Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

QUOTE(Bezdžionė @ 2011 04 18, 15:49)
Aš žinau, kas iš manęs laiką vagia, ir kad dar vogs, geriausiu atveju, iki rudens ar vasaros vidurio, žiemą vėl žada vogti  verysad.gif , bet kad dėl to nei kiek ne geriau sad.gif

O man vogs greičiausiai iki 18 metų, o gal ir ilgiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 04 18, 22:06)
O man vogs greičiausiai iki 18 metų, o gal ir ilgiau  lotuliukas.gif

Aiškiai ilgiau tongue.gif Tik gal etapais - kada godžiau, kada - ne biggrin.gif Po to vėl koks vietinis vagis įsisuks - taip ir gyvenam biggrin.gif Ech, nuo savo vagies nepasislėpsi ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 19 balandžio 2011 - 07:18
sveikos:)
noreciau isbandyti joga, bet, pasirodo, jos tieeeek rusiu.. negaliu issirinkti. gal patartumete kokia rinktis? noreciau ne irin sudetingu ir imantriu asanu, "astraus" kvepavimo derinimo. ramios tokios (palyginimui galiu pasakyti, kad man patinka kalanetika). mano fizinis pasiruosimas - vidutinis

is anksto dekoju:)
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 05 05, 11:31)
sveikos:)
noreciau isbandyti joga, bet, pasirodo, jos tieeeek rusiu.. negaliu issirinkti. gal patartumete kokia rinktis? noreciau ne irin sudetingu ir imantriu asanu, "astraus" kvepavimo derinimo. ramios tokios (palyginimui galiu pasakyti, kad man patinka kalanetika). mano fizinis pasiruosimas - vidutinis

is anksto dekoju:)

O tai kodėl nenorit likt prie kalanetikos? g.gif

Jei norit jogą tik išbandyti, tai manau bandykit bet kur pas bet ką ir stebėkit kūno ir dvasios pojūčius 4u.gif
Nežinau kaip Vilniuje, bet Kaune daug kur turim - mažesnio intensyvumo jogą mirksiukas.gif
Atsakyti
Irunia, o gal turi ką pasakyti apie Kauno Jogos namus? esu absoliučiai žalia, bet kelis metus jaučiu norą pradėt, bet kaip visada laiko nėra... na bet šį kartą - tikrai pradėsiu. Pagooglinus, kolkas simpatiškiau atrodo Kauno Jogos namai (pagal ką renkuosi net nežinau... doh.gif )

perskaičiau tik šią temą, sorry, jei buvo šnekėta ax.gif

na, arba kitoks klausimas, kur Kaune geriausia pradėt? vieta man kaip ir nesvarbi, nes vistiek atvažinėsiu.
Atsakyti
Apie Kauno jogos namų trenerius nieko nežinau.
Aplinka matosi graži. O visa kitą manau turi atsirinkti pati.
Trenerių gerų yra visur. Tad reikia bandyti.

Jei neturi rimtų problemų, tai drąsiai eini ir bandai.
Jei kažkas negerai, siūlau rinktis instruktorių - kineziterapeutą.
Nors iš patirties žinau, kad ir kineziterapeutai ne visi yra geri instruktoriai...

Tipo padėjau biggrin.gif

O ko nori siekti?
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 05 06, 21:39)
-Jei kažkas negerai, siūlau rinktis instruktorių - kineziterapeutą.

--O ko nori siekti?

ačiū, už greitą atsakymą bigsmile.gif

- o kur tokių yra ? biggrin.gif šiaip turiu problemų su nugara, bet ne dėl to noriu jogą lankyt. Bile kiek laiko jaučiu, kad man to reikia, net nežinodama tiksliai kas tai yra biggrin.gif o reikia vidinės ramybės ir pusiausvyros labiau. Plius ir kūnas reikalauja judėjimo, kurio senai negavęs, tai atrodo, jog joga tobulas pasirinkimas būtų apjungiantis abu šiuos dalykus? mastau.gif o dar kai paskaičiau, kad ir į kosmosą nukėliaut įmanoma... laugh.gif meditavimą esu praktikavus prieš kelis metus, tai super tiko, bet..pasimiršo. ir dar noriu nors porą kartų savaitėje iš namų ištrukti prasmingam laiko praleidimui lotuliukas.gif

-- atsakiau aukščiau biggrin.gif
Atsakyti
O kokios problemos su nugara?

Ir ar labai toli nori į kosmosą lėkt? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 05 06, 22:26)
-O kokios problemos su nugara?

--Ir ar labai toli nori į kosmosą lėkt? lotuliukas.gif

-jei gerai prisimenu diagnozę, tai osteochondrozė dviejų kaklo slankstelių. Nelabai ir žinau tiksliai, kreipiausi kažkada dėl krūtinės skausmų ir ūžimo ausyse, tai nustatė...ir dar esu turėjus kelis radikulito priepuolius. Darbas sėdimas, tai nugara ties juosmeniu pastoviai jautri. Tai čia jau reikia rimčiau kur kreiptis ir ieškot patikimesnių instruktorių ? mastau.gif jetau kaip nėra kada rinktis kur geriau, o ir nemėgstu, nes reikia tada laiko gerokai pasigilint

--o tai dar galima ir rinktis atstumą? skridžio klasę? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

iš tikro, jei rimtai, tai labiausiai noriu tvirtai atsitoti ant kojų ax.gif nes kelis metus niekaip nesustygiuoju savęs, nesureguliuoju kūno ir proto, kažkoks chaosas blush2.gif
Atsakyti
Einu, parašysiu tau AŽ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 05 06, 13:39)
O tai kodėl nenorit likt prie kalanetikos?  g.gif

Jei norit jogą tik išbandyti, tai manau bandykit bet kur pas bet ką ir stebėkit kūno ir dvasios pojūčius  4u.gif
Nežinau kaip Vilniuje, bet Kaune daug kur turim - mažesnio intensyvumo jogą  mirksiukas.gif

na, kalanetika tik fiziskai veikia. noretosi giliau - ir fiziskai, ir dvasiskai. gal harmoningesne tapsiu
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 05 08, 23:26)
gal harmoningesne tapsiu

Na, harmoningos mes galim būti ir indus plaudamos tongue.gif
Atsakyti