Mums su vyru irgi buvo nutikusi juokinga istorija. Suplanavom keliu dienu kelione i Lenkijos miesta Gdanska. Draugai kurie ne per seniausiai buvo Gdanske perspejo kad taksisai vezantys is oro uosto labai apgaudineja ir kartais papraso trigubai uz kelione iki vesbucio. Mums pasake kiek mazdaug tai galetu kainuoti ir kokia kaina butu uz km. Atskride i Gdanska pasiemem taksi i nuvaziavom iki viesbucio. Kelione truko vos 7-10 min. Vairuotojas mums paskaiciavo apie 30 Lt. Kai pagal musu draugu pasakojima tai turetu vos 15lt kainuoti.. Na ir mes baisiai supykom, pasakem kad jis mus nori apgauti ir sumokejom jam 15lt Kita diena paklausius viesbucio administratores kiek galetu kainuoti kleione i viesbucio i oro uosta gavom atsakyma kad apie 30-35 lt Tai iseina kad men patys vargsa taksista apgavom geda buvo, bet dar ilgai pasijuokdavom patys is saves
QUOTE(mimii @ 2012 02 26, 01:19)
Kita panaši su apsauginiais buvo komandiruotėje.... turėjom laisvo laiko ir užsukom į kažkokį drabužių saloną. Prieinu prie manekeno, čiupinėju kostiumą, dar vienam direktoriui užmečiau "žiūrėkit, koks geras fasonas", o tas "manekenas" tik MIRKT MIRKT visas apšąlęs .... pasimečiau siaubingai, tai lyg niekur nieko užglosčiau jo švarko atlapą, dar patepšnojau ir dulkelę nuėmiau atseit ir nuėjau toliau labai įsijautus kažką atseit kalbėdama .... dar ilgai grįžus darbe juoko buvo, kaip aš apsauginius glosčiau
Kai buna bloga nuotaika, paskaitau sita skyreli ,ir vitaminu organizmas prisigamina ir nuotaika pataisau Man nutikusiu tiek tu situaciju, ,viena is ju; mano maziukui buvo virs dvieju metuku kazkur, neaiskiai kalbedavo. Tetis kaip ir daugelis vyru megsta alu na ir kaip zinia mazi vaikai taip pat turi toki potrauki.Tai,kad apgauti jam nupirkdavo giros buteli ir sakydavo,kad ten alus.Einam pas seimos gydytoja su vaiku ,jis pamates parduotuve sako noriu aliaus ,sakau jam nesakyk alaus,o sakyk giros. Bet jam tai nemotais. Prizadu ,kad kai iseisim is poliklinikos nupirksiu giros.Na ir besirengiant kabinete, jis visu garsu sako; DABAR EISIM DAUG DAUG ALIAUS PIRKT? , NETUREJAU KA SAKYT IR KUR AKIU DET 2:Dar viena istorija, buvau nesenai issilaikius teises. Vaziuojam su drauge i Rygos aerouosta ,grizusios kitos drauges pasiimt.Rygos nezinau, bet galvojam kaip nors. Vaziuojam ir stebimes,kad masinos tik vaziuoja is priekio atvaziuoja, o musu tik viena kryptim , bet greitai sia dilema issprende policija, kai sustabde ir pasake,kad 10km mazdaug jau vaziuojam vienos krypties keliu
Kai buna bloga nuotaika, paskaitau sita skyreli ,ir vitaminu organizmas prisigamina ir nuotaika pataisau Man nutikusiu tiek tu situaciju, ,viena is ju; mano maziukui buvo virs dvieju metuku kazkur, neaiskiai kalbedavo. Tetis kaip ir daugelis vyru megsta alu na ir kaip zinia mazi vaikai taip pat turi toki potrauki.Tai,kad apgauti jam nupirkdavo giros buteli ir sakydavo,kad ten alus.Einam pas seimos gydytoja su vaiku ,jis pamates parduotuve sako noriu aliaus ,sakau jam nesakyk alaus,o sakyk giros. Bet jam tai nemotais. Prizadu ,kad kai iseisim is poliklinikos nupirksiu giros.Na ir besirengiant kabinete, jis visu garsu sako; DABAR EISIM DAUG DAUG ALIAUS PIRKT? , NETUREJAU KA SAKYT IR KUR AKIU DET 2:Dar viena istorija, buvau nesenai issilaikius teises. Vaziuojam su drauge i Rygos aerouosta ,grizusios kitos drauges pasiimt.Rygos nezinau, bet galvojam kaip nors. Vaziuojam ir stebimes,kad masinos tik vaziuoja