Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

QUOTE(Šerii @ 2011 06 14, 01:27)
Neturejau, kur akiu deti, kai sefas suzinojo (ne is manes) ka apie ji manau ir apie ji kalbu. Bet, gerai, kad suzinojo, tik bijojau, kad rodys kazkoki pykti. Zinojau, kad iseisiu is to darbo tai nelabai ir jaudinausi, o sefas pykcio nerode ir dar mane paaukstino, tikriausiai nenorejo, kad dar daugiau snekeciau. (cia buvo darbas uzsienyje pas bjauru isnaudotoja)

Auksinis šefas , jei Lietuvoje tokių būtų tai bedarbystė labai sumažėtų , vyktų kovos dėl įsidarbinimų pas tokius darbdavius .
Atsakyti
As esu labai daug kartu raudonavus, kai pasisveikindavau su nepazistamais zmonem ar juos uzkalbindavau... Bet didziausia geda apturejau kai ejau i pirmaji pravaziavima. Baigiau teorijos kursus ir atejo laikas zinias praktiskai pritaikyt. Uzsirasiau pas sekretore, laukiu nesulaukiu.. Parejus namo ramiai sau tvarkinejuosi, kai suskamba telefonas su nezinomu numeriu ekrane. Nedrasiai atsiliepiu, vyriskis maloniu balsu prisistato esas mano vairavimo instruktorius. Sako atsilaisvino viena vieta uz poros valandu, gal nori pavaziuot? As apsidziaugiau ir sutikau. Na ka, stoviu, laukiu sutartoj aikstelej kai pamatau iriedant sidabrini Golfuka. Is jo islipa panele, o as drasiai isoku i vidu, pasisveikinu ir laukiu nurodymu. Instruktorius ziuri i mane, sako labas, pirma karta? As issisiepus iki ausu patvirtinu. Tas ziuri i mane, papraso pasakyt varda ir pavarde. Po to ilgai slaido savo lapus, ziuri i mane paskui vel i lapus.. Sako: mes siandien taremes? Jo sakau, juk man katik skambinot.. tas vargsas vel ziuri ziuri i mane, o as issisiepus taip ir sedziu prie vairo. Jis paziurejo i mane dar karteli, sako tai gal zinai koks mano vardas? Sakau aisku, kad zinau - Valdas! Tas pradejo juoktis, sako matai, as Virgis, be to, Valdas vazineja su Polo biggrin.gif Zaibo greitumu mano placia sypsena pakeite degantys raudoni zandai. O jis tik pasijuoke sako tai nieko tokio, pasedek, palaukim kol tas tavo Valdas gris, isodinsiu, kad vel nepaklystum biggrin.gif Nuo to karto kai susitikdavom vienas kitam pamojuodavom ir nusisypsodavom biggrin.gif
Atsakyti
Karta uzsisedejau per ilgai pas mama ir paprasiau kad vyras atvaziuotu pasiimti, jis tuo metu negaleja sako atsiusiu drauga kad parvestu tave ji dabar kaip tik su zmona apsipirkineja neolies, na gerai as laukiu suskambo telefonas kad jau manes laukia, nusileidziu i apacia ir ziuriu prie laiptines stovi masina (draugo) nieko nelaugdama atsidariau pagazine idejau vaiko dvirati ir atsisedau i manydama kad jis atvaziuos su zmona, ziuriu vienas sedi uz vairo o tamsu jau nieko nesimato, sakau KAIP TU CIA VIENAS? tyla... galvoju eilini kart susipykes su zmona, prisidegu cigarete ir sakau VAZIUOJAM NES MAN DAR I PARDE REIKIA! kazkokiu soresniu balsu man sako, CIA NERUKOMA! pamaniau uzkimes, sakau NUO KADA? ir atsisuka visiskai nepazystamas vyras,kaip sokau as is masinos tepasakiau ATLEISKIT NE TEN PATAIKIAU blush2.gif nebezinojau nei kur dingt is gedos sparciu zingsniu pradejau judeti link namo kampo tik girdziu tas vyriskis saukia EI PASIKLYDELE PANELE!KAZKA BAGAZINEJA PALIKAI doh.gif greit atsidariau bagazine issiemiau dviratuka ir isgirdau (pyptelejima) draugas stovejo prie ivazevimo i kiema su su lygiai tokia pat masina.tamsoje jos atrode visiskai identiskos, kaip papasakojau gryzusi vyrui tai dar ilgai juokesi 4u.gif
Atsakyti
