Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

Stoviu maximoj eilej.Prieinu prie kasos ,kasininke skenuoja prekes, as dedu i krepsi.Viskas normalu.Staiga prie kasos prieina vyras kuri beveik kasdien sutinku savo kelyj , nes kazkur netoli gyvena ir sako: ar as cia nepalikau cukraus maiselio?Kasininke sako , nu jei nesimato ant prekystalio , tai matyt kas nors isidejo i krepsi.Jmjo, o as kaip tik viena ten bestoviu.Dirst i maisa - is tikro cukraus krepselis.Sakes, kokia buvo geda, nu spontaniskai emiau prekes ir nieko nemasciau.Isemiau ta cukru , atsiprasiau kad netycia , manau , kad patikejo , ale sarmata budavo kai sutikdavau , net stengiausi pakeisti savo marsruta. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 06 vasario 2011 - 20:38
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2011 01 29, 18:55)
Geda dar ir kaip geda biggrin.gif Sugalvojau vaziuot i svecius pas mama issidejau vyno buteli ir pora alaus skardiniu galvoju pasedesim lauke pavakarosim biggrin.gif ilipom su mazium jam 4metukai i mikriuka galvoju reik mamai paskambint kad jau atvaziuoju pakalbejau ir daviau rageli savo mazui nes visad praso duot pakalbet lotuliukas.gif Tai jis ir ant viso mikriuko sako mociute mes su mama atvaziuojam mama snapso atsiveza lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kai jis padejo rageli kad man nebutu taip geda pries sedincius mikre zmones as jam aiskinu -Suneli ten vynas o ne snapsas nes mociute snapso negeria biggrin.gif O jis dar garsiau-Ka negeria ka neatsimeni kaip veme lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif galvojau numirsiu is gedos biggrin.gif O dar islipant is mikriuko varuotojas mestelejo-Tai mama vezasi snapso??? biggrin.gif

ot tie vaikai isdavikai lotuliukas.gif as buvau dirbusi pardaveja, tai atejo mociute su anukele (kokiu 5m.) ir ta mergyte sako: "snapsa perki?". o mociute pirko alaus litrini buteli. ka tie vaikai supranta biggrin.gif bet mociute susigedo...
Atsakyti
su vaiku lankemes pas ortopeda.is vakaro ismaudziau,ryte basom kojytem lakste virtuveje papile bulves,surinkau,greitai aprengem islekem.nurengiu vaika pasisodinu ant keliu gydytojas apziuri pedutes.sako paziurekime ta maza nesvaria pedute,paiima ir kita,sako o ir kitas padukas murziukas,galvojau juokauja,aprengineju o tikrai padukai purvini.norejosi greiciau dingti is kabineto.dabar turiu manija tikrinti ar svarios pedutes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2011 02 07, 17:23)
su vaiku lankemes pas ortopeda.is vakaro ismaudziau,ryte basom kojytem lakste virtuveje papile bulves,surinkau,greitai aprengem islekem.nurengiu vaika pasisodinu ant keliu gydytojas apziuri pedutes.sako paziurekime ta maza nesvaria pedute,paiima ir kita,sako o ir kitas padukas murziukas,galvojau juokauja,aprengineju o tikrai padukai purvini.norejosi greiciau dingti is kabineto.dabar turiu manija tikrinti ar svarios pedutes biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ot mamka apsileidus lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir man panasiai buvo. Dukra gere sultis morku, apsipyle maikute apatine, as nemaciau, o ji nepasake. Skubejom pas daktare, as rengiau mazaji, o jai drabuzius buvau suruosus is anksto - apsirenge pati. Pas gydytoja reikejo pasikelt drabuzius virsutinius, kad paklausytu plaucius. Pakele doh.gif Daktare sako: oj, kas cia per mergaite tokia netvarkinga? Nesmagu buvo ziauriai, juk tik ryte apvilkau svarutele maikute doh.gif Dabar irgi patikrinu viska nuo.. iki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Praline: 07 vasario 2011 - 17:36
oij man irgi buvo...tik tada buvo laaabai nejuokinga.Skridau lektuvu,ant sedynes atsilenkiau ta saliuka maza ir pasidejau stikline su vandieniu,uzmigau ir kazkaip su ranka uzkliudziau ta stikline ir isverciau ir viskas tiesiai subego man i klyna,tai as pradejau trint klyna su servetele,net moteris salia sedejusi juokesi:) bet kaip tik neuzilgo leidomes,tai man tas klynas nespejo isdziut,buvau sviesiais dzinsais tai turejo matytis,o ir skridau viena tai taip nepatogu buvo islipt is lektuvo.Kazi ka zmones pagalvojo smile.gif))) kad prisimizau is baimes smile.gif)) nes ir uzpalalis suslapo nuo sedynes smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2011 02 07, 23:57)
oij man irgi buvo...tik tada buvo laaabai nejuokinga.Skridau lektuvu,ant sedynes atsilenkiau ta saliuka maza ir pasidejau stikline su vandieniu,uzmigau ir kazkaip su ranka uzkliudziau ta stikline ir isverciau ir viskas tiesiai subego man i klyna,tai as pradejau trint klyna su servetele,net moteris salia sedejusi juokesi:) bet kaip tik neuzilgo leidomes,tai man tas klynas nespejo isdziut,buvau sviesiais dzinsais tai turejo matytis,o ir skridau viena tai taip nepatogu buvo islipt is lektuvo.Kazi ka zmones pagalvojo smile.gif))) kad prisimizau is baimes smile.gif)) nes ir uzpalalis suslapo nuo sedynes smile.gif))

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai nutiko ne man, o mano mamai ir jos brolienei. Buvo Kalėdų karnavalas darželyje, sovietiniai laikai, kažkup apie 84'uosius, mamos brolienės dukra seneliui šalčiui turėjo deklamuoti eilėraštį su ruoštu gauti daug deficitinių saldainių. Mergaitė rišliai nešnekėjo, šveplavo, bet labai užsidegusi deklamavo, nes nu gi norėjo tų saldainių.
Sorry, bet necenzūruosiu, nes taip deklamavo, o ne iš piktos valios - mergaitė juk neištarė sudėtingų žodžių:
Tupi bibis kamine su papine kepule, tu bibeli pulsi visas susikulsi. Tau skaudės, man galvės il abudvi velksim.
Sakė nebuvo kur akių dėt, sovietmetis... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 07 vasario 2011 - 23:37
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif įsivaizduoju reakciją biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
dar toks nemalonus nutikimas man-gyvenau uzsieni,name gyvenom keli lietuviai,ta diena buvo mano gimtadienis,ir i kambari yvirsta toks vyras su dezute kurioje papuosalas,as pamaniau,kad ten dovana dovanoja man:)))) o jis tik norejo mano nuomones ar jis grazu papuosala isrinko savo zmonai lauktuvem smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2011 02 08, 01:34)
Tai nutiko ne man, o mano mamai ir jos brolienei. Buvo Kalėdų karnavalas darželyje, sovietiniai laikai, kažkup apie 84'uosius, mamos brolienės dukra seneliui šalčiui turėjo deklamuoti eilėraštį su ruoštu gauti daug deficitinių saldainių. Mergaitė rišliai nešnekėjo, šveplavo, bet labai užsidegusi deklamavo, nes nu gi norėjo tų saldainių.
Sorry, bet necenzūruosiu, nes taip deklamavo, o ne iš piktos valios - mergaitė juk neištarė sudėtingų žodžių:
Tupi bibis kamine su papine kepule, tu bibeli pulsi visas susikulsi. Tau skaudės, man galvės il abudvi velksim.
Sakė nebuvo kur akių dėt, sovietmetis...  biggrin.gif

Uoj gerulė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jaučiu daug saldainiukų gavo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*gitagita* @ 2011 01 30, 00:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pavare mazius thumbup.gif

as su savo suneliu stoviu eilej(jam tada 4 ,metukai buvo) prie mesyciu rukytu,vaikas lakste lakste po parduotuve,atbego ir garsiai rekia: mamaaaaa paziurek kokia mesyte,nupirk prasau prasau,as niekada gyvenime tokios nevalgiau doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jau tie vaikai... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2011 02 06, 00:38)
oi negaliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gerai,kad nuosavas vyras nepavydus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš dar saviškiui mėgstu šaltas rankas užkišti už maikutės, kažin kaip svetimas sureaguotų bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2011 02 08, 19:18)
  Aš dar saviškiui mėgstu šaltas rankas užkišti už maikutės, kažin kaip svetimas sureaguotų bigsmile.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

Pakol dar šalta žiema, tai artimiausiu laiku išbandyk, vėliau mes pasijuoksim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 08 vasario 2011 - 22:46
QUOTE(Bryana @ 2011 02 07, 22:57)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as tai tikrai pagalvociau, kad prisimyzus, jei pamatyciau slapiu klynu. o tai ka daugiau galvot? lotuliukas.gif bet po sito pasakojimo zinosiu, kad buna isimciu thumbup.gif
Atsakyti