






teko kažkada bandyti, tik bulvės liko pusžalės -nevisai iškepė - o priežastis tokia: pasirodo, kad bulves reikia prieš tai apvirti ( jau supjaustytas girežinėliais) tik tada dėti į gratin'ą

rufalija, 03 Vas 2011 - 12:10, para�ė:
rufalija, 03 Vas 2011 - 12:10, para�ė: ![]()
Na as irgi vakar isbandziau si receptuka, ir viskas super gavosi
. Tik matyt nuo bulviu rusies priklauso, nes orkaiteje kepe virs valandos, kad gautusi minkstos

tai jų prieš tai neapvirei?

reikės ir man vėl bandyti, su seseria pasikonsultavau šiuo klausimu, sako labai skanu, tai kokios smulkiai pjaustytos šoninės įdeda

irmulia, 06 Vas 2011 - 12:47, para�ė:
irmulia, 06 Vas 2011 - 12:47, para�ė: ![]()
reikės ir man vėl bandyti, su seseria pasikonsultavau šiuo klausimu, sako labai skanu, tai kokios smulkiai pjaustytos šoninės įdeda

Kažką labai panašaus jau senai gaminu it net neįtariau,kad tai ir pavadinimą dar turi

Cukraus pudra, 06 Vas 2011 - 12:50, para�ė:
Cukraus pudra, 06 Vas 2011 - 12:50, para�ė: ![]()
Kažką labai panašaus jau senai gaminu it net neįtariau,kad tai ir pavadinimą dar turi
![]()

o kaip tiksliau gamini?






aguonele, 16 Vas 2011 - 21:58, para�ė:
aguonele, 16 Vas 2011 - 21:58, para�ė: as niekad bulviu neapverdu, sudedu ir kepu kol sakute pabadzius jos minktos yra ir beveik skystimas susigeres
![]()

matai kaip...



tai dabar visada bulvių griežinėlius apverdu
