QUOTE(Moshino*** @ 2011 12 18, 17:51)
Prisijuokiau iki asaru.Turejau ir as visokiu situaciju,viena is ju aprasysiu.Budama paaugle lankiau chora.Tiksliai nepamenu kokia tai buvo svente,bet mes joje koncertavome.Mokytojas musu groja pianinu,na o mes salia jo,taip palei pianina dainuojam.Ir jis ne ta nata nugrojo,ir kas man ten susviete , plekst ranka jam per plike .Na tiesiog automatiskai taip gavosi.Jetus,kaip nesmagu,sale visa alpo is juoko,nelabai tokia didele buvo
QUOTE(marmoozele @ 2011 12 22, 04:38)
Gal ne didziausia, bet geda.
Dirbau pamainini darba. Kai atejau dirbti, musu pamainos virsininkas atostogawo, ji pavadawo kitas. Na viena diena dirbu sau prieina prie manes vyrukas koks tai ir sako sveika, duok savo numeri, uzsirasineju visu naujoku numerius, o as taip naglai nu dar ko, visiem nedalinu, o jis man - tai bent pamainos virsininkui duok mat is atostogu parejo ir numerius nauju zmoniu susirinkinejo, o as va galvoju kabina gal koks waje... dar dabar kartais prieina ir sako, gal numeriuka galeciau gauti
Dirbau pamainini darba. Kai atejau dirbti, musu pamainos virsininkas atostogawo, ji pavadawo kitas. Na viena diena dirbu sau prieina prie manes vyrukas koks tai ir sako sveika, duok savo numeri, uzsirasineju visu naujoku numerius, o as taip naglai nu dar ko, visiem nedalinu, o jis man - tai bent pamainos virsininkui duok mat is atostogu parejo ir numerius nauju zmoniu susirinkinejo, o as va galvoju kabina gal koks waje... dar dabar kartais prieina ir sako, gal numeriuka galeciau gauti