Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

QUOTE(Fufy @ 2012 02 22, 22:00)
Pirmą kartą čia užklydau ir tikrai tuo nesigailiu, nes visą vakarą prasijuokiau! Geriau už bet kokius anekdotus!  thumbup.gif 
Aš prisimenu tik vieną juokingą atsitikimą savo gyvenime. Tai nutiko Kauno žalgirio arenoje. Sėdėjau koncerte ir užsimaniau į tualetą, vos ne vos pro žiūrovus išėjau iš salės ir ieškau tualeto, deja niekur aš jo nematau (pirmą kartą ten buvau). Staiga žiūriu  stovi apsauginis! Aš tiktai prieinu ir klausiu: Kur čia tualetas?- o jis man tik most ranka tiesiai, tualeto kryptim. Aš ir nuėjau ten neapsidairius. Ogi įėjusi žiūriu, ko čia bernai už klynų griebiasi, rausta. Dar kokią akimirką kaip durnė pastovėjau, kol galiausiai dašuto-kad esu vyrų tualete!!! Aš tik staigiai išėjau iš ten ir matau kaip apsauginis tas lūžta iš manęs. Po to nebenorėjau į jokį tualetą. Šioje situacijoje, net nežinau kam labiau buvo gėda ar tiem vaikinam, ar man. Tik viena pastebėjau, tie kurie matė mane ten, visi staigiai išsilakstė lauk, akių nepakeldami. Drovūs tie bernai  biggrin.gif

Man panaši situacija buvo Druskininkų vandens parke - skirtumas tas, kad ten visi buvo visiškai nuogi biggrin.gif
Atsakyti
viena grazia rudens diena po darbu,su ausinem ausyse isiraunu i perpildyta troleibusa..jauciu,kad ausiniu laidas uz kazko uzkliuvo...as ji svelniai traukt..o jis taip priklijuotas..nu blyn..galvoju..uz ko taip uzsikabino g.gif paskui nezinai kaip suvokiu,kad laida s kuri tempiu ne mano,o salia stovincio vaikinuko...susinepatoginau juodai blush2.gif
Atsakyti
Gal ir nelabai juokinga . Vaikštinėju Tiuso muziejuje , apžiūrinėju vaškines figūras ir , kaip visis lankytojai jas fotografuoju . Matau stovi viena niekuo neįpatinga "figūra" prieinu arčiau ir pradedu ją apžiūrinėti . Pasiruošiu fotografuoti ir "vaškinis manekenas" sujuda . blush2.gif Pasirodo ten buvo muziejaus apsauginis . Gerai , kad dar liesti nepradėjau . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2012 02 24, 00:56)
Gal ir nelabai juokinga . Vaikštinėju Tiuso muziejuje , apžiūrinėju vaškines figūras ir , kaip visis lankytojai jas fotografuoju . Matau stovi viena niekuo neįpatinga "figūra" prieinu arčiau ir pradedu ją apžiūrinėti . Pasiruošiu fotografuoti ir "vaškinis manekenas" sujuda .  blush2.gif Pasirodo ten buvo muziejaus apsauginis . Gerai , kad dar liesti nepradėjau .  blush2.gif
thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2012 02 24, 02:56)
Gal ir nelabai juokinga . Vaikštinėju Tiuso muziejuje , apžiūrinėju vaškines figūras ir , kaip visis lankytojai jas fotografuoju . Matau stovi viena niekuo neįpatinga "figūra" prieinu arčiau ir pradedu ją apžiūrinėti . Pasiruošiu fotografuoti ir "vaškinis manekenas" sujuda .  blush2.gif Pasirodo ten buvo muziejaus apsauginis . Gerai , kad dar liesti nepradėjau .  blush2.gif

