Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

QUOTE(sauleleee_ @ 2012 03 09, 14:11)

biggrin.gif biggrin.gif
O aš kai šiandien pavariau doh.gif Žodžiu,nusipirko benradarbis naują kompo monitorių.Plokščią.Sako,gal tau seno reik?Nu aišku reikia ax.gif .Nuvažiuojam su mažąja prie jo namo,o jis neseniai ten atsikraustęs,niekas labai nepažįsta.Na,paskambinu,sakau,aš jau vietoj.Žiūriu ateina.Su taše.Sako,visko nepanešiu perkart,va čia mano žmona siunčia jums dukros rūbelių išaugtinių.Dedu į bagažinę,o tašė tikrai nemaža.Laukiu,kol atneš monitorių.Žiūriu,jau atneša.Vėl į bagažinę dedu ir plepam kelias minutes - kaip vaikai,kaip sveikata...Ogi žiū su mirgalkėm policija kieme.Bobelka iš kaimyninio namo galvojo,kad mes čia tokie nematyti - vagys.Pirma didelė tašė,dabar kompas.Kol išsiaiškinom blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Giurza online -tai čia nejum turėtų būti gėda,o tai bobelkai iš kaimyninio namo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
bet šiaip tai gerai, kad kaimynai taip reaguoja, jausčiausi saugesnė tokiam name, su bobulėm-apsauginėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2012 03 10, 09:35)
bet šiaip tai gerai, kad kaimynai taip reaguoja, jausčiausi saugesnė tokiam name, su bobulėm-apsauginėm smile.gif

Aš irgi taip pagalvojau,gerai būtų tokia kaimynė.Bet kai pati papuoli,tai...Atvažiavau čia va su 3 mėn.dukra,tokia patenkinta,kad pirmąkart abi išvažiavom kažkur po gimdymo(į polikliniką tėvas kartu važiuoja),ir še tau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2012 03 10, 07:37)
Giurza online -tai čia nejum turėtų būti gėda,o tai bobelkai iš kaimyninio namo  biggrin.gif  4u.gif

Klystat , kaip tik bobulkai reiktu padekoti - o , jei butu tikri vagys ?
Atsakyti
1 Gyvena vienam name, jei bbto numerio nepažįsta, iš matymo tikrai kaimynus pažįns
2 Diena
3 Moteris su vaiku
Nesveika kažkokia kaiminka ir be logikos. Be to, toks dalykas vadinamas melagingu iškvietimu . Ir aš dar pareikalaučiau atsiprašyti manęs už mano laiko sutrukdymą . Budrumas budrumu , bet protą reikia turėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 03 10, 13:02)
1 Gyvena vienam name, jei bbto numerio nepažįsta, iš matymo tikrai kaimynus  pažįns
2 Diena
3 Moteris su vaiku
Nesveika kažkokia kaiminka ir  be logikos. Be to,  toks dalykas vadinamas melagingu iškvietimu . Ir aš dar pareikalaučiau atsiprašyti manęs  už mano laiko sutrukdymą . Budrumas budrumu , bet  protą reikia turėti  doh.gif

1.Ne,ten gretimam daugiaaukšty babulia.Bendradarbis kažkur prieš 2,5 sav.įsikraustė smile.gif .
2.Ir dieną vagystės vyksta.
3.Teko matyt keletą filmų,kur mažas lelius būna puiki priedanga,tik,deja,pavadinimo nepasakysiu,bet lyg ir banką plėšė biggrin.gif
Atsakyti
Filmuose ir zombiai atakuoja. Tai nejau dabar jų dairytis? bigsmile.gif
Atsakyti
gal neuzsiveskim?
Atsakyti
QUOTE(doreja @ 2012 03 06, 09:47)
Ta situacija dar ir dabar kelia juoka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , nutiko mano draugei pries 22metus. Vaikstom po pramonini turgu, jieskom dirzu, o dar pati pradzia tu buvo vezimu is Lenkijos. Prieinam toki prekystali ji paeme viena ir matuojasi per liemeni lotuliukas.gif , as supratau,kad cia sunim dirzai ant kaklo, o ji ne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , vos nenumiriau is juoko kai pardavejas/dar vyras/ doh.gif ,sako panele cia sunim antkakliai lotuliukas.gif . O jie tokie grazu su akmenukais lotuliukas.gif Dar dabar susitikusios kaip piemenkos  juokiames.....

labai i tema paveikslelis smile.gif

user posted image

vertimas butu toks: "jei negali susijuosti suns antkaklio vietoj dirzo, per mazai vemi"
Atsakyti
Sportuojant nusmuko liemeneles petnesa , nuejau prie wc , kad ieiciau susitvarkyti , jungiu sviesa , ir darau duris - neatsidaro , uzimta . blush2.gif Tai vienai panelei isjungiau sviesa , isejo nepatenkinta . blush2.gif
Atsakyti
oba, giurza, dar ir taip būna biggrin.gif bet va tokie kaimynai- tai auksiniai bendrai pamąsčius.
Atsakyti