man joga vietoj rytines mankstos ir labai gelbeja nuo nugaros skausmo. nezinau, kaip be jos gyvenciau
QUOTE(susidomejus @ 2012 08 07, 10:15)
man joga vietoj rytines mankstos ir labai gelbeja nuo nugaros skausmo. nezinau, kaip be jos gyvenciau
mane ir gelbeja nuo stuburo skausmu,tik mano manksta vakarine,nes pastebejau,kad ryte sustinges kunas,ir sudetingesnes asanas padaryt sunkiau,o vakare issijudina viskas per diena,tai kazkaip geriau einasi
Sveiki , domina joga Vilniuje, bet su finansais sunkiai, todel ieskau pigiai ???
QUOTE(praniukas @ 2012 08 07, 11:06)
As pati einu i joga pasilaiciuose,
o ar ateina zmoniu su virssvoriu ? kaip jie atsiliepia kazin?
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 07 30, 19:11)
Rekomenduokite prasau jogos mokykla Vilniuje, as turiu tiksla su jos pagalba liekneti, bet neisivaizduoju kur kreiptis. Help ! Centras, senamiestis, naujamiestis, lazdynai, karoliniskes, zirmunai, antakalnis...
Gal tiktų Šambu jogos centras ten vyksta Aštanga jogos užsiėmimai. Po užsiėmimų tikrai jautiesi aktyviai praleidus laiką lankiau prieš kelis metus, labai patiko, ir mokytojai ir atmosfera, tik atrodo, kad vasaros metu užsiėmimai nevyksta, tiksliai nežinau
QUOTE(linete33 @ 2012 08 07, 18:06)
mane ir gelbeja nuo stuburo skausmu,tik mano manksta vakarine,nes pastebejau,kad ryte sustinges kunas,ir sudetingesnes asanas padaryt sunkiau,o vakare issijudina viskas per diena,tai kazkaip geriau einasi
taip, as irgi vakare lankstesne, bet ryte be keliu saules pasveikinimu - negaliu normaliai diena jaustis
Į ką siūlytumėte labiausiai atkreipti dėmesį renkantis jogos kilimėlį (neskaitant gero sukibimo su danga)? Ir šiaip, ar yra didelis skirtumas tarp pigesnių ir brangesnių?
QUOTE(Märchen @ 2012 08 10, 15:48)
Į ką siūlytumėte labiausiai atkreipti dėmesį renkantis jogos kilimėlį (neskaitant gero sukibimo su danga)? Ir šiaip, ar yra didelis skirtumas tarp pigesnių ir brangesnių?
as tai pirkau is pigu.lt uz 35 lt, labai malonus kilimelis, neperplonas, nesmirda,melynas, lenkiskas, esu labai labai patenkinta
QUOTE(Märchen @ 2012 08 10, 14:48)
nera taip labai jau to skirtumo,svarbu neslystu ir as renkuosi storelesni,tai ir tiek
Gal kuri lankete ar lankote jogos uzsiemimus Zalgirio sporto centre? noriu pradeti nuo rudens...
QUOTE(Boruze5 @ 2012 08 13, 14:40)
Gal galit parekomenduoti kokį tinklapį iš kur galima būtų parsiūsti jogos pamokų ,lietuvių kalba.
Siūlau paieškoti per facebook Aurelijaus Šarkos filmuotų pamokėlių (Shanti jogos centras)