Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

QUOTE(Moshino*** @ 2011 12 18, 17:51)
Prisijuokiau iki asaru.Turejau ir as visokiu situaciju,viena is ju aprasysiu.Budama paaugle lankiau chora.Tiksliai nepamenu kokia tai buvo svente,bet mes joje koncertavome.Mokytojas musu groja pianinu,na o mes salia jo,taip palei pianina dainuojam.Ir jis ne ta nata nugrojo,ir kas man ten susviete , plekst ranka jam per  biggrin.gif plike doh.gif .Na tiesiog automatiskai taip gavosi.Jetus,kaip nesmagu,sale visa alpo is juoko,nelabai tokia didele buvo

thumbup.gif

QUOTE(marmoozele @ 2011 12 22, 04:38)
Gal ne didziausia, bet geda.  blush2.gif
Dirbau pamainini darba. Kai atejau dirbti, musu pamainos virsininkas atostogawo, ji pavadawo kitas. Na viena diena dirbu sau prieina prie manes vyrukas koks tai ir sako sveika, duok savo numeri, uzsirasineju visu naujoku numerius, o as taip naglai nu dar ko, visiem nedalinu, schmoll.gif  o jis man - tai bent pamainos virsininkui duok  lotuliukas.gif  mat is atostogu parejo ir numerius nauju zmoniu susirinkinejo, o as va galvoju kabina gal koks  lotuliukas.gif  waje... dar dabar kartais prieina ir sako, gal numeriuka galeciau gauti    lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
[quote=bixe,2011 06 19, 18:26]
Jetus, ko tik nebūna gyvenime lotuliukas.gif niu ir aš prisiminiau vieną įvykį iš vaikystės..
kaimas, kiemas, sodas..už sodo - nedidelis miškelis, prie bažnyčios. prie miškelio buvo bažnyčios tualetas - ta tokia būdelė smile.gif medžiuose - gausybė įsikurusių varnų. o karksi jos... mes baidydavom tas varnas, daužydavom pagaliais į tą tualeto būdelę, į puodus daužydavom, nuo garso kuriam laikui išskrisdavo tos varnos.
taigi vieną dieną ėjau varnų baidyt smile.gif pasiėmiau didelį pagalį ir visu pajėgumu trenkiau į tualeto būdelę...ir staiga ----- vyro balsas: "DAR IŠSIŠIKT NEGALIMA???!!!!!!" O dieve! doh.gif skridau aš pati iš to miškelio...grižusi papasakojau mamai, tai juokėsi iki ašarų lotuliukas.gif o aš galvojau, išgąsdinau žmogų, juk galėjo ir į skylę iš to strioko įkristi... doh.gif lotuliukas.gif
[/qu

jauokiausi iki asaru lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 06 vasario 2012 - 16:20
Prieš keletą metų mūsų miestelis tiesiog dūzgė nuo visokio plauko perpardavinėtojų bei siūlančiųjų įsigyti pačią geriausią patalynę, avalynę,puodą ir t.t.Tai va.Girdžiu, skambutis į duris.Na, galvoju, dar vienas kažin ką stebuklingo bandys "prastumti"..Atidarau duris, ziuriu-stovi vaikinukas juodu paltu, su užrašų knygele užantyje, labinasi su manimi ir net neklausęs, ar gali užeiti, braunasi pro mane vidun."Na, ne...-galvoju.-Neišdegs.Ir koks naglas!" Įsispreičiu rankomis i šonus, kad jam tikrai nepavyktų patekti mano tvirtovėn, ir jau beveik isteriškai išrėkiu: "Kokio velnio čia taip braunatės?! Visai išnaglėjo!" Vaikinukas šiek tiek sutrinka, atsitraukia atatupstas, žengia atgal į laiptinės aikštelę ir išlemena: "Jūs taip nepykite, aš norėjau tik Jūsų namus palaiminti..Po Kalėdų mes kasmet parapijiečius lankom.."
Tai taip ir sustingau. O atidžiau žvilgtelėjus į jaunąjį kunigėlį, pamačiau pro palto skvernus ir sutaną, ir net baltą kalnieriuką...
Nors skradžiai į žemę prasmek doh.gif
Atsakyti
Įtariu, prie kito buto durų kunigėlis pirma pasiklausė ar gali užeit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiurtė @ 2012 02 07, 19:59)
Prieš keletą metų mūsų miestelis tiesiog dūzgė nuo visokio plauko perpardavinėtojų bei siūlančiųjų įsigyti pačią geriausią patalynę, avalynę,puodą ir t.t.Tai va.Girdžiu, skambutis į duris.Na, galvoju, dar vienas kažin ką stebuklingo bandys "prastumti"..Atidarau duris, ziuriu-stovi vaikinukas juodu paltu, su užrašų knygele užantyje, labinasi su manimi ir net neklausęs, ar gali užeiti, braunasi pro mane vidun."Na, ne...-galvoju.-Neišdegs.Ir koks naglas!" Įsispreičiu rankomis i šonus, kad jam tikrai nepavyktų patekti mano tvirtovėn, ir jau beveik isteriškai išrėkiu: "Kokio velnio čia taip braunatės?! Visai išnaglėjo!" Vaikinukas šiek tiek sutrinka, atsitraukia atatupstas, žengia atgal į laiptinės aikštelę ir išlemena: "Jūs taip nepykite, aš norėjau tik Jūsų namus palaiminti..Po Kalėdų mes kasmet parapijiečius lankom.."
Tai taip ir sustingau. O atidžiau žvilgtelėjus į jaunąjį kunigėlį, pamačiau pro palto skvernus ir sutaną, ir net baltą kalnieriuką...
Nors skradžiai į žemę prasmek  doh.gif

oi geras cia, taip prisijuokiau, pakelet nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2011 12 18, 17:51)
Ir jis ne ta nata nugrojo,ir kas man ten susviete , plekst ranka jam per plike doh.gif .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marmoozele @ 2011 12 22, 03:38)
Gal ne didziausia, bet geda.  blush2.gif
Dirbau pamainini darba. Kai atejau dirbti, musu pamainos virsininkas atostogawo, ji pavadawo kitas. Na viena diena dirbu sau prieina prie manes vyrukas koks tai ir sako sveika, duok savo numeri, uzsirasineju visu naujoku numerius, o as taip naglai nu dar ko, visiem nedalinu, schmoll.gif  o jis man - tai bent pamainos virsininkui duok  lotuliukas.gif  mat is atostogu parejo ir numerius nauju zmoniu susirinkinejo, o as va galvoju kabina gal koks  lotuliukas.gif  waje... dar dabar kartais prieina ir sako, gal numeriuka galeciau gauti    lotuliukas.gif

geras biggrin.gif pralinksmino
Atsakyti
oi gera tema atradau thumbup.gif prisijuokiau iki asaru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2011 02 21, 15:34)
Panos, aš suprantu, kad labai juokinga jums, bet man, atsidarius temą visai nesmagu žiūrėti kelias į puslapį pilną vien tik smailiukų, tat būkit supratingesnės. 4u.gif
Prisijungiu prie pasiūlymo - gal užtenka rašyt žinutes iš serijos "oi kokią gerą temą radau, oi kaip prisijuokiau, oi prisijuokiau iki ašarų". Dar suprantu, kai konkreti situacija cituojama, bet kai pranešama, kad gerą temą rado... doh.gif
Atsakyti
Aš čia neseniai tokį įvykiuką apturėjau. Su vyru ėjom apsipirkti į parduotuvę, apsiprekinom jis pirkinius paėmė, o aš esu mėgėja visada peržiūrėt čekį, ar kokių nesąmonių man ten neprimušė (dažnai pasitaiko,kad vietoj 1 batono įmuša pvz 3, tai visad apsižiūriu). Na einu studijuoju aš ta čekį, o į kelią aišku žiūrėt nereikia doh.gif , kadangi vyras ėjo greitai, aš neatsilikau ir išėjus į lauką nežiūrėdama, kur einu, iš viso pagreičio tiesiai į stulpą atsitrenkiau blush2.gif Aišku turėjo dar pro šalį eiti ir gauja bernų, pradžioj mandagiai pasiklausė, ar viskas okey, o kai pamatė kad "neužsimušiau" tada taip aišku žvengė blush2.gif Na o vyras niekad nepraleidžia progos manęs per dantį pagriežti stulpų gaudytoja mat pramynė doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2012 02 16, 20:50)
Aš čia neseniai tokį įvykiuką apturėjau. Su vyru ėjom apsipirkti į parduotuvę, apsiprekinom jis pirkinius paėmė, o aš esu mėgėja visada peržiūrėt čekį, ar kokių nesąmonių man ten neprimušė (dažnai pasitaiko,kad vietoj 1 batono įmuša pvz 3, tai visad apsižiūriu). Na einu studijuoju aš ta čekį, o į kelią aišku žiūrėt nereikia  doh.gif , kadangi vyras ėjo greitai, aš neatsilikau ir išėjus į lauką nežiūrėdama, kur einu, iš viso pagreičio tiesiai į stulpą atsitrenkiau  blush2.gif Aišku turėjo dar pro šalį eiti ir gauja bernų, pradžioj mandagiai pasiklausė, ar viskas okey, o kai pamatė kad "neužsimušiau" tada taip aišku žvengė  blush2.gif Na o vyras niekad nepraleidžia progos manęs per dantį pagriežti stulpų gaudytoja mat pramynė  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif oi man panasiai yra buvo,tik isejus is parduotuves,taip trenkiausi,ir atsokau,svarbiausia greit apsidairiau ar niekas nemate,o draugui kiek juoko biggrin.gif
Atsakyti
O man taip buvo: nuvažiavau į banką kažko, jau nepamenu. Stoviu eilutėje ramiai, o moteriškė, kuri už manęs stovėjo, taip mandagiai patyliukais ir sako: "žinot, jums iš po kelnių apačios kažkas išlindę" blink.gif doh.gif kokiu greičiu aš nėriau iš tos eilės ir banko. Prisiminiau, kad iš vakaro kaip parėjau, nusimoviau kelnes kartu su pėdkelnėm, taip ir pasikabinau, neturėjau jėgų besitvarkyti. O ryte - pamiršau. Užsitraukiau šviežias pėdkelnes, įšokau į kelnes ir pirmyn. OMG doh.gif , kaip gėda buvo tada. Nuo to laiko visad atidžiai kelnių vidų apžiūriu. O tada labai džiaugiaus, kad mašiną arti buvau pasistačius. O dar labiau - kad pažįstamų nesutikau rolleyes.gif
Atsakyti