Siandien ir as patyriau geda. Bet viskas prasidejo, kai pries pora savaiciu, neradusi pirkti savo megstamiausio blakstienu tuso, pagriebiau pirma pasitaikiusi. O jis pasirode esantis neatsparus vandeniui
Siandien ryte pries eidama is namu juo pasidaziau blakstienas (juk nelyja, nenubegs!), o grizusi labai miego norejau, ziovavau, ziovavau, asarytes kelios net nuriedejo...
Tada skambutis i duris - atejo vyro sunenas, mat jam viena daikta reikejo pasiskolinti. Skambinu vyrui klausti, kur tas daiktas padetas, zvilgt i veidrodi, o i mane ziuri panda Nu nors i zeme lisk, kokia geda Bandau tas demes nuo tuso pirstu valyti, tik dar labiau tepliojasi
Vyro sunenas nepasake ne zodzio. Zinau, kad vyrai daznai buna nepastabus, bet ar ta taisykle galioja trylikmeciams paaugliams? Labai tikiuosi...
o dėl ko čia gėda? juk tai buvo vandeniui neatsparus tušas, tai taip ir turėjo atsitikti?
QUOTE(F @ 2012 02 22, 01:17)
o dėl ko čia gėda? juk tai buvo vandeniui neatsparus tušas, tai taip ir turėjo atsitikti?
Na nelabai smagu atejus sveciui apsiziureti, kad puikuojiesi juodais ratilais aplink akis...
Uzsiregistravau karta i seimos klinika profilaktiskai pasitikrinti. Pridaviau krauja, slapima tyrimams, dar kazka tikrino, liko ginekologo ir vidaus gydytojo apziuros. Sesute palydejo mane i kabineta, liepe palaukti. As kazkodel buvau isitikinus kad ateis ginekologe. Atejo toks apie 35 m. vyras, gana isvaizdus, toks galantiskas. Dieve, galvoju, pirma karta mane apziures ginekologas vyras! Pasimeciau, bet ka daryt, nepasirodysiu gi. O gydytojas mano kortele pildo, raso, ir taip galvos nepakeldamas "nusirenkit, prasom". Na, ka, as nusisegiau sijona, nusiaviau. Jezau Marija, gerai kad triusiku nespejau nusiimti, kai gydytojas pakele galva nuo popieriu ir tarstelejo "atleiskit, nepasakiau kad nusivilktumet tik virsutine dali, as jusu skydliauke apziuresiu".....Maniau skradziai prasmegsiu! Kad bent moteris butu buvus! Klasikine anekdotine situacija, kas kitas papasakotu nepatikeciau, bet kai man paciai sitaip.... Vyrui nepasakojau, bet jau drauges tai lydesi
QUOTE(lauramedis @ 2012 02 22, 11:09)
Jezau Marija, gerai kad triusiku nespejau nusiimti, kai gydytojas pakele galva nuo popieriu ir tarstelejo "atleiskit, nepasakiau kad nusivilktumet tik virsutine dali, as jusu skydliauke apziuresiu".....
QUOTE(lauramedis @ 2012 02 22, 12:09)
Jezau Marija, gerai kad triusiku nespejau nusiimti, kai gydytojas pakele galva nuo popieriu ir tarstelejo "atleiskit, nepasakiau kad nusivilktumet tik virsutine dali, as jusu skydliauke apziuresiu".....
