Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

QUOTE(Bezdžionė @ 2011 02 25, 10:54)
Pradžiai man užtektų išsiaiškinti, kas labiau trukdo – dvigalvis, pusplėvinis ar pusgyslinis, kurio tempimą labiau akcentuoti,

Net išsitraukiau vadovėlį pasižiūrėti. Ką tu ten tempti nori lotuliukas.gif

Dvigalvis - tiesia šlaunį, lenkia ir suka į išorę blauzdą.
Pusgyslinis - tiesia šlaunį, lenkia blauzdą, sulenktą blauzdą suka į vidų.
Pusplėvinis - tiesia šlaunį, lenkia ir suka į vidų blauzdą.

Žodžiu, visi trys tiesia šlaunį. Tai manau lavinti visus reikia lotuliukas.gif
Nebent sugebėsi po vieną išsitraukti tongue.gif hihihi.gif

O šlaunies tiesimo procese iš viso dalyvauja:
1) dvigalvis šlaunies raumuo
2) pusgyslinis raumuo
3) pusplėvinis raumuo
4) didysis pritraukiamasis raumuo
5) didysis sėdmens raumuo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 25 vasario 2011 - 17:40
QUOTE(Irunia @ 2011 02 25, 18:36)
Net išsitraukiau vadovėlį pasižiūrėti. Ką tu ten tempti nori lotuliukas.gif

Dvigalvis - tiesia šlaunį, lenkia ir suka į išorę blauzdą.
Pusgyslinis - tiesia šlaunį, lenkia blauzdą, sulenktą blauzdą suka į vidų.
Pusplėvinis - tiesia šlaunį, lenkia ir suka į vidų blauzdą.

Žodžiu, visi trys tiesia šlaunį. Tai manau lavinti visus reikia  lotuliukas.gif
Nebent sugebėsi po vieną išsitraukti tongue.gif  hihihi.gif

O šlaunies tiesimo procese iš viso dalyvauja:
1) dvigalvis šlaunies raumuo
2) pusgyslinis raumuo
3) pusplėvinis raumuo
4) didysis pritraukiamasis raumuo
5) didysis sėdmens raumuo

Ir g.gif g.gif g.gif biggrin.gif Norėjai pasakyti, kad darant skirtingus tempimo pratimus, visi tiesiamieji šlaunies raumenys tempiasi vienodai? Arba jau iš karto visi vienodai ilgi arba trumpi? Padedi kojas siaurai, padedi plačiai - iškart kiti raumenys akcentuojami. Arba stūmimas treniruoklyje - trys galimos kojų pėdų pocizijos - ryškinami skirtingi raumenys. Čia, žinoma, fitnesas, bet raumenis tai turim tuos pačius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2011 02 28, 11:28)
Ir g.gif  g.gif  g.gif  biggrin.gif

Norėjau pasakyti, kad visi trys jie dalyvauja šlaunies tiesime.
Mes lyg prieš tai kalbėjom apie tai, kad reikia lavinti šitą dalyką.
Tai ir sakau, kad visus tris reikia tempti, o ne kažkurį vieną.
Nes tu rašei - Pradžiai man užtektų išsiaiškinti, kas labiau trukdo – dvigalvis, pusplėvinis ar pusgyslinis, kurio tempimą labiau akcentuoti...

Tai mano nuomonė, kad ne atskirai kažkurį reikia akcentuoti, o visus tris akcentuoti. Arba vėl nesusikalbėjom lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 28 vasario 2011 - 14:42
QUOTE(Irunia @ 2011 02 28, 15:29)
Norėjau pasakyti, kad visi trys jie dalyvauja šlaunies tiesime.
Mes lyg prieš tai kalbėjom apie tai, kad reikia lavinti šitą dalyką.
Tai ir sakau, kad visus tris reikia tempti, o ne kažkurį vieną.
Nes tu rašei - Pradžiai man užtektų išsiaiškinti, kas labiau trukdo – dvigalvis, pusplėvinis ar pusgyslinis, kurio tempimą labiau akcentuoti...

Tai mano nuomonė, kad ne atskirai kažkurį reikia akcentuoti, o visus tris akcentuoti. Arba vėl nesusikalbėjom lotuliukas.gif  doh.gif

O, kaip toli tema nusigrūdo - vos radau smile.gif
Teoriškai - taip, (na, šiek tiek teko šituos dalykus ir pačiai studijuoti - viena ausim girdėjau, tik jau primiršau blush2.gif ), praktiškai - patyręs treneris, matydamas darbą salėje, kartais įdomiai ir naudingai sumąsto - mane domina šitas variantas smile.gif Tokį žmogų jogoje radau, turėčiau laiko ir šiek tiek atliekamų pinigų - pasiimčiau individualias treniruotes, tik kad atidėsiu tai gražiai rožinei ateičiai - tikrai ne dabar smile.gif
Atsakyti
Ar yra Kaune lankanciu joga? Bei kur? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryuk @ 2011 03 31, 12:21)
Ar yra Kaune lankanciu joga? Bei kur?  smile.gif

Tai kad gyvas velnias dabar jogos studijų tongue.gif
Atsakyti
Sveikos!
O kas nos buvo Vilniaus Oze nemokamuose pamokuose? Kokie ispudziai?
Atsakyti

jo, būtų labai įdomu sužinot
Pati aš vis neprisiruošiu nueiti, nors dirbu tai visai šalia...
QUOTE(Olkin @ 2011 04 01, 08:25)
Sveikos!

Atsakyti
QUOTE(Olkin @ 2011 04 01, 08:25)
Sveikos!

Priklauso nuo to, ko nori - jei tik susipažinti - visai nieko, jei ilgesniam laikui ir pastoviai - tą patį galima daryti namuose iš bet kokios knygos ar interneto apie jogą. Sakyčiau, kaina atitinka kokybę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2011 04 01, 08:36)
Priklauso nuo to, ko nori - jei tik susipažinti - visai nieko, jei ilgesniam laikui ir pastoviai - tą patį galima daryti namuose iš bet kokios knygos ar interneto apie jogą. Sakyčiau, kaina atitinka kokybę smile.gif

Susipazinti, tai as jau kokie 6 metai kaip susipazistu. Ir viskas etapais, tai labai reguliariai, tai visai apsileidziu....
Na namuose as niekaip negaliu prisiversti. Vis kazkas trukdo. Tai manau, kad verta pabandyti cia. O tai ten yra persirengimo kambariai, dusai pvz.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olkin: 04 balandžio 2011 - 07:34
Ar tiesa, kad Megoje vyksta mamyciu akademija, kurios metu pravedamos nemokamos paskaiteles mamytems ir besilaukianciosioms ? Gal kas buvote, kaip manote ar verta nueiti balandžio 14 d i jogos paskaita?
Atsakyti
QUOTE(agnytees @ 2011 04 05, 17:05)
Ar tiesa, kad Megoje vyksta mamyciu akademija, kurios metu pravedamos nemokamos paskaiteles mamytems ir besilaukianciosioms ? Gal kas buvote, kaip manote ar verta nueiti  balandžio 14 d i jogos paskaita?

Verta, jei niekada nieko nesate girdėjusi apie mankštas, kvėpavimus, bei kaip taisyklingai grįžti prie aktyvaus sporto po gimdymo.
Atsakyti