Tiesa, ne į temą, bet išbandžiau pilatesą.
Nu žiauriai žiauriai patiko
Ir trenerė tokia pamuštruojanti
Ir dar biškį ne į temą...
Penktadienį "Šokantis senamiestis". Bus ir jogos instruktorių kažkokie pasirodymai. Tik nežinau ar pati turėsiu jėgų nueit pasižmonėt. Senatvė... Norisi namie kojas ištiesti ant sofkutės
Klausyk, bet tau nebūdinga sofkutė ir pasėdėjimai kas čia vyksta, gal ?
QUOTE(Irunia @ 2011 05 25, 21:55)
Tiesa, ne į temą, bet išbandžiau pilatesą.
Oi, daugiau nebandyk pilateso - labai nesveika Aš pabandžiau, tai gal jau penkti ar septinti metai jogai lieka kada ne kada, o pilates - visada
QUOTE(Bezdžionė @ 2011 05 26, 08:24)
Oi, daugiau nebandyk pilateso - labai nesveika Aš pabandžiau, tai gal jau penkti ar septinti metai jogai lieka kada ne kada, o pilates - visada
Tai žinok ir man tokia mintis buvo atėjus į galvą
Jei tik paroje būtų daugiau valandų ir metelių mažiau. Bo tokioje žiloje senatvėje mano kūnas nesupras, kokią čia manekenę aš iš jo bandau išlaužt
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2011 05 25, 23:08)
Klausyk, bet tau nebūdinga sofkutė ir pasėdėjimai kas čia vyksta, gal ?
Ui neeee
Tiesiog zuikio ligelė neduoda naktim miegot. Jau nuo lapkričio mėnesio esu pastoviam neišsimiegojime Bent joga padeda jėgas atgaut. Nueini, prasikvėpuoji ir vėl kaip nauja... iki sekančios nakties
QUOTE(Irunia @ 2011 05 26, 09:23)
Tai žinok ir man tokia mintis buvo atėjus į galvą
Jei tik paroje būtų daugiau valandų ir metelių mažiau. Bo tokioje žiloje senatvėje mano kūnas nesupras, kokią čia manekenę aš iš jo bandau išlaužt
O ką, pilatese daugiau manekeniškumo negu jogoje Vadinasi, visada neteisingoje jogoje buvau
Netaktiška, bet kuri dešimtis toj gilioj senatvėj?
Gali akis paganyti - pilates su kamuoliukais ir choreografija - aaachhhh, kaip noriu
http://www.youtube.c...h?v=cOV7DVuqQQg
Arba gali pabandyti Kaune pas Kristiną Pilates choreography be kamuoliukų - tik, kaip jau sakiau - labai labai atsargiai - nesveika
QUOTE(Bezdžionė @ 2011 05 26, 10:18)
O ką, pilatese daugiau manekeniškumo negu jogoje Vadinasi, visada neteisingoje jogoje buvau
Gali akis paganyti - pilates su kamuoliukais ir choreografija - aaachhhh, kaip noriu
Arba gali pabandyti Kaune pas Kristiną Pilates choreography be kamuoliukų - tik, kaip jau sakiau - labai labai atsargiai - nesveika
Aš ir buvau pas Kristiną, bet turbūt ne pas tą, kurią turi omenyje
Buvau pas Markevičiūtę. Man ji kaip moteris labai patiko.
Ir treniruotės vedimo stilius labai labai
Su kamuoliais tai aš iki soties prisisportuoju. Praktiškai viską taip ir darau, tik greičiau ir po daugiau kartų
Kuri dešimtis... Et... ketvirta eina vaikeli, jau ketvirta...
QUOTE(Irunia @ 2011 05 26, 12:26)
Aš ir buvau pas Kristiną, bet turbūt ne pas tą, kurią turi omenyje
Su kamuoliais tai aš iki soties prisisportuoju. Praktiškai viską taip ir darau, tik greičiau ir po daugiau kartų
Ne, Zaičenkovienę.
O kuria prasme stilius patiko - pre pilates ir po to tik variantas arba klasikinis pratimas ar šiaip "žmogiškasis faktorius"?
Joga su kamuoliais Pavydžiu Noriu Šiaip tarp jogos ir pilates panašumų turbūt rasim nemažai, o kur dar "miksai" - jogalates, piloga....
Mažametė Sakau, atsargiai su pilates - ketvirtoj dešimty - pavojingiausia
QUOTE(Bezdžionė @ 2011 05 26, 13:38)
O kuria prasme stilius patiko - pre pilates ir po to tik variantas arba klasikinis pratimas ar šiaip "žmogiškasis faktorius"?
Žmogiškasis.
Man apskritai buvo pirma pažintis su pilatesu. Pas Kristiną Z. net bijau eiti. Matosi, kad stipri labai trenerė. Bus kablys po to
O ko pavydėt? Nusiperki kamuolį ir darai
QUOTE(Irunia @ 2011 05 26, 13:43)
Žmogiškasis.
Man apskritai buvo pirma pažintis su pilatesu. Pas Kristiną Z. net bijau eiti. Matosi, kad stipri labai trenerė. Bus kablys po to
Nu jo, geriau neik Šiaip tai šį sezoną nemažai pilates seminarų papylė - gerai, kad pasisekė išvengt Ir konvencija buvo...
Turiu, bet maniškis nekalba - nežinau, ką daryti Pilatesą dar mokėtų, bet jogos - niekaip
Be to, iš tikrųjų - per daug apžiojus - pilates, pilvo šokis, keli darbai, namai su užgriuvusiom bėdom - miegui laiko nelieka ir labiausiai dabar iš tikrųjų man trūksta jėgos treniruočių
QUOTE(Bezdžionė @ 2011 05 26, 13:56)
Be to, iš tikrųjų - per daug apžiojus - pilates, pilvo šokis, keli darbai, namai su užgriuvusiom bėdom - miegui laiko nelieka ir labiausiai dabar iš tikrųjų man trūksta jėgos treniruočių
Pas mane ta pati sutuacija gyvenime. Būtent jėgos treniruotės ir padeda nuleist garą ir nenuprotėti šiam išprotėjusiam tempe...
Bet aš žinok tą "apžiojimą" vertinu vis gi iš teigiamos pusės. Manau tu irgi. Gyvenam kartą - viską norisi spėt išbandyti..
QUOTE(Irunia @ 2011 05 26, 14:47)
Bet aš žinok tą "apžiojimą" vertinu vis gi iš teigiamos pusės. Manau tu irgi. Gyvenam kartą - viską norisi spėt išbandyti..
Taip, iš teigiamos, išskyrus sveikatos sąskaita - miego stoka, pervargimas, persitreniravimas. Tada tenka šiek tiek paleisti. Arba šiek tiek paleidžiu, kai tikrai nelieka laiko - užgriūna kokios neplanuotos bėdos.
Oi, prispaminom temoj Kas dabar bus
O grįžtant prie temos - va dabar bandau sau įrodyti, kad į seminarą su Angela Farmer ir Victor van Kooten neisiu. http://www.jogosrata...Vilnius11LT.pdf
Žinoma, neisiu, nes seniai jogoj buvau, bet traukia