Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

QUOTE(Elenora @ 2012 10 13, 16:37)
Šiaurės miestelyje girdėjau gerus atsiliepimus apie Vija Pinavija studiją, yra Sri Sri jogos centras.
Žirmūnuose veikia jogos mokykla Shambu

aciukas, bandysim:)
Atsakyti
Sveikos,
sakykit iš kur nebrangiai siunčiatės neblogus kilimėlius jogai? Lietuvoje kainos manau neadekvačios g.gif
Atsakyti
QUOTE(sagute @ 2012 10 15, 13:56)
As vis dar lankausi studijoje Vija Pinavija smile.gif Pradejau nuo kalanetikos, bet labai pamegau ir joga pastaruoju metu. Ypac kai atsirado naujas instruktorius Dainius 4u.gif Patinka jis man, tikrai puikiai veda joga- ir fizinio kruvio uztenka, ir atsiplaidavimas, emociju balansavimas labai geras. Jie dabar ir jogos savaitgali organizuoja, maciau, kad pirmaji vakara seminara ves Brigita Pauliene. Super instruktore- labai labai- viska nuosekliai ir sistemingai paaiskina, geri pratimai, yra ko pasimokyti ir namie pritaikyti. Negeda Jums visoms rekomenduoti 4u.gif

Lankiau pas Brigitą, nuostabi mokytoja!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susve: 19 spalio 2012 - 21:50
Aš naudoju bambukinį kilimėlį 4u.gif Nes turi paminkštinimus ir neslįsta ir visai patinka tas kvapas ir šeip, nesitreniruojant nauda dar namams biggrin.gif rolleyes.gif Tiesa,aš mėgėja labiau, nelankiau mokyklų, bet iš knygų, youtubo, video ar dabar ir iš išmaniojo telefono pasitampau... Geras jausmas ax.gif
Atsakyti
Gal galite parekomenduoti Vilniuje Savanorių pr. ar aplink (Senamiestyje, Naujamiestyje) jogos užsiėmimus. Būsiu dėkinga iš anksto.
Atsakyti
man cia turbut vienintelei toks klausimas iskilo, bet vis tik smalsu: o kam jums visoms tie kilimeliai. Jei sportuojat namuose - puikiai tinka kilimas ar tiesiog neslidus pagrindas.. Kilimeliai reikalingi tik jei joga uzsiimate gamtoj, papludimy ir pan. Madingas daiktas ir tiek. Bet jei pinigais nelyja - tikrai nereikalingas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2012 10 26, 19:08)
man cia turbut vienintelei toks klausimas iskilo, bet vis tik smalsu: o kam jums visoms tie kilimeliai. Jei sportuojat namuose - puikiai tinka kilimas ar tiesiog neslidus pagrindas.. Kilimeliai reikalingi tik jei joga uzsiimate gamtoj, papludimy ir pan. Madingas daiktas ir tiek. Bet jei pinigais nelyja - tikrai nereikalingas. 4u.gif

o tai kokias asanas darai, kad kilimas neslysta? pas mane visur parketas - isvaskuotas, slidus.. Jei tenka jausti, kaip kilimas slysta, jei negali islaikyti pozos - koks cia uzsiemimas.. Kai turi kokybiska kilimeli - tik tada gali susikaupti..
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2012 10 26, 18:08)

mano vilnonis kilimas puikiai tinka,sintetinis manau nelabai,svarbu,kad neslystu,man tie sintetiniai kilimeliai ir net ju kvapas siaip sau,namie dazniausiai nenaudoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 26 spalio 2012 - 22:27
QUOTE(kice @ 2012 10 26, 21:36)
o tai kokias asanas darai, kad kilimas neslysta? pas mane visur parketas - isvaskuotas, slidus..  Jei tenka jausti, kaip kilimas slysta, jei negali islaikyti pozos - koks cia uzsiemimas.. Kai turi kokybiska kilimeli - tik tada gali susikaupti..

turiu omeny ne namini kilimeli toki kaip kojoms valytis, o normalu kilima kambary - jo as net nenoredama nelabai pastumciau, nes baldais prispaustas, taip kad jokiu bedu sportuojant.
O ant parketo man puikiai viskas pavyksta BASOM kojom. Niekas neslysta.
Atsakyti
Na, manau čia labiau psichologinis momentas.
Aš išsitiesiu kilimėlį, vadinasi aš praktikuosiu jogą.
O grindimis vaikštau kasdien ir jos manęs sportuoti nenuteikia.
Juk kai pietaujame šventiškai, tai ir stalą puošiame. O kam, juk tai tik maistas?
Bet juk šventinis maistas kitaip patiekiamas, tai ir nuteikia kitaip.
Taip ir čia - žmogus turi jogos kilimėlį, jį išsitiesdamas jis psichologiškai pasiruošęs praktikuoti.
Aišku, čia gal labiau vakariečiui tinka. Tikriems jogams kilimėlių nereikia, nes jie praktikuoja ore lotuliukas.gif

Aš manau, kad jei jau nori būti jogoje, o ne šiaip "pažaisti", tai jogos kilimėlis anokia prabanga. biggrin.gif
Atsakyti
o va mano kilimai nepispausti baldais smile.gif todel slysta smile.gif O ant kilimo jaukiau, nei ant grindu..
O jei jums nereikia kilimelio - tai nereikia wink.gif Man reikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 27 spalio 2012 - 10:32
Sveikos, butu idomu suzinoti kokia jogos rusimi jus uzsiimate? smile.gif Nusprendziau uzsiimineti joga, taciau yra tiek daug jos rusiu (hatha, ashtanga ir t.t) kad net nezinau kokia rinktis smile.gif
Atsakyti