Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

Tiesa, ne į temą, bet išbandžiau pilatesą.
Nu žiauriai žiauriai patiko thumbup.gif
Ir trenerė tokia pamuštruojanti lotuliukas.gif

Ir dar biškį ne į temą...
Penktadienį "Šokantis senamiestis". Bus ir jogos instruktorių kažkokie pasirodymai. Tik nežinau ar pati turėsiu jėgų nueit pasižmonėt. Senatvė... Norisi namie kojas ištiesti ant sofkutės biggrin.gif
Atsakyti
Klausyk, bet tau nebūdinga sofkutė ir pasėdėjimai smile.gif kas čia vyksta, gal nestuke.gif ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 05 25, 21:55)
Tiesa, ne į temą, bet išbandžiau pilatesą.
Nu žiauriai žiauriai patiko thumbup.gif
Ir trenerė tokia pamuštruojanti  lotuliukas.gif

Oi, daugiau nebandyk pilateso - labai nesveika biggrin.gif Aš pabandžiau, tai gal jau penkti ar septinti metai jogai lieka kada ne kada, o pilates - visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2011 05 26, 08:24)
Oi, daugiau nebandyk pilateso - labai nesveika  biggrin.gif Aš pabandžiau, tai gal jau penkti ar septinti metai jogai lieka kada ne kada, o pilates - visada smile.gif

Tai žinok ir man tokia mintis buvo atėjus į galvą doh.gif
Jei tik paroje būtų daugiau valandų ir metelių mažiau. Bo tokioje žiloje senatvėje mano kūnas nesupras, kokią čia manekenę aš iš jo bandau išlaužt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2011 05 25, 23:08)
Klausyk, bet tau nebūdinga sofkutė ir pasėdėjimai smile.gif kas čia vyksta, gal nestuke.gif ? smile.gif

Ui neeee doh.gif
Tiesiog zuikio ligelė neduoda naktim miegot. Jau nuo lapkričio mėnesio esu pastoviam neišsimiegojime doh.gif Bent joga padeda jėgas atgaut. Nueini, prasikvėpuoji ir vėl kaip nauja... iki sekančios nakties doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 05 26, 09:23)
Tai žinok ir man tokia mintis buvo atėjus į galvą  doh.gif
Jei tik paroje būtų daugiau valandų ir metelių mažiau. Bo tokioje žiloje senatvėje mano kūnas nesupras, kokią čia manekenę aš iš jo bandau išlaužt lotuliukas.gif

O ką, pilatese daugiau manekeniškumo negu jogoje g.gif Vadinasi, visada neteisingoje jogoje buvau ax.gif biggrin.gif
Netaktiška, bet kuri dešimtis toj gilioj senatvėj?
Gali akis paganyti - pilates su kamuoliukais ir choreografija - aaachhhh, kaip noriu smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=cOV7DVuqQQg
Arba gali pabandyti Kaune pas Kristiną Pilates choreography be kamuoliukų - tik, kaip jau sakiau - labai labai atsargiai - nesveika tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 26 gegužės 2011 - 09:26
QUOTE(Bezdžionė @ 2011 05 26, 10:18)
O ką, pilatese daugiau manekeniškumo negu jogoje  g.gif Vadinasi, visada neteisingoje jogoje buvau  ax.gif  biggrin.gif 
Netaktiška, bet kuri dešimtis toj gilioj senatvėj?
Gali akis paganyti - pilates su kamuoliukais ir choreografija - aaachhhh, kaip noriu smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=cOV7DVuqQQg
Arba gali pabandyti Kaune pas Kristiną Pilates choreography be kamuoliukų - tik, kaip jau sakiau - labai labai atsargiai - nesveika  tongue.gif

Aš ir buvau pas Kristiną, bet turbūt ne pas tą, kurią turi omenyje bigsmile.gif
Buvau pas Markevičiūtę. Man ji kaip moteris labai patiko.
Ir treniruotės vedimo stilius labai labai thumbup.gif

Su kamuoliais tai aš iki soties prisisportuoju. Praktiškai viską taip ir darau, tik greičiau ir po daugiau kartų tongue.gif

Kuri dešimtis... Et... ketvirta eina vaikeli, jau ketvirta...
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 05 26, 12:26)
Aš ir buvau pas Kristiną, bet turbūt ne pas tą, kurią turi omenyje bigsmile.gif
Buvau pas Markevičiūtę. Man ji kaip moteris labai patiko.
Ir treniruotės vedimo stilius labai labai  thumbup.gif

Su kamuoliais tai aš iki soties prisisportuoju. Praktiškai viską taip ir darau, tik greičiau ir po daugiau kartų  tongue.gif

Kuri dešimtis... Et... ketvirta eina vaikeli, jau ketvirta...

