Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

QUOTE(doreja @ 2012 02 27, 10:19)
Prilekiu, griebiu uz sonu,tipo isgasdinsiu thumbup.gif , ir dar su zodziais;tai kur cia dabar kevelsini nuo ryto?ATSISUKA blush2.gif ,OGI MUSU DARZELIO  DIREKTORE ax.gif  blush2.gif

QUOTE(Giurza online @ 2012 02 28, 09:14)
''Va,šitas kremas 100 milimetrų,o kainuoja tiek ir tiek,o anas - 70 milimetrų ir tiek kainuoja.Kurį patartum?''Reikėjo matyt vaikinuko išraišką doh.gif

prisijuokiau, ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Prisiminiau savo atvejį, kai prekybos centre pamačiau buvusį bendradarbį, na, pažinau jį iš aprangos, stoto, laikysenos. Stovėjo su prekių vežimu, kažkokią prekę rinkosi. Galvoju pašposysiu, priėjau iš nugaros ir pradėjau traukti jo vežimėlį. Jis atsisuka, griebia vėžimėlį, o ten ... visai ne mano bendradarbis... biggrin.gif
Jausmas buvo nekoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2012 02 27, 23:53)
Na kai pamaciau toki vaizda kazkaip negalvojau apie nieka, kad apsijuoksiu pries visus ar ka, tiesiog tuo momentu viskas atrode kitaip ir gavosi taip kaip gavosi tiesiog sukontroliuoti tos situacijos nepavyko gal del tokad buvome siek tiek apsipyke smile.gif

Man tokioj situacijoj, jei pamatyčiau savo vyrą stovint apsikabinus su kita moterim, pirmiausia ateitų į galvą mintis, jog čia yra tik labai panašus žmogus, o ne mano vyras smile.gif nes va tokia situacija man atrodo labiau tikėtina, negu kad ten bus iš tiesų mano vyras. Jūs turbūt savo vyru labai , labai, labai nepasitikit, kad jums tokia mintis kilo ir dar tokiu veiksmu sureagavot.
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2012 02 28, 17:38)
na kremai mililitrais būna, o ne milimetrais  ax.gif

Gali ir milimetrais buti, jei visa tubele isspausi i viena linija ir ismatuosi biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū merginos, už geras emocijas lotuliukas.gif

Viena iš mano situacijų, ne tokia juokinga kaip jūsiškės bet mūsų šeimoje ji kaip anekdotas dabar:

Mano sūnus tuomet dar 4 metų buvo, važiavom abu po darželio i prekybos centrą apsipirkti. Jis man visą kelią zyzė kad nori į vaikų kambarį. Aš jam paaiškinau, kad tai padarysime kurią kitą dieną, nes man vienai bus liūdna sėdėti ir gerti kava kol jis žais (nes tas žaidimo kambarys buvo būtent kavinėje). Maniau viską išsiaiškinom. Įsisodinau savo mažių į prekybos vežimėlį ir ramiai apsipirkineju. Prie mėsų skyriaus, ilgėliau užsibuvai, ir girdžiu kaip mano mažasis sako: "Gal galite su mano mama kavos išgerti, jai vienai labai liūdna" Atsisuku, ogi mano mažius kalbina visai simpatingą vyruką doh.gif Aš už vežimo ir lekiu nuo to skyriaus keisdama visas įmanomas veido spalvas. Negana to, dar tas vyrukas pasivijo ir pasiūlė kavos, aš suvapėjau, kad gal kitą kart slap.gif ir skubiai dingau iš prekybs centro. Nes dar ir vaikui turėjau išaiškinti kodėl su dėde nėjau gerti kavos kol jis pažais doh.gif
Atsakyti
Draugei reikejo pasidaryti sirdies echoskopija ir neturejo kam palikti savo beveik 2 metu dukryte. Todel dukryte vaziavo kartu ir stebejo kaip daktaras mama ehoskopavo. O vakare teciui atraportavo, kad mamyte dedei papuka rode lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2012 02 28, 10:21)
Aha, o vaikas iš karto suprato, kad jūs apsipažinote...  lotuliukas.gif

