sveikos
aš su prašymu užsukau
atsitiko man nelaimė,sukūlė mano ąsotėlį tokį
prieš daugel metų pirktą ir labai naudotą,bet deja dabar jau nebėra to jogos centro kuriame pirkau jį,o neturiu laiko susibėgiot per visur,kad rasti.Taigi gal kas užmatę kur gal prekiauja tokios paskirties indais ?
praktiškiausia būtų plastikinis ,bet iš bėdos gerai benkoks,pvz.:
nekantriai lauksiu žinių
Kaune tų ąsotėlių yra Kauno jogos studijos centriniame filiale Seinų 5.
QUOTE(Irunia @ 2012 06 18, 12:14)
Kaune tų ąsotėlių yra Kauno jogos studijos centriniame filiale Seinų 5.
ačiū labai
QUOTE(giga @ 2012 06 12, 13:53)
Pratesiant apie pradedanciuju joga:
Man uzsifiksavo toks kolkas labai erzinantis dalykas: kiek ieskau internete jogos studiju, visur nuotraukose apie meditacija ir atsipalaidavima matau tuos indu stabus fone - arba paveiksluose arba statulos pavidaluose. nieko neturiu pries, bet klausiu saves, kodel as tureciau, noredama sustipreti, atsipalaiduoti ir t.t., istisai ziureti i kazkokios svetimos religijos stabus? gal zinot, kur yra Vilniuje praktikuojama maximum komercine joga?? gal bent ten interjeras butu tiesiog raminanciu spalvu?
Man uzsifiksavo toks kolkas labai erzinantis dalykas: kiek ieskau internete jogos studiju, visur nuotraukose apie meditacija ir atsipalaidavima matau tuos indu stabus fone - arba paveiksluose arba statulos pavidaluose. nieko neturiu pries, bet klausiu saves, kodel as tureciau, noredama sustipreti, atsipalaiduoti ir t.t., istisai ziureti i kazkokios svetimos religijos stabus? gal zinot, kur yra Vilniuje praktikuojama maximum komercine joga?? gal bent ten interjeras butu tiesiog raminanciu spalvu?
Rekomenduočiau Bidža jogos studiją, viskas labai profesionalu, o man patinka, kad , kad negiedamos mantros, viskas priartinta mūsų - vakariečių sąmonei.
teko nugirsti,kad tuoj atsiras pas mus karsta joga,tik nezinau,kuriam mieste
QUOTE(linete33 @ 2012 06 18, 21:17)
teko nugirsti,kad tuoj atsiras pas mus karsta joga,tik nezinau,kuriam mieste
http://www.moteris.l...jogos_mokytoja/
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2012 06 24, 16:03)
Sveikos Ar tiesa, kad joga gali sumažinti migreninius galvos skausmus?
Atsakau, nes pati atsikračiau migrenos. Gal joga apskritai labiau įtakoja nervų sistemą, o iš to išplauktų, kad ir galvos skausmų jei jie nervinio pobūdžio.
Bet daugiau padėjo sistemingai atliekami tam tikri pratimai kaklo ir pečių srityje. Pridėjus juos prie bendro asanų komplekso, gavosi puikus rezultatas
Na po gimdymo esu žiauriai nervinga.. tai net nesistebiu, kad man tie galvos skausmai taip dažnai kartojasi... Šiandien buvo bepradedą skaudėti .. kažkaip sugalvojau pasižiūrėti, ką dar galima be vaistų... ir vien kvėpavimo pratimai kažkaip atleido.. tai galvoju, kas būtų jei ne juokais, o rimčiau tuo pasidomėčiau hm.. kur galima būtų rasti veiksmingų pratimų?
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2012 06 24, 20:42)
kur galima būtų rasti veiksmingų pratimų?
http://www.youtube.c...h?v=EMSoMIH_GPY
Nuo pradžių iki 6.20 min. Jei ne tingu, galima daryti viską. Yra ir antra dalis šio komplekso.
O pranajama (kvėpavimo pratimai) žinoma irgi mažina skausmą. Tai moterys žino, kas gimdė
QUOTE(Irunia @ 2012 06 24, 21:20)
O pranajama (kvėpavimo pratimai) žinoma irgi mažina skausmą. Tai moterys žino, kas gimdė
Nu va.. gimdžiau, bet nemokėjau kvėpuoti Pati kalta, aišku..
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2012 06 24, 21:50)
Nu va.. gimdžiau, bet nemokėjau kvėpuoti Pati kalta, aišku..
Taigi su 2, 3, 4 .... vaiku, galima ištaisyti klaidas