Ne, Zaičenkovienę.
O kuria prasme stilius patiko - pre pilates ir po to tik variantas arba klasikinis pratimas ar šiaip "žmogiškasis faktorius"?
Joga su kamuoliais g.gif Pavydžiu blush2.gif Noriu ax.gif Šiaip tarp jogos ir pilates panašumų turbūt rasim nemažai, o kur dar "miksai" - jogalates, piloga....
Mažametė tongue.gif Sakau, atsargiai su pilates - ketvirtoj dešimty - pavojingiausia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2011 05 26, 13:38)
O kuria prasme stilius patiko - pre pilates ir po to tik variantas arba klasikinis pratimas ar šiaip "žmogiškasis faktorius"?

Žmogiškasis.
Man apskritai buvo pirma pažintis su pilatesu. Pas Kristiną Z. net bijau eiti. Matosi, kad stipri labai trenerė. Bus kablys po to tongue.gif

O ko pavydėt? Nusiperki kamuolį ir darai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 05 26, 13:43)
Žmogiškasis.
Man apskritai buvo pirma pažintis su pilatesu. Pas Kristiną Z. net bijau eiti. Matosi, kad stipri labai trenerė. Bus kablys po to  tongue.gif

O ko pavydėt? Nusiperki kamuolį ir darai  thumbup.gif

Nu jo, geriau neik biggrin.gif Šiaip tai šį sezoną nemažai pilates seminarų papylė - gerai, kad pasisekė išvengt biggrin.gif Ir konvencija buvo...

Turiu, bet maniškis nekalba - nežinau, ką daryti g.gif Pilatesą dar mokėtų, bet jogos - niekaip unsure.gif

Be to, iš tikrųjų - per daug apžiojus - pilates, pilvo šokis, keli darbai, namai su užgriuvusiom bėdom - miegui laiko nelieka ir labiausiai dabar iš tikrųjų man trūksta jėgos treniruočių
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2011 05 26, 13:56)
Be to, iš tikrųjų - per daug apžiojus - pilates, pilvo šokis, keli darbai, namai su užgriuvusiom bėdom - miegui laiko nelieka ir labiausiai dabar iš tikrųjų man trūksta jėgos treniruočių

Pas mane ta pati sutuacija gyvenime. Būtent jėgos treniruotės ir padeda nuleist garą ir nenuprotėti šiam išprotėjusiam tempe...

Bet aš žinok tą "apžiojimą" vertinu vis gi iš teigiamos pusės. Manau tu irgi. Gyvenam kartą - viską norisi spėt išbandyti.. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 26 gegužės 2011 - 13:48
QUOTE(Irunia @ 2011 05 26, 14:47)

Bet aš žinok tą "apžiojimą" vertinu vis gi iš teigiamos pusės. Manau tu irgi. Gyvenam kartą - viską norisi spėt išbandyti.. tongue.gif

Taip, iš teigiamos, išskyrus sveikatos sąskaita - miego stoka, pervargimas, persitreniravimas. Tada tenka šiek tiek paleisti. Arba šiek tiek paleidžiu, kai tikrai nelieka laiko - užgriūna kokios neplanuotos bėdos.

Oi, prispaminom temoj unsure.gif doh.gif Kas dabar bus 4u.gif biggrin.gif

O grįžtant prie temos - va dabar bandau sau įrodyti, kad į seminarą su Angela Farmer ir Victor van Kooten neisiu. smile.gif http://www.jogosrata...Vilnius11LT.pdf
Žinoma, neisiu, nes seniai jogoj buvau, bet traukia blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės! 4u.gif
Man yra 20m, norėjau paklausti ar jau per vėlu yra bandyti mokytis padaryti špagatą, virvutę ir tiltelį? ax.gif Anksč Mokėjau tik tiltelį, bet dabar jau tokio lankstumo nebėra verysad.gif Vis bandau tampyti sausgysles, bet kaip jūs manot? Ar verta bandyti ar iš to nieko nebus? blush2.gif
Atsakyti