Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

o as kazkaip pradejau joga praktikuot namie,taip gerai,prie nieko nereik derintis,viska darai pagal savo ritma ir nereikia laukt kol visi pabaigs asanas,tikra meditacija gaunasi ax.gif vis nespedavau i pamokas po darbo,o dabar ziuriu puikiai namie sekasi.
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2012 08 27, 21:54)
Buvau ir pas Giedriu ir pas Nomeda. Pas Nomeda man patiko labiau. Pas Giedriu nepatiko, nes man per sunku buvo. Tai vat labai skirtingai kiekvienam zmogui. Ziurint kas ko iesko

Man sunkumas nesvarbu. Aš va dabar ieškau, kad daugiau viską aiškintų.
Gal kas susidūręs Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 08 28, 00:04)
Man sunkumas nesvarbu. Aš va dabar ieškau, kad daugiau viską aiškintų.
Gal kas susidūręs Kaune?

Butent todel man ir patiko Ignas Zakarauskas smile.gif Na, taip, gal lengva pas ji, bet man patikdavo, kad atliekant asana papasakodavo kuo ta asana gera, kaip ji veikia ir pan... smile.gif Tik vat, ten kur jis veda uzsiemimus man yra kitas iesto galas ir nepatogu privazineti, todel ir ieskau kur arciau smile.gif
Atsakyti
Lankiau SHANTI, patiko thumbup.gif
Atsakyti
gal kuriai teko youtubinti su Tara Stiles, kazin kokios kitu nuomones smile.gif
Atsakyti
Merginos, kokia avalyne tinkamiausia jogai?
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2012 09 07, 23:48)
Merginos, kokia avalyne tinkamiausia jogai?

basos pėdos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 08, 05:28)
basos pėdos  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
dar buna logai skirtos kojines,su neslystanciais padais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 08 rugsėjo 2012 - 11:23
QUOTE(linete33 @ 2012 08 27, 21:59)
o as kazkaip pradejau joga praktikuot namie,taip gerai,prie nieko nereik derintis,viska darai pagal savo ritma ir nereikia laukt kol visi pabaigs asanas,tikra meditacija gaunasi  ax.gif vis nespedavau i pamokas po darbo,o dabar ziuriu puikiai namie sekasi.

ir as, niekaip nebutu man imanoma reguliariai kazkur lankytis, nes darbas irgi ivairiai buna.
Atsakyti
Kas gali pasakyti ar yra Jogos uzsiemimai Alytuje, kurioje vietoje ir kiek kainuoja? Kiek kartų vyksta uzsiėmimai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Jau senokai norėjau išbandyti jogą ir štai, pagaliau atsirado tai, ko laukiau, t.y. naujovė - joga mamoms su vaikais iki 5m. amžiaus. Mamos mankštintųsi, o vaikai žaistų arba prisijungtų (pagal norus).
Deja deja... Vadovė sako, kad grupė nesusirenka. O atrodo, kiek esu skaičiusi, jog mamos liūdi, nes nėra galimybių pasportuoti, kai augini vaiką... Jei nesusirinks, tiesiog nebus tų užsiėmimų. Gal laikas netinkamas, nes 15val., nežinau. Tiesiog bandau rašyti draugams, pažįstamiems ir pan. Gal kas nors "užsikabins"...
KJC psl.-e daugiau info.
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

planuoju nuo atradienio lankyti joga Siaures sporto centre Kaune. Gal kas lankotes ar lanketes ir galite brukstelt, kaip trenere ir uzsiemimai?... ax.gif
Atsakyti