is priekio atvaziuoja, o musu tik viena kryptim , bet greitai sia dilema issprende policija, kai sustabde ir pasake,kad 10km mazdaug jau vaziuojam vienos krypties keliu Na ir nutikusi pries kelias dienas Einu nuvedus vaika is darzelio,puga baisi, eina visi uzsimauksline kapisonus ,salykus.Ziuriu drauge eina, bet ne tame miesto gale visai gyvena, galvoju ko jai dabar cia reikia dar taip anksti ryte . Prilekiu, griebiu uz sonu,tipo isgasdinsiu , ir dar su zodziais;tai kur cia dabar kevelsini nuo ryto?ATSISUKA ,OGI MUSU DARZELIO DIREKTORE ,paltas panasus ilgas, neiziurejau mat per puga , galvojau numirsiu
Nieko tokio, pasitaiko. Tik sakykit, ar nubaude policija. Jei nubaude, tai nejuokinga, o jei nenubaude, tai
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 02 27, 22:10)
Nieko tokio, pasitaiko. Tik sakykit, ar nubaude policija. Jei nubaude, tai nejuokinga, o jei nenubaude, tai
NENUBAUDE , bet geda buvo, nes matem pries kaip masinos ilgom sviesom sufleravo,kad kazkas ne taip , o mes kvailes is to jaudulio nesupratom. Faini tie pareigunai pasitaike , ai galvoja blondines is lietuvos ka cia bausi jas
QUOTE(mmergyte @ 2012 02 25, 21:03)
tiesa pasakius nemanau ir aš,kad kuri moteris šitaip save žemintų
Na kai pamaciau toki vaizda kazkaip negalvojau apie nieka, kad apsijuoksiu pries visus ar ka, tiesiog tuo momentu viskas atrode kitaip ir gavosi taip kaip gavosi tiesiog sukontroliuoti tos situacijos nepavyko gal del tokad buvome siek tiek apsipyke
QUOTE(pudrine @ 2012 02 27, 23:53)
Na kai pamaciau toki vaizda kazkaip negalvojau apie nieka, kad apsijuoksiu pries visus ar ka, tiesiog tuo momentu viskas atrode kitaip ir gavosi taip kaip gavosi tiesiog sukontroliuoti tos situacijos nepavyko gal del tokad buvome siek tiek apsipyke
Aha, o vaikas iš karto suprato, kad jūs apsipažinote...
Mano brolio žmona labai faini moterytė,na toks kaip sakoma ''dūšios žmogus''.Bet kaip jinai man sugeba sarmatos pridaryt Va paskutinis kartas pavyzdžiui - nueinam į parduotuvę.Kosmetikos skyriuj toks simpatiškas vaikinas dėlioja prekes.Ant lentynos sudėtos dantų pastos,dušo želės,kremai ir kt.Mano brolienė pasiima rankų kremą,prieina prie vaikinuko ir sako:''Va,šitas kremas 100 milimetrų,o kainuoja tiek ir tiek,o anas - 70 milimetrų ir tiek kainuoja.Kurį patartum?''Reikėjo matyt vaikinuko išraišką Atrodo,ir išsilavinusi moteris,ir gan protingai mintis dėstanti,bet neskiria mato vienetų .O tas bernužėlis(nežinau,kas jis,vadybininkas,salės darbuotojas,ar kažkas)jaučiu pagalvojo,kad čia kokia slapta kamera.
QUOTE(Giurza online @ 2012 02 28, 08:14)
Mano brolio žmona labai faini moterytė,na toks kaip sakoma ''dūšios žmogus''.Bet kaip jinai man sugeba sarmatos pridaryt Va paskutinis kartas pavyzdžiui - nueinam į parduotuvę.Kosmetikos skyriuj toks simpatiškas vaikinas dėlioja prekes.Ant lentynos sudėtos dantų pastos,dušo želės,kremai ir kt.Mano brolienė pasiima rankų kremą,prieina prie vaikinuko ir sako:''Va,šitas kremas 100 milimetrų,o kainuoja tiek ir tiek,o anas - 70 milimetrų ir tiek kainuoja.Kurį patartum?''Reikėjo matyt vaikinuko išraišką Atrodo,ir išsilavinusi moteris,ir gan protingai mintis dėstanti,bet neskiria mato vienetų .O tas bernužėlis(nežinau,kas jis,vadybininkas,salės darbuotojas,ar kažkas)jaučiu pagalvojo,kad čia kokia slapta kamera.
Kas čia gėdingo?
QUOTE(Rodnega @ 2012 02 28, 12:43)
Kas čia gėdingo?
na kremai mililitrais būna, o ne milimetrais