Na jeigu ka tai vaikas nepertoliausiai stovejo ir girdejo kaip as ten burbuliavau kad stai kodel Deno (musu sunaus vardas) nepasiemei... koks tu tevas ir panasiai... na nezinau galvokit kaip norit norit tikit norit ne, tiesiog parasia kas yvyko ir visas tongue.gif

QUOTE(F @ 2012 02 29, 06:53)
Man tokioj situacijoj, jei pamatyčiau savo vyrą stovint apsikabinus su kita moterim, pirmiausia ateitų į galvą mintis, jog čia yra tik labai panašus žmogus, o ne mano vyras smile.gif nes va tokia situacija man atrodo labiau tikėtina, negu kad ten bus iš tiesų mano vyras. Jūs turbūt savo vyru labai , labai, labai nepasitikit, kad jums tokia mintis kilo ir dar tokiu veiksmu sureagavot.

Taip beabejo as juo nepasitikiu ir turiu tam svaria priezasti, manau kazkam butu buve taip kaip man tai tikrai butu pasielge tai pat ar bent panasiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2012 02 29, 01:19)
Na jeigu ka tai vaikas nepertoliausiai stovejo ir girdejo kaip as ten burbuliavau kad stai kodel Deno (musu sunaus vardas) nepasiemei... koks tu tevas ir panasiai... na nezinau galvokit kaip norit norit tikit norit ne, tiesiog parasia kas yvyko ir visas tongue.gif
Taip beabejo as juo nepasitikiu ir turiu tam svaria priezasti, manau kazkam butu buve taip kaip man tai tikrai butu pasielge tai pat ar bent panasiai verysad.gif

Nesuprantu ko visos taip uzpuolet Pudrine... Man pasirode visai juokinga istorija... Gyvenime visaip buna... Del savo absurdiskumo ir keistos situacijos si istorija ir atsirado siame skyrelyje... Bet po tiek kritikos kazkaip net nesinori cia kazka rasyti...
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 02 29, 01:40)
Nesuprantu ko visos taip uzpuolet Pudrine... Man pasirode visai juokinga istorija... Gyvenime visaip buna... Del savo absurdiskumo ir keistos situacijos si istorija ir atsirado siame skyrelyje... Bet po tiek kritikos kazkaip net nesinori cia kazka rasyti...

drinks_cheers.gif nu cia kazkaip labai "madinga" darosi apie viska ir visiem pareiksti savo nuomone, nesvarbu, kad ta nuomone nelabai kam idomi arba apskritai i tema nepataikanti doh.gif ir labai daznai tos nuomones reiskejos tos pacios buna per kelias temas lotuliukas.gif neturi gal zmones ka veikt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 29 vasario 2012 - 08:16
QUOTE(tenelga @ 2012 02 28, 23:07)
Viena iš mano situacijų, ne tokia juokinga kaip jūsiškės bet mūsų šeimoje ji kaip anekdotas  dabar:

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 02 29, 00:04)
Draugei reikejo pasidaryti sirdies echoskopija ir

Pralinksminot lotuliukas.gif
Atsakyti
sportuodama atsisėdau prie rankų stiprinimo treniruoklio , taisyklingai pasiėmiau ir traukiu žemyn - nesitraukia , traukiu vėl - nieko , kelis kartus " pratraukus " susivokiau pažiūrėti kas yra - svoris uždėtas virš 100 kg . Bet stengiausi " dirbti " su tokiu svoriu . Gerai , kad niekas nepastebėjo . Nekokia iš manęs fitneso " čempionė " kultūristė , kad tokio svorio neįveikiu . smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 29 vasario 2012 - 08:45
QUOTE(senmerge @ 2012 02 29, 09:43)
sportuodama atsisėdau prie rankų stiprinimo treniruoklio , taisyklingai pasiėmiau ir traukiu žemyn - nesitraukia , traukiu vėl - nieko , kelis kartus " pratraukus " susivokiau pažiūrėti kas yra - svoris uždėtas  virš 100 kg . Bet stengiausi " dirbti " su tokiu svoriu . Gerai , kad niekas nepastebėjo . Nekokia iš manęs fitneso " čempionė " kultūristė , kad tokio svorio neįveikiu .  smile.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti