Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti - V tema

QUOTE(mamamo @ 2011 06 12, 14:47)
tai sakot moterims geriau isgert praskiesta alkoholi kokiu cheminiu marmalu ?  biggrin.gif

Nieko neginu,bet koks kieno reikalas,kas ka nori tas ta geria.

QUOTE(pudrine @ 2011 06 12, 20:48)
lotuliukas.gif  apsinenciu burelis

abstinenciu

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 06 12, 19:48)
lotuliukas.gif  apsinenciu burelis

Juokiasi tas,kas juokiasi paskutinis.Jums elementariai sirdis sustreikuos nuo tokiu kokteiliu.
Atsakyti
Ex tos lietuves moterys... Visada svarbiausia kaip aploti kitus neatsisukant ir nepaziurint i save pacia g.gif Bet man regis ca tema Situacijos kai nėra kur akių dėti..., o ne eskokime prie ko prisikabinti, nes ji VEJE SIDRO NUSIPIRKO IR LEPTELEJO KAZKA lotuliukas.gif Toks vaizdas susidaro kad susirinkusios pencijos SM ir is neturejimo ka veikt apsnekineja as cia bus toliau... schmoll.gif Gal eikit geriau paskaitineti kaip 15mete pasigimde bus manau daugiau ka kalbeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2011 06 12, 21:54)
abstinenciu
biggrin.gif

Abstinenčių.

QUOTE(pudrine @ 2011 06 13, 01:08)
Ex tos lietuves moterys... Visada svarbiausia kaip aploti kitus neatsisukant ir nepaziurint i save pacia g.gif  Bet man regis ca tema Situacijos kai nėra kur akių dėti..., o ne eskokime prie ko prisikabinti, nes ji VEJE SIDRO NUSIPIRKO IR LEPTELEJO KAZKA  lotuliukas.gif  Toks vaizdas susidaro kad susirinkusios pencijos SM ir is neturejimo ka veikt apsnekineja as cia bus toliau... schmoll.gif  Gal eikit geriau paskaitineti kaip 15mete pasigimde bus manau daugiau ka kalbeti g.gif

O jūs, tamsta, ne lietuvė? laugh.gif Manot, išdūmėt į norvegiją ir jau šiauriete patapot? Daug dar š.. šakute iškabint reiks iki to. cool.gif
Ir taip jau dėl savo lietuvybės gėda, kad net rašyt pamiršot. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 13 birželio 2011 - 00:52
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 06 12, 16:09)
redbull su degtine pavojinga maisyt, netgi klubuose ar baruose tokiu kokteiliu nedaro. nebent parduoda atskirai degtine ir redbull. taip kad atsargiai smile.gif

Daro ne tik su degtine, bet dar ir su absentu. Jei nezinot, tai nerasykit, kas per mada pas zmones.
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 06 13, 02:08)
Ex tos lietuves moterys... Visada svarbiausia kaip aploti kitus neatsisukant ir nepaziurint i save pacia g.gif  Bet man regis ca tema Situacijos kai nėra kur akių dėti..., o ne eskokime prie ko prisikabinti, nes ji VEJE SIDRO NUSIPIRKO IR LEPTELEJO KAZKA  lotuliukas.gif  Toks vaizdas susidaro kad susirinkusios pencijos SM ir is neturejimo ka veikt apsnekineja as cia bus toliau... schmoll.gif  Gal eikit geriau paskaitineti kaip 15mete pasigimde bus manau daugiau ka kalbeti g.gif

O jums geriausia butu eiti pasimokyti gramatikos,nes kraupu skaityti.. Ir kas baisiausia,tokiu berasciu daug.

Asiprasau uz "sveplas" raides,mano mamos kompiuteryje ju nera.
Atsakyti
Nagi, tema ir yra apie tai, kai akių nebuvo kur dėti, tai pudrine juk ir parašė, kad jai buvo gėda toj situacijoj, kurią pati sukūrė.
Nei teisinu nei ką, bet nereik užsiciklinti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 06 13, 11:52)
Abstinenčių.
O jūs, tamsta, ne lietuvė? laugh.gif  Manot, išdūmėt į norvegiją ir jau šiauriete patapot? Daug dar š.. šakute iškabint reiks iki to.  cool.gif
Ir taip jau dėl savo lietuvybės gėda, kad net rašyt pamiršot.  cool.gif

Na nelaikau saves nei siauriete nei kuom kitu esu kas esu ir deja daug metu cia jau gyvenu ir mokykla baigiau cia tad man tikrai sunku rasyti kartais net kalbedama usipainioju 4u.gif Tamsta mylimuke, pati s... ir kabinkit su ta sakute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jellg @ 2011 06 13, 03:50)
Daro ne tik su degtine, bet dar ir su absentu. Jei nezinot, tai nerasykit, kas per mada pas zmones.

kur as gyvenu nedaro.
Atsakyti
tikrai jau bjauru ir skaityti,nu ir zmoniu yra, kad tik prisikabint,ir pastebejau jei jau viena ka paraso tai tuoj ir kitos is paskos.tuoj pradeda patarimus dalinti kam mokytis kam ne,pacios i save paziurekit,tolerancijos merginos.visokiu yra-visokiu reikia...
Atsakyti
Neturejau, kur akiu deti, kai sefas suzinojo (ne is manes) ka apie ji manau ir apie ji kalbu. Bet, gerai, kad suzinojo, tik bijojau, kad rodys kazkoki pykti. Zinojau, kad iseisiu is to darbo tai nelabai ir jaudinausi, o sefas pykcio nerode ir dar mane paaukstino, tikriausiai nenorejo, kad dar daugiau snekeciau. (cia buvo darbas uzsienyje pas bjauru isnaudotoja)
Atsakyti
QUOTE(Šerii @ 2011 06 14, 00:27)
Neturejau, kur akiu deti, kai sefas suzinojo (ne is manes) ka apie ji manau ir apie ji kalbu. Bet, gerai, kad suzinojo, tik bijojau, kad rodys kazkoki pykti. Zinojau, kad iseisiu is to darbo tai nelabai ir jaudinausi, o sefas pykcio nerode ir dar mane paaukstino, tikriausiai nenorejo, kad dar daugiau snekeciau. (cia buvo darbas uzsienyje pas bjauru isnaudotoja)

O jei būtų tiesiogiai iš Jūsų sužinojęs ką manote apie jį, tai turbūt už drąsą ir savo pavaduotoja būtų padaręs mirksiukas.gif
Atsakyti