Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

QUOTE(KibirVibir @ 2011 06 27, 17:46)
ne i tema, gal kas zino ar yra girdejes, kaip atsikratyti sarku apsilankymu ankstyvais rytais? Cirskimas uzkniso negyvai. Vienintelis pasiulytas budas (beje, savivaldybeje) oriniu sautuvu naikinti. Bet biski ziauru, nes dar turesiu tas gaisenas ir susirinkti is sodo, o ir visu neissaudysim  blink.gif

Arkikatedra leisdavo kazkokio plesraus paukscio balso irasa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 06 27, 16:46)
ne i tema, gal kas zino ar yra girdejes, kaip atsikratyti sarku apsilankymu ankstyvais rytais? Cirskimas uzkniso negyvai. Vienintelis pasiulytas budas (beje, savivaldybeje) oriniu sautuvu naikinti. Bet biski ziauru, nes dar turesiu tas gaisenas ir susirinkti is sodo, o ir visu neissaudysim  blink.gif

Na ir patarimas, baisu skaityti doh.gif
Keista, kad sarkos jums trukdo, man jos tokios grazios, idomios protingos,man netrukdo schmoll.gif
Bet kaip supratau, jus jas issaudytumet, jei tik gaisenu nereiketu rinkt, ziauru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 06 27, 19:04)
Arkikatedra leisdavo kazkokio plesraus paukscio balso irasa  biggrin.gif

tada tikrai rytais geriau miegotusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 06 27, 19:50)
tada tikrai rytais geriau miegotusi biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bixe @ 2011 06 19, 18:26)
Jetus, ko tik nebūna gyvenime  lotuliukas.gif  niu ir aš prisiminiau vieną įvykį iš vaikystės..
kaimas, kiemas, sodas..už sodo - nedidelis miškelis, prie bažnyčios. prie miškelio buvo bažnyčios tualetas - ta tokia būdelė  smile.gif medžiuose -  gausybė įsikurusių  varnų. o karksi jos... mes baidydavom tas varnas, daužydavom pagaliais į tą tualeto būdelę, į puodus daužydavom, nuo garso kuriam laikui išskrisdavo tos varnos.
taigi vieną dieną ėjau varnų baidyt smile.gif pasiėmiau didelį pagalį ir visu pajėgumu trenkiau į tualeto būdelę...ir staiga -----  vyro balsas: "DAR IŠSIŠIKT NEGALIMA???!!!!!!" O dieve!  doh.gif  skridau aš pati iš to miškelio...grižusi papasakojau mamai, tai juokėsi iki ašarų  lotuliukas.gif o aš galvojau, išgąsdinau žmogų, juk galėjo ir į skylę iš to strioko įkristi...  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Jau kokia linksma tema atradau thumbup.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršų, biški primiršta jau smile.gif Nerealios istorijos thumbup.gif
Atsakyti
Prisijuokiau iki asaru.Turejau ir as visokiu situaciju,viena is ju aprasysiu.Budama paaugle lankiau chora.Tiksliai nepamenu kokia tai buvo svente,bet mes joje koncertavome.Mokytojas musu groja pianinu,na o mes salia jo,taip palei pianina dainuojam.Ir jis ne ta nata nugrojo,ir kas man ten susviete , plekst ranka jam per plike doh.gif .Na tiesiog automatiskai taip gavosi.Jetus,kaip nesmagu,sale visa alpo is juoko,nelabai tokia didele buvo
Atsakyti
moshino, kai prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2011 12 18, 17:51)
Ir jis ne ta nata nugrojo,ir kas man ten susviete , plekst ranka jam per plike doh.gif .Na tiesiog automatiskai taip gavosi.Jetus,kaip nesmagu,sale visa alpo is juoko,nelabai tokia didele buvo

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2011 12 18, 17:51)
Prisijuokiau iki asaru.Turejau ir as visokiu situaciju,viena is ju aprasysiu.Budama paaugle lankiau chora.Tiksliai nepamenu kokia tai buvo svente,bet mes joje koncertavome.Mokytojas musu groja pianinu,na o mes salia jo,taip palei pianina dainuojam.Ir jis ne ta nata nugrojo,ir kas man ten susviete , plekst ranka jam per plike doh.gif .Na tiesiog automatiskai taip gavosi.Jetus,kaip nesmagu,sale visa alpo is juoko,nelabai tokia didele buvo

refleksiskai thumbup.gif
Atsakyti
Gal ne didziausia, bet geda. blush2.gif
Dirbau pamainini darba. Kai atejau dirbti, musu pamainos virsininkas atostogawo, ji pavadawo kitas. Na viena diena dirbu sau prieina prie manes vyrukas koks tai ir sako sveika, duok savo numeri, uzsirasineju visu naujoku numerius, o as taip naglai nu dar ko, visiem nedalinu, schmoll.gif o jis man - tai bent pamainos virsininkui duok lotuliukas.gif mat is atostogu parejo ir numerius nauju zmoniu susirinkinejo, o as va galvoju kabina gal koks lotuliukas.gif waje... dar dabar kartais prieina ir sako, gal numeriuka galeciau gauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marmoozele: 22 gruodžio 2011 - 03:39
QUOTE(marmoozele @ 2011 12 22, 05:38)
Gal ne didziausia, bet geda.  blush2.gif
Dirbau pamainini darba. Kai atejau dirbti, musu pamainos virsininkas atostogawo, ji pavadawo kitas. Na viena diena dirbu sau prieina prie manes vyrukas koks tai ir sako sveika, duok savo numeri, uzsirasineju visu naujoku numerius, o as taip naglai nu dar ko, visiem nedalinu, schmoll.gif  o jis man - tai bent pamainos virsininkui duok  lotuliukas.gif  mat is atostogu parejo ir numerius nauju zmoniu susirinkinejo, o as va galvoju kabina gal koks  lotuliukas.gif  waje... dar dabar kartais prieina ir sako, gal numeriuka galeciau gauti    lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif sauniai tu cia sudirbai
Atsakyti