na mano sunui jai 21m, bet kai buvo gal 6m, uzejom i saslykine pavalgyt, sedim valg m, skanu, cepsim, pasibaige saslykai, tai mano sunelis ciup i rankas lekste ir kaip suniukas laizyt pradejo, tai MB pavyzdys namuose, o jis vaikas kas jam kur jis namie ar viesoj vietoj, neturejau kur akiu det
Ta situacija dar ir dabar kelia juoka , nutiko mano draugei pries 22metus. Vaikstom po pramonini turgu, jieskom dirzu, o dar pati pradzia tu buvo vezimu is Lenkijos. Prieinam toki prekystali ji paeme viena ir matuojasi per liemeni , as supratau,kad cia sunim dirzai ant kaklo, o ji ne , vos nenumiriau is juoko kai pardavejas/dar vyras/ ,sako panele cia sunim antkakliai . O jie tokie grazu su akmenukais Dar dabar susitikusios kaip piemenkos juokiames.....
QUOTE(doreja @ 2012 03 06, 13:47)
Ta situacija dar ir dabar kelia juoka , nutiko mano draugei pries 22metus. Vaikstom po pramonini turgu, jieskom dirzu, o dar pati pradzia tu buvo vezimu is Lenkijos. Prieinam toki prekystali ji paeme viena ir matuojasi per liemeni , as supratau,kad cia sunim dirzai ant kaklo, o ji ne , vos nenumiriau is juoko kai pardavejas/dar vyras/ ,sako panele cia sunim antkakliai . O jie tokie grazu su akmenukais Dar dabar susitikusios kaip piemenkos juokiames.....
Bet jusu drauge itin kuda turejo buti arba tie antkakliai laaaabai dideliems sunims
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 03 06, 15:11)
Bet jusu drauge itin kuda turejo buti arba tie antkakliai laaaabai dideliems sunims
Tai jau tikrai nestora , tas dirzas net nesusiejo, bet esme tame ,kad eme matuotis
QUOTE(doreja @ 2012 03 06, 12:47)
Buvo praeje kazkur dvi - trys savaites po gimdymo. Tais laikais jau buvo valiutiniu parduotuviu, tai nusprendziau pasidaryt pramoga ir pasishopint Pasiemiau abu vaikus su savim ir isdrozem i Klaipedos centra. Didiji palikau lauke su vezimu, o pati uzsidejus saules akinius ir isdidziai rankoj laikydama doleriu kruvele izengiau i parduotuve. Nei gyvos dvasios, tik du jauni vyrukai - pardavejai. Besidairant i lentynas kazkokios dulkes ziauriai sukuteno nosi ir as, noredama pasirodyt mandagi, ciauduli bandziau sulaikyt. Kadangi po gimdymo, kosant ar ciaudint, ar tiesiog nusijuokiant, is mano uzpakalio trenkdavo kaip is patrankos, taigi mano kilnus noras tyliai nusiciaudet baigesi galingu trenksmu. Vyrukai - pardavejai susizvalge, bande islikt rimtais, o as moviau sviesos greiciu lauk is parduotuves. Lauke sueme klaikus juokas, o mano subiniukas toliau tratino kaip is kulkosvaidzio. Zodziu, pasishopinau....
oi geras prisijuokaiu as cia
nu as irgi papasakosiu viena istorija gal jinai ir nelabai juokinga
Skambina mociute anukui(3metukai)
ir klausia nu ar eini tu jau i darzeli,anukas sako ne.o mociute tai kodel
anukas nes darzelis labai toli ir as galiu pasiklysti o tevelis man dar navigacijos nenupirko.kaip nupirks iskart eisiu
nu as irgi papasakosiu viena istorija gal jinai ir nelabai juokinga
Skambina mociute anukui(3metukai)
ir klausia nu ar eini tu jau i darzeli,anukas sako ne.o mociute tai kodel
anukas nes darzelis labai toli ir as galiu pasiklysti o tevelis man dar navigacijos nenupirko.kaip nupirks iskart eisiu
QUOTE(Bernsteine @ 2012 03 07, 23:46)
Lauke sueme klaikus juokas, o mano subiniukas toliau tratino kaip is kulkosvaidzio. Zodziu, pasishopinau....
numirciau is gedos ...arba is juoko
ojei kaip juokiaus balsu viena karta kai perskaiciau, antra karta kai pameginau isivaizduoti
Tai nutiko mano mamos bendradarbei, uzejo pas daktara i kabineta, o jis kazka raso, ir nepakeldamas galvos sako renkites..tai moteriske ir nusirenge, liko tik su kojinem iki kelienu, o pati tokios juokingos figuros, kojytes plonos trumpos, o virsutine dalis stambi, krutine irgi didele, ir stoviu sako nuoga, daktaras pakele galva, puole dengtis akis ir rekti apsirenkit apsirenkit (ko gero nereikejo visiskai nuogai nusirengti)
man kai ka prisiminus iki dabar dar karstis sukyla
pries kazkiek meteliu, kai dar google.translate nebuvo populiarus taip, rasiau viena karta laiska tokiam profesoriui is ispanijos. atradau ta puslapy, na galvoju dabar pavarysiu ispaniskai ir parasysiu jam email'a ne angliskai o ispaniskai visa issiverciau viska su google.translate galvoju VA CIA TAI ATRADIMAS,kad prirasiau...
zmogus po to nieko ir neatrase, tikriausiai nieko nesuprato..
pries kazkiek meteliu, kai dar google.translate nebuvo populiarus taip, rasiau viena karta laiska tokiam profesoriui is ispanijos. atradau ta puslapy, na galvoju dabar pavarysiu ispaniskai ir parasysiu jam email'a ne angliskai o ispaniskai visa issiverciau viska su google.translate galvoju VA CIA TAI ATRADIMAS,kad prirasiau...
zmogus po to nieko ir neatrase, tikriausiai nieko nesuprato..