jurgiuxm83, 29 Sau 2011 - 20:55, parašė:
jurgiuxm83, 29 Sau 2011 - 20:55, parašė: ![]()
Geda dar ir kaip geda
Sugalvojau vaziuot i svecius pas mama issidejau vyno buteli ir pora alaus skardiniu galvoju pasedesim lauke pavakarosim
ilipom su mazium jam 4metukai i mikriuka galvoju reik mamai paskambint kad jau atvaziuoju pakalbejau ir daviau rageli savo mazui nes visad praso duot pakalbet
Tai jis ir ant viso mikriuko sako mociute mes su mama atvaziuojam mama snapso atsiveza
![]()
Kai jis padejo rageli kad man nebutu taip geda pries sedincius mikre zmones as jam aiskinu -Suneli ten vynas o ne snapsas nes mociute snapso negeria
O jis dar garsiau-Ka negeria ka neatsimeni kaip veme
![]()
![]()
galvojau numirsiu is gedos
O dar islipant is mikriuko varuotojas mestelejo-Tai mama vezasi snapso???

pavare mazius

as su savo suneliu stoviu eilej(jam tada 4 ,metukai buvo) prie mesyciu rukytu,vaikas lakste lakste po parduotuve,atbego ir garsiai rekia: mamaaaaa paziurek kokia mesyte,nupirk prasau prasau,as niekada gyvenime tokios nevalgiau

ir prisiminiau viena situacija
neseniai su mb buvome paryziuj, vaiksciojom ten akvariume i uzsimaniau pas nykstukus, gal 10 min jo ieskojom, o kai radom kazkaip ziurim ytartinai tik vienas ten tualetas, galvojom bendras, nes kabinu ten labai daug buvo,.as jau isejus is tualeto plaunuos rankas, ir yeina moteris su maza mergyte ir tuo metu mb islindo is tualeto, ti iskart is tos moters ishpustu akiu supratau kad tualetas nebendras

jurgiuxm83, 29 Sau 2011 - 18:55, parašė:
jurgiuxm83, 29 Sau 2011 - 18:55, parašė: ![]()
Geda dar ir kaip geda
Sugalvojau vaziuot i svecius pas mama issidejau vyno buteli ir pora alaus skardiniu galvoju pasedesim lauke pavakarosim
ilipom su mazium jam 4metukai i mikriuka galvoju reik mamai paskambint kad jau atvaziuoju pakalbejau ir daviau rageli savo mazui nes visad praso duot pakalbet
Tai jis ir ant viso mikriuko sako mociute mes su mama atvaziuojam mama snapso atsiveza
![]()
Kai jis padejo rageli kad man nebutu taip geda pries sedincius mikre zmones as jam aiskinu -Suneli ten vynas o ne snapsas nes mociute snapso negeria
![]()
![]()

Žudantis vaikų nuoširdumas

jurgiuxm83, 29 Sau 2011 - 19:55, parašė:
jurgiuxm83, 29 Sau 2011 - 19:55, parašė: ![]()
Geda dar ir kaip geda
![]()
![]()
![]()

Aš

Šiandien su drauge buvom parduotuvėj ir nusprendėm bandelių nusipirkt. Na ji išsirinko, įsidėjo į krepšelį, o aš buvau įsitikinus, kad ji man už nugaros, ir vis aš tos bandelės neišsirinkau, sakau: Kaži kokią čia bandelę imt? Aš nenoriu tos kur tu ėmei, labai saldi ji.
Ir galvoju, kodėl ji tyli, atsisuku, o už manęs stovi vyras kažkoks ir keistai į mane žiūri

Praline, 05 Vas 2011 - 22:23, parašė:
Praline, 05 Vas 2011 - 22:23, parašė: ignybau i uzpakali juokais. ATSISUKA
oi negaliu