Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

QUOTE(Piktukė @ 2011 03 04, 07:10)
As vakar dariau vafliniu traskuciu bigsmile.gif  Buvo puiku! Siandien turbut pabandysiu nykstuko cebureku.. Kuri gaminot, gal zinot, ar tikrai to mineralinio reikia? Nes man pirkti tik del patiekalo nemanau, kad apsimoka, nes siaip jo nemegstu ir nenaudoju..

Reikia, nusipirk maza buteliuka smile.gif Nes mineralinis suminkstina mesyte, todel iskepa greitai, nes vafliai gi greitai kepa, mesa ilgiau, tad tikrai reikalingas jis drinks_cheers.gif Tik ant silpnos ugnies kepti reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2011 03 04, 08:10)
As vakar dariau vafliniu traskuciu bigsmile.gif  Buvo puiku! Siandien turbut pabandysiu nykstuko cebureku.. Kuri gaminot, gal zinot, ar tikrai to mineralinio reikia? Nes man pirkti tik del patiekalo nemanau, kad apsimoka, nes siaip jo nemegstu ir nenaudoju..

aš pilu ne mineralinį, o pieną, kaip tikriems čeburekams mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis smile.gif
na man tai si gustavo knyga didelis lobis thumbup.gif
vakar isbandziau povandenini laiva,vyras liko suzavetas,man irgi patiko,dukryte dar per maza isreiksti savo nuomone biggrin.gif siande vel vyras uzsiprase povandeninio laivo,bet sakau isbandom ir kitus receptus,jug dar tik viena ismeginom,o ju ten visa galybe thumbup.gif tai siande tikriausiai bandysiu kepti Krabai kriaukleje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 03 04, 09:02)
Labas rytelis smile.gif
na man tai si gustavo knyga didelis lobis thumbup.gif
vakar isbandziau povandenini laiva,vyras liko suzavetas,man irgi patiko,dukryte dar per maza isreiksti savo nuomone biggrin.gif  siande vel vyras uzsiprase povandeninio laivo,bet sakau isbandom ir kitus receptus,jug dar tik viena ismeginom,o ju ten visa galybe thumbup.gif  tai siande tikriausiai bandysiu kepti Krabai kriaukleje smile.gif

As Boba ta kepsiu lyg pusiau sokoladine ir krabu blynelius bigsmile.gif Reikes isbandyti ,kas per skonis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 03 04, 09:13)
As Boba ta kepsiu lyg pusiau sokoladine ir krabu blynelius  bigsmile.gif  Reikes isbandyti ,kas per skonis biggrin.gif

niu lauksim atsiliepimu apie boba mirksiukas.gif ir dalinsimes ispudziais apie blynelius 4u.gif

savaitgaili ir man reikes kazka saldaus ismeginti gaminti ir seimyna palepinti biggrin.gif
Atsakyti
Vakar gaminau guliaša, nepasakyčiau, kad labai skanu ax.gif
Atsakyti
o as jau prikepiau Krabu kriauklese,niu galiu pasakyti ir laaabai skanu ir labai graziai ir atrodo thumbup.gif super toki blyneliai,kieno vaikai nevalgiukai thumbup.gif mano mazoji dabar pasiemus rankytej ir knibineja blyneli ir klausineja kas sia kas sia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi vi @ 2011 03 04, 16:53)
Vakar gaminau guliaša, nepasakyčiau, kad labai skanu ax.gif

niu reiks ismeginti ir paziuresim,kaip ten su tuo guliasu biggrin.gif kiekvienam gi skirtingai,del skonio nepasigincysi lotuliukas.gif
Atsakyti
Viriau sūrelių sriubą - SUPER thumbup.gif labai paprasta, bet labai skanu thumbup.gif Naudojau lydytą sūrį "Mildutė". Grietinės valgant papildomai nedėjau, jos tikrai man netrūko biggrin.gif
Patiko net mano nevalgiukui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 03 04, 18:13)
Viriau sūrelių sriubą - SUPER  thumbup.gif  labai paprasta, bet labai skanu thumbup.gif  Naudojau lydytą sūrį "Mildutė". Grietinės valgant papildomai nedėjau, jos tikrai man netrūko  biggrin.gif
Patiko net mano nevalgiukui  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jovuk,ar butu galima suzinot ta meduolinio torto recepta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonila @ 2011 03 05, 15:00)
Jovuk,ar butu galima suzinot ta meduolinio torto recepta?  ax.gif

500gr kakaviniu meduoliu
500gr grietines
3 saukstai cukraus pudros
4 bananai
isardomos formeles

kremas: i dubeni su grietine idekite 3 saukstus cukraus pudros,ismaisykite. I torto formele sutrinkite(sutrupinkit) trecdali meduoliu ,ant ju virsaus uzpilkite apie ketvirtadali kremo. Bananus nulupti ir supjaustuti riekelem, ant pirmo kremo sluoksnio isdeliokite puse bananu. ant ju uzdeti siektiek kremo , bet nedaug smile.gif tada vel trupinam sluoksny meduoliu, bananu ir uzpilam krema likusy. Virsu papuosti trupintais meduoliais smile.gif Deedam pusdieniui i saldytuva smile.gif

Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Aciu, Nexta, kad parasei, jau norejau begt ieskoti recepto 4u.gif as meduolius tarkavau burokine tarka ir saldytuve tortuka laikiau per nakti. gal pusdienio kiek mazoka butu laikyti...
o isardomos formeles neturejau, bet tikrai reiketu. as is plasmasinio hermetinio indo issipjoviau dugna, gavos kaip ziedas toks ir, kai tortukas susalo, perpjoviau sona ir islaisvinau skanesta. o siandien jau ir atidaroma forma nusipirkau, tik kiek didoka, kitokios neradau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovukas: 05 kovo 2011 - 16:10