Super super tema biggrin.gif Kaip ir visos juokiuosi nesusilaikydama ir zinoma keleta ivykiu is savo gyvenimo prisiminiau. Zodziu ruosiuosi i darba,rytas,palendu po dusu ir rengiuosi. Pasidarau kava ,kaip ir viskas tvarkoj,jokiu neskalndumu.Palengva rengiuosi palta,aunuosi batus,ziema juk ir keliauju per duris.Turi atvaziuoti bendradarbiai paimti manes.Isedu i masina,uzsukam,kaip iprastai, dar pas viena bendradarbe.Jauciuosi baisiai grazi,tvarkingai pasiruosusi i darba moteris. Nuvaziuojam,nusivelku palta,na lyg kazkas ne taip,bet kartu viskas kaip ir taip.Megztinis vietoj,kelnes irgi. Taigi uzsidedu rankine ant peties ir tokiu tvirtu ,pasisokinejanciu zingsniu keliauju i savo darba vieta ir tada o varge....ziuuuu gi liemenuko neuzsidejus doh.gif Papai tabaluoja i visas puses ,megztinis na nera toks ,kad nebutu matyt jog as be jo. Na galvoju,ok nevaiksciuosiu niekur ,o tik sedesiu ta diena,na bet ir atsisedus jie styro tokie 'issikyre' vienas sau kitas sau blush2.gif O darbe sedziu na jei galima taip issireikst uz vitrinos,ir uzeidineja praktiskai vien tik vyrai....tooookia geda buvo visa diena,kad dar ir dabar ,praejus mazdaug 7 metams po to ivykio vis pasitikrinu ar 'pilnam komplekte ' esu biggrin.gif
Dar viena kaimynas pasakojo. Zodziu rytas,eina jis is parduotuves ir ziuri ,kad prieky jo eina kita kaimyne. Moteris jau pensiinio amziaus,bet tokia tvarkinga elegantiska.Taigi jis sako einu as paskui ja ir jau beveik netoli jos,kai ziuriu ji kazkaip keistai pradejo uzpakali sukint. Ir tik pokst jos sijonas ant zemes biggrin.gif Sako vaje ir jis nezino ka daryt ar sveikintis su ja ar pult ta sijona laikyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Prieš kokius penkis metus susiruošiau skristi į Turkiją ilsėtis ( lėktuvu skridau pirmą kartą) , skrydžio metu pradėjo gamta šaukti pas nykštukus mažam reikalui , išėjau ant tako ir patraukiau į lėktuvo priekį . Priėjau prie durų , bandau atidaryti , užrakinta , palaukiau kelias minutes , niekas neišeina , o jau labai norisi , bandau atidaryti dar kartą , pabeldžiau ir tada pasirodo stiuardesė ir parodė į duris šone , nes ten durys buvo į pilotų kabiną , taip ir skrido į Turkiją kaimietė teroristė blush2.gif Tokia gėda buvo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 19 birželio 2011 - 13:51
QUOTE(Kvarbatka @ 2011 04 10, 13:13)
oi buvo man kad akiu neturejau kur det smile.gif susipykau kazkada su savo draugu ir galvojau parodysiu savo principus as jam, todel isizeidusi visa palikau ji viduri akropolio ir  nuvariau i stotele, ilipau i trulika, vaziuoju namo, ir jau visai prie pat namu ,kai reikia lipt ziuriu gi grazuolis jau i kiema isukineja. Tai as nosi dar labiau uzrieciau, islipu is troleibuso ir aisku nematau kas po kojom darosi. O ten buvo toki strypai is zemes issikise, ir aisku as uz ju uzkliuvau. Ir vietoj to kad iskart issiplociau, as igavau pagreiti, tiesiog uzkliuvus isibegejau. Ir lekiu rankas issketus, kregzdes poza..matau kad jau zeme arteja, tada susisgrimbu kad as rekiu...biggrin.gif ir rankos iskrenta tase, girdziu kaip byra daiktai ant zemes, nes ji buwo neuzsegta biggrin.gif...o as toliau skrendu..ir.. atsimusu i draugo masinos sonines dureles.. ir ziuriu kad ten net ne man draugas, o kazkokie vaikinukai sedi issizioje ir ziuri i mane biggrin.gif tada atsidaro langas ir jie pradeda zvengt nesavais balsais, dar kazka apie cirka uzsimine biggrin.gif na o as mazdaug kaip kad nieko nebuvo nueinu pasiimti savo tases ir daiktu susirinkti biggrin.gif