man panasiai buvo kazkada
nuveze mane i ligonine teta, nes galva skaudejo nenormaliai - galvojau isprotesiu is skausmo, kadangi galvos skausma man nuimdavo tik leidziamas analginas ( o receptai buvo like namuose, as sesijoj Vilniuj buvau), kurio be recepto negalejau nusipirkt, teko vaziuot i ligonine. apziurejo daktaras ir liepe eit pas sesute, kad suleistu vaistu nuo skausmo. atejau pas sesute, jinai sako "pasiruoskit" ir nuejo pasiruosti svirksta.... nu as ir pasiruosiau kadangi buvau ipratus, kad vaistus leidzia i uzpakali, tai nusimoviau kelnes ir atsiguliau ant kusetes kabinete... atejo sesute ir matau, kad vos laikosi sako - mes siaip vaistus leidziam i vena - uztektu rankove maikutes pakelti auksciau
geda buvo ne tas zodis
QUOTE(F @ 2012 02 21, 23:17)
Kaip tai turejo atsitikiti? Tikrai, kad neturejo. As niekada neperku vandeniui atsparaus tuso. Vandeniui neatsparus tusas del keliu asaru tikrai nenubega
QUOTE(zaRAza @ 2012 02 22, 19:16)
Vandeniui neatsparus tusas del keliu asaru tikrai nenubega
Nu zinokit man nubego. Labai prasta issirinkau
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 02 22, 11:00)
Na nelabai smagu atejus sveciui apsiziureti, kad puikuojiesi juodais ratilais aplink akis...
Jūsų išvaizda turbūt visada nepriekaištinga, nes man tai būtų smulkmena.Nes maža, kaip aš namie vaikštau - juk ne į vakarėlį svetys atėjo, o tik užėjo kažko paimti (aš tokių užėjusių net svečiais nevadinu ), o be to, ką ten paauglys žino - gal čia kokia speciali akių kaukė, o gal iš viso koks superduper makiažas.
nu, aš irgi kažką panašaus pagalvojau - juk tai tik nuvarvėjęs akių tušas, ir dar namie. Čia negerai būtų, jeigu taip atsitiktų fotografuojantis labai svarbiai, reikšmingai nuotraukai, kuri reprezentuos jus kaip politikę ar kažkas tokio, bet šiaip kasdienybėj tai juk visko gali atsitikti
Pirmą kartą čia užklydau ir tikrai tuo nesigailiu, nes visą vakarą prasijuokiau! Geriau už bet kokius anekdotus!
Aš prisimenu tik vieną juokingą atsitikimą savo gyvenime. Tai nutiko Kauno žalgirio arenoje. Sėdėjau koncerte ir užsimaniau į tualetą, vos ne vos pro žiūrovus išėjau iš salės ir ieškau tualeto, deja niekur aš jo nematau (pirmą kartą ten buvau). Staiga žiūriu stovi apsauginis! Aš tiktai prieinu ir klausiu: Kur čia tualetas?- o jis man tik most ranka tiesiai, tualeto kryptim. Aš ir nuėjau ten neapsidairius. Ogi įėjusi žiūriu, ko čia bernai už klynų griebiasi, rausta. Dar kokią akimirką kaip durnė pastovėjau, kol galiausiai dašuto-kad esu vyrų tualete!!! Aš tik staigiai išėjau iš ten ir matau kaip apsauginis tas lūžta iš manęs. Po to nebenorėjau į jokį tualetą. Šioje situacijoje, net nežinau kam labiau buvo gėda ar tiem vaikinam, ar man. Tik viena pastebėjau, tie kurie matė mane ten, visi staigiai išsilakstė lauk, akių nepakeldami. Drovūs tie bernai
Aš prisimenu tik vieną juokingą atsitikimą savo gyvenime. Tai nutiko Kauno žalgirio arenoje. Sėdėjau koncerte ir užsimaniau į tualetą, vos ne vos pro žiūrovus išėjau iš salės ir ieškau tualeto, deja niekur aš jo nematau (pirmą kartą ten buvau). Staiga žiūriu stovi apsauginis! Aš tiktai prieinu ir klausiu: Kur čia tualetas?- o jis man tik most ranka tiesiai, tualeto kryptim. Aš ir nuėjau ten neapsidairius. Ogi įėjusi žiūriu, ko čia bernai už klynų griebiasi, rausta. Dar kokią akimirką kaip durnė pastovėjau, kol galiausiai dašuto-kad esu vyrų tualete!!! Aš tik staigiai išėjau iš ten ir matau kaip apsauginis tas lūžta iš manęs. Po to nebenorėjau į jokį tualetą. Šioje situacijoje, net nežinau kam labiau buvo gėda ar tiem vaikinam, ar man. Tik viena pastebėjau, tie kurie matė mane ten, visi staigiai išsilakstė lauk, akių nepakeldami. Drovūs tie bernai