Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

QUOTE(Irunia @ 2011 05 12, 19:00)
Padarytum, jei tik ties tuo akcentuotumeis  biggrin.gif

Joooo... g.gif Tada teks man praktiškai paneigti visas teorijas, nes jos teigia, kad žmogaus lankstumas vystomas iki tam tikrų metų (gal 13 - nepamenu blush2.gif ), o paskui su metais jį prarandam, bet dirbdami galim grįžti iki buvusio lygio, bet, deja, ne daugiau. O man čia būtų gerokai daugiau biggrin.gif Nes dar vaikystėje bei paauglystėj nesupratau, kam tupiant padėti visą pėdą, jei ant pirštų pagalvėlės daug patogiau, o ant viso pado net neįmanoma lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Bet vaikuti, yra asana, kai reikia būtent būti ant pirštų galiukų pritūpus.
Kokia ji maloni thumbup.gif
O kiti neišlaiko pusiausvyros. Taip kad pliusas brangioji tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 05 13, 11:25)
Bet vaikuti, yra asana, kai reikia būtent būti ant pirštų galiukų pritūpus.
Kokia ji maloni thumbup.gif
O kiti neišlaiko pusiausvyros. Taip kad pliusas brangioji  tongue.gif

Anoks ten malonumas - kaip koją perkelt einant irnesakyk.gif biggrin.gif Malonumas nebent lėtai tupiant, bet ir tai gale pagreitint reikia, kad nestypsočiau paskutinė blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 13 gegužės 2011 - 12:37
sakykite, o Shanti jogos centre kokia jogos russ praktikuojama? hatha?
Atsakyti
NEMOKAMA JOGA PO ATVIRU DANGUMI

Kiekvieną antradienį šurmuliuojančio miesto širdyje, po atviru vasarėjančiu dangumi kviečiame į NEMOKAMAS jogos pratybas Vilniuje . Joga - tai raktas į energiją, puikią savijautą, fizinę ir protinę sveikatą. Ateik, nesvarbu kokio amžiaus, įsitikinimų ar sveikatos bebūtum!!

user posted image

CITY YOGA VILNIUS FACEBOOKE
http://www.facebook....ty.yoga.vilnius

Jogos kilimėlį gali pakeisti paprasta skara, arba, jeigu norisi – galima basomis ant žolės.

Užsiėmimai vyksta : įėjus i Sereikiškių parką per pagrindinį įėjimą (ties Barboros Radvilaitės ir Maironio g. sankryža), paėjus alĖja tiesiai, ant pievutės.
Atsakyti
Sveikos, jogistes. Planuoju pradeti lankyti KJS Dujotiekio g. Kaune. Gal kas galetu patarti pas ka geriau butu eiti i paprasta joga: Igna ar Lili? Ka apie juos galite pasakyti? 4u.gif
Atsakyti
Ten man labai patiko, aplinka, priemonės, tik gaila su laikais susipykus aš esu ir negaliu lankyt doh.gif
Atsakyti
O pas kuri teko lankyti? Koks kurio stilius? I ka akcentuojasi?
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2011 05 24, 23:14)
O pas kuri teko lankyti? Koks kurio stilius? I ka akcentuojasi?

Pas Irutę, bet su nėščiom ji dirba berods tik dabar jei neklystu g.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na tai va, jei norit gerai praleist laiką, be jokio didelio spaudimo, skubėjimo, eikit pas Irutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 05 25, 19:28)
Na tai va, jei norit gerai praleist laiką, be jokio didelio spaudimo, skubėjimo, eikit pas Irutę ax.gif

Čia tu apie fitnes jogą? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 05 25, 21:31)
Čia tu apie fitnes jogą? lotuliukas.gif

Man jogos rūšys - aukštasis pilotažas, man svarbu, kad patiktų smile.gif
Atsakyti