čia tai geras, žvengiau ir vyrui dar paskaičiau ir kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
Jetus, ko tik nebūna gyvenime lotuliukas.gif niu ir aš prisiminiau vieną įvykį iš vaikystės..
kaimas, kiemas, sodas..už sodo - nedidelis miškelis, prie bažnyčios. prie miškelio buvo bažnyčios tualetas - ta tokia būdelė smile.gif medžiuose - gausybė įsikurusių varnų. o karksi jos... mes baidydavom tas varnas, daužydavom pagaliais į tą tualeto būdelę, į puodus daužydavom, nuo garso kuriam laikui išskrisdavo tos varnos.
taigi vieną dieną ėjau varnų baidyt smile.gif pasiėmiau didelį pagalį ir visu pajėgumu trenkiau į tualeto būdelę...ir staiga ----- vyro balsas: "DAR IŠSIŠIKT NEGALIMA???!!!!!!" O dieve! doh.gif skridau aš pati iš to miškelio...grižusi papasakojau mamai, tai juokėsi iki ašarų lotuliukas.gif o aš galvojau, išgąsdinau žmogų, juk galėjo ir į skylę iš to strioko įkristi... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bixe: 19 birželio 2011 - 17:28
QUOTE(bixe @ 2011 06 19, 18:26)
Jetus, ko tik nebūna gyvenime  lotuliukas.gif  niu ir aš prisiminiau vieną įvykį iš vaikystės..
kaimas, kiemas, sodas..už sodo - nedidelis miškelis, prie bažnyčios. prie miškelio buvo bažnyčios tualetas - ta tokia būdelė  smile.gif medžiuose -  gausybė įsikurusių  varnų. o karksi jos... mes baidydavom tas varnas, daužydavom pagaliais į tą tualeto būdelę, į puodus daužydavom, nuo garso kuriam laikui išskrisdavo tos varnos.
taigi vieną dieną ėjau varnų baidyt smile.gif pasiėmiau didelį pagalį ir visu pajėgumu trenkiau į tualeto būdelę...ir staiga -----  vyro balsas: "DAR IŠSIŠIKT NEGALIMA???!!!!!!" O dieve!  doh.gif  skridau aš pati iš to miškelio...grižusi papasakojau mamai, tai juokėsi iki ašarų  lotuliukas.gif o aš galvojau, išgąsdinau žmogų, juk galėjo ir į skylę iš to strioko įkristi...  doh.gif  lotuliukas.gif

gerai, kad nepaskendo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bixe @ 2011 06 19, 15:26)
vyro balsas: "DAR IŠSIŠIKT NEGALIMA???!!!!!!"

Man po tokio isgascio ilgam praeitu noras varnas baidyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka123 @ 2011 06 19, 16:27)
čia tai geras, žvengiau ir vyrui dar paskaičiau ir kartu  lotuliukas.gif

aš irgi su MB šitą istoriją skaičiau, klykėm negyvai biggrin.gif rodos, situacija tikrai ne iš maloniųjų, bet užtat kaip humoristiškai aprašyta bigsmile.gif

man kartą buvo, kad gatve eidama į kažką atsisukus užsižiūrėjau ir su atsisukimu į priekį taip skaudžiai kakta bumbtelėjau į elektros stulpą lotuliukas.gif dar žmonių nemažai matė, neįsivaizduoju ką jie pagalvojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bixe @ 2011 06 19, 18:26)
Jetus, ko tik nebūna gyvenime  lotuliukas.gif  niu ir aš prisiminiau vieną įvykį iš vaikystės..
kaimas, kiemas, sodas..už sodo - nedidelis miškelis, prie bažnyčios. prie miškelio buvo bažnyčios tualetas - ta tokia būdelė  smile.gif medžiuose -  gausybė įsikurusių  varnų. o karksi jos... mes baidydavom tas varnas, daužydavom pagaliais į tą tualeto būdelę, į puodus daužydavom, nuo garso kuriam laikui išskrisdavo tos varnos.
taigi vieną dieną ėjau varnų baidyt smile.gif pasiėmiau didelį pagalį ir visu pajėgumu trenkiau į tualeto būdelę...ir staiga -----  vyro balsas: "DAR IŠSIŠIKT NEGALIMA???!!!!!!" O dieve!  doh.gif  skridau aš pati iš to miškelio...grižusi papasakojau mamai, tai juokėsi iki ašarų  lotuliukas.gif o aš galvojau, išgąsdinau žmogų, juk galėjo ir į skylę iš to strioko įkristi...  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu cia tai anekdotas geras! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bixe @ 2011 06 19, 17:26)
mes baidydavom tas varnas

ne i tema, gal kas zino ar yra girdejes, kaip atsikratyti sarku apsilankymu ankstyvais rytais? Cirskimas uzkniso negyvai. Vienintelis pasiulytas budas (beje, savivaldybeje) oriniu sautuvu naikinti. Bet biski ziauru, nes dar turesiu tas gaisenas ir susirinkti is sodo, o ir visu neissaudysim blink.gif
Atsakyti