Kaip tai "Gal ir nelabai juokinga"? Cia vienas geriausiu skaitytu thumbup.gif
Atsakyti
su vaiku sedziu pas gydytoja priimamajam ir pamacius puseseres vyra pasisveikinau,pasnekejom kaip gyvena ir t.t...po 5min ateina mano brangusis o vaikas ant viso koridoriaus:-teti sitas dede mama kibino ir klausinejo........<aisku visi 3 buvom raudoni o aplinkiniam atrakcija>
Atsakyti
Nepersianaiusiai taip apsigedinau kad prisiminus ner karstis ismusa 4u.gif Susiplanavove keles dienas pries su draugemins lekti apsipirkti, vyras kaip speceliai turejo isvaziuoti su reikalais, paprasiau kad pasiimtu ir vaika kartu nebutu sunku man su vaiku (nes labai nepaklusnus su manimi).Aisku apsipykome kad nepasieme kartu na bet tiek to vedames ir maziu kartu...vaikstom per parduotuves apsipirkinejam ir ziuriu sovi maniskis su kazkokia mergina apsikabines, susiglaude unsure.gif susinervinus meciau viduri parduotuves maisus priejus ciupau vyra uz pakarpos ir net neziuredama i ji rekiu vos ne ant visos parduotuves temdama ji su tikslu i masina, pribega mano vaikas ir sako:mamycia cia ne musu tetis doh.gif 4u.gif veido spalva tikriausiai tapo net melyna is gedos, paleidau vyriski atsiprasiau kad sumaisiau ji su vyru ir nuejau pasiimti maisu, jo mergina stovi pasimetusi ir tare man: as labai atsiprasau nezinojaukd jis vedes doh.gif tai atsiprasiau ir jos greitai bandziau paaiskinti situacija ir kuo greiciau begti is parduotuves blush2.gif drauges juokesi iki siol kaip iseiname apsipirkti sako:ziurek ten kartais ne tavo vyras vel su kita stovi? lotuliukas.gif aisku vyrui nieko nepasakojau blush2.gif
Atsakyti
keista reakcija labai
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2012 02 25, 02:20)
Nepersianaiusiai taip apsigedinau kad prisiminus ner karstis ismusa 4u.gif Susiplanavove keles dienas pries su draugemins lekti apsipirkti, vyras kaip speceliai turejo isvaziuoti su reikalais, paprasiau kad pasiimtu ir vaika kartu nebutu sunku man su vaiku (nes labai nepaklusnus su manimi).Aisku apsipykome kad nepasieme kartu na bet tiek to vedames ir maziu kartu...vaikstom per parduotuves apsipirkinejam ir ziuriu sovi maniskis su kazkokia mergina apsikabines, susiglaude unsure.gif susinervinus meciau viduri parduotuves maisus priejus  ciupau vyra uz pakarpos ir net neziuredama i ji rekiu vos ne ant visos parduotuves temdama ji su tikslu i masina, pribega mano vaikas ir sako:mamycia cia ne musu tetis doh.gif  4u.gif  veido spalva tikriausiai tapo net melyna is gedos, paleidau vyriski atsiprasiau kad sumaisiau ji su vyru ir nuejau pasiimti maisu, jo mergina stovi pasimetusi ir tare man: as labai atsiprasau nezinojaukd jis vedes doh.gif tai atsiprasiau ir jos greitai bandziau paaiskinti situacija ir kuo greiciau begti is parduotuves blush2.gif  drauges juokesi iki siol kaip iseiname apsipirkti sako:ziurek ten kartais ne tavo vyras vel su kita stovi? lotuliukas.gif aisku vyrui nieko nepasakojau blush2.gif

Tikekimės tos poros neišskyrėt . bet tikrai turėjo būti nekas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 25 vasario 2012 - 07:46
QUOTE(pudrine @ 2012 02 25, 01:20)
Nepersianaiusiai taip apsigedinau ...
Skamba kaip iš piršto laužta istorija. Nesupykit.
Atsakyti
tiesa pasakius nemanau ir aš,kad kuri moteris šitaip save žemintų schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Kokių smagių nutikimų visoms nutinka bigsmile.gif

Buvo ir mums pora....

su MB Milane važiuojame metro. O mudu abu turime madą aptarinėt žmones - ne piktai, žinoma, ir nesišaipant, bet tiesiog pakuomentuoti.
Ir aptarinėjam "o šita italė nieko... oho koks užpakalis doh.gif ", "čia kokia išdykus", ir leipstam juokais, lietuviškai gi tauškiam.... Prieš mus sėdi tokia moteris, taip šypsosi atlaidžiai, galvojau, gal mes čia jai žavi linksma porelė atrodom rolleyes.gif suskamba tos moters telefonas, ir ji "KLAUSAU, LABA DIENA" doh.gif doh.gif turbūt jai buvo juokingiausia pamačius mūsų reakcijas blush2.gif

Kita panaši su apsauginiais buvo komandiruotėje.... turėjom laisvo laiko ir užsukom į kažkokį drabužių saloną. Prieinu prie manekeno, čiupinėju kostiumą, dar vienam direktoriui užmečiau "žiūrėkit, koks geras fasonas", o tas "manekenas" tik MIRKT MIRKT visas apšąlęs blink.gif .... doh.gif pasimečiau siaubingai, tai lyg niekur nieko užglosčiau jo švarko atlapą, dar patepšnojau ir dulkelę nuėmiau atseit ir nuėjau toliau labai įsijautus kažką atseit kalbėdama .... doh.gif doh.gif dar ilgai grįžus darbe juoko buvo, kaip aš apsauginius glosčiau bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimii: 26 vasario 2012 - 00:32