o as kazkaip pradejau joga praktikuot namie,taip gerai,prie nieko nereik derintis,viska darai pagal savo ritma ir nereikia laukt kol visi pabaigs asanas,tikra meditacija gaunasi vis nespedavau i pamokas po darbo,o dabar ziuriu puikiai namie sekasi.
QUOTE(Jugile @ 2012 08 27, 21:54)
Buvau ir pas Giedriu ir pas Nomeda. Pas Nomeda man patiko labiau. Pas Giedriu nepatiko, nes man per sunku buvo. Tai vat labai skirtingai kiekvienam zmogui. Ziurint kas ko iesko
Man sunkumas nesvarbu. Aš va dabar ieškau, kad daugiau viską aiškintų.
Gal kas susidūręs Kaune?
QUOTE(Irunia @ 2012 08 28, 00:04)
Man sunkumas nesvarbu. Aš va dabar ieškau, kad daugiau viską aiškintų.
Gal kas susidūręs Kaune?
Gal kas susidūręs Kaune?
Butent todel man ir patiko Ignas Zakarauskas Na, taip, gal lengva pas ji, bet man patikdavo, kad atliekant asana papasakodavo kuo ta asana gera, kaip ji veikia ir pan... Tik vat, ten kur jis veda uzsiemimus man yra kitas iesto galas ir nepatogu privazineti, todel ir ieskau kur arciau
Lankiau SHANTI, patiko
Merginos, kokia avalyne tinkamiausia jogai?
QUOTE(leone @ 2012 09 07, 23:48)
Merginos, kokia avalyne tinkamiausia jogai?
basos pėdos
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 08, 05:28)
basos pėdos
dar buna logai skirtos kojines,su neslystanciais padais.
QUOTE(linete33 @ 2012 08 27, 21:59)
o as kazkaip pradejau joga praktikuot namie,taip gerai,prie nieko nereik derintis,viska darai pagal savo ritma ir nereikia laukt kol visi pabaigs asanas,tikra meditacija gaunasi vis nespedavau i pamokas po darbo,o dabar ziuriu puikiai namie sekasi.
ir as, niekaip nebutu man imanoma reguliariai kazkur lankytis, nes darbas irgi ivairiai buna.
Sveikutės,
Jau senokai norėjau išbandyti jogą ir štai, pagaliau atsirado tai, ko laukiau, t.y. naujovė - joga mamoms su vaikais iki 5m. amžiaus. Mamos mankštintųsi, o vaikai žaistų arba prisijungtų (pagal norus).
Deja deja... Vadovė sako, kad grupė nesusirenka. O atrodo, kiek esu skaičiusi, jog mamos liūdi, nes nėra galimybių pasportuoti, kai augini vaiką... Jei nesusirinks, tiesiog nebus tų užsiėmimų. Gal laikas netinkamas, nes 15val., nežinau. Tiesiog bandau rašyti draugams, pažįstamiems ir pan. Gal kas nors "užsikabins"...
KJC psl.-e daugiau info.
Jau senokai norėjau išbandyti jogą ir štai, pagaliau atsirado tai, ko laukiau, t.y. naujovė - joga mamoms su vaikais iki 5m. amžiaus. Mamos mankštintųsi, o vaikai žaistų arba prisijungtų (pagal norus).
Deja deja... Vadovė sako, kad grupė nesusirenka. O atrodo, kiek esu skaičiusi, jog mamos liūdi, nes nėra galimybių pasportuoti, kai augini vaiką... Jei nesusirinks, tiesiog nebus tų užsiėmimų. Gal laikas netinkamas, nes 15val., nežinau. Tiesiog bandau rašyti draugams, pažįstamiems ir pan. Gal kas nors "užsikabins"...
KJC psl.-e daugiau info.
Sveikos,
planuoju nuo atradienio lankyti joga Siaures sporto centre Kaune. Gal kas lankotes ar lanketes ir galite brukstelt, kaip trenere ir uzsiemimai?...
planuoju nuo atradienio lankyti joga Siaures sporto centre Kaune. Gal kas lankotes ar lanketes ir galite brukstelt, kaip trenere ir uzsiemimai?...