjau sakyt kad taip negražu sakyt, o ji pagalvojo turbūt kad negirdėjau tai kai pasakė garsiai tą pačia frazę, maniau kad iš gėdos numirsiu
Turiu 5 metų krikštadukrą, su ja nuvažiavom į prekybos centrą. Stovim prie kasos ir ji man sako, kokia sena teta pardavėja. Aš jai pasilenkus jau norėjau sakyt kad taip negražu sakyt, o ji pagalvojo turbūt kad negirdėjau tai kai pasakė garsiai tą pačia frazę, maniau kad iš gėdos numirsiu