Ka tik Gustavo receptu knyga pasieke mano rankas o jau laimes,o atsidziaugti negaliu,kaip mazas vaikas sokineju is laimes eisiu isstudijuosiu ja,o rytoj jau kazka gaminsiu,ir tada parasysiu kaip sekesi
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 03 01, 21:28)
Ka tik Gustavo receptu knyga pasieke mano rankas o jau laimes,o atsidziaugti negaliu,kaip mazas vaikas sokineju is laimes eisiu isstudijuosiu ja,o rytoj jau kazka gaminsiu,ir tada parasysiu kaip sekesi
džiugu girdėti, tai lauksim tavo patiekaliukų įvertinimo
O pas mus snd vel sureliu sriuba , nu pasakiskai greita ir skanu
2 lydyti sureliai
1 svogunas
1 morka
pomidoru pastos
2 bulves
1litre vandens istirpinti surelius
kai istirpsta sureliai,sudeti bulves pjaustytas
tada keptuveje ant trupucio aliejaus apkepti svoguna, tarkuota morka, pagardinti druska, pipirais, stiklinej vandens istirpinti sauksteli pomidoru pastos ir supilti ant morku, dar pakaitinti ir viska supilti i puoda su bulvemis, viskas pagardinti grietine pries valgant
2 lydyti sureliai
1 svogunas
1 morka
pomidoru pastos
2 bulves
1litre vandens istirpinti surelius
kai istirpsta sureliai,sudeti bulves pjaustytas
tada keptuveje ant trupucio aliejaus apkepti svoguna, tarkuota morka, pagardinti druska, pipirais, stiklinej vandens istirpinti sauksteli pomidoru pastos ir supilti ant morku, dar pakaitinti ir viska supilti i puoda su bulvemis, viskas pagardinti grietine pries valgant
QUOTE(Nexta @ 2011 03 02, 19:23)
O pas mus snd vel sureliu sriuba , nu pasakiskai greita ir skanu
O kokie sūreliai?
QUOTE(AkvileZ @ 2011 03 03, 10:15)
O kokie sūreliai?
Lydyti jie ten buna ivairus su kumpiu, naturalus
QUOTE(Nexta @ 2011 03 03, 10:22)
Lydyti jie ten buna ivairus su kumpiu, naturalus
Tai suprantu, o kokį jūs naudojat ir kokį skonį Gustavo knyga rekomenduoja? Ar nesvarbu kokį dėti ir visad skanu?
QUOTE(AkvileZ @ 2011 03 03, 12:08)
Tai suprantu, o kokį jūs naudojat ir kokį skonį Gustavo knyga rekomenduoja? Ar nesvarbu kokį dėti ir visad skanu?
aš viriau ir su natūraliu, ir su baravykų skonio, abiem atvejais labai labai skanu
QUOTE(AkvileZ @ 2011 03 03, 11:08)
Lyg su kumpiu o firmos nz,is lenkijos vesti bet kvepia,skonis surelio geras knygoj neraso koki butent reikia naudoti
Sveikutes. dar dvejojau del sios knygos, bet Jus mane nukautavot galutinai... uzsiprasiau jau dovanu pasidalinsiu ir as ispudziais, kai isbandysiu, nes Gustava ir as labai megstu jau daug daug metu...
o vakar pabandziau receptuka, kuri "zmonese" radau. meduolini torta su bananais. na super paprasta. per nakti pasaldziau. ryte dar toks riebokas pasirode, kol labai sviezias, tik ir isivaizdavau, kaip vietoj torto kabinu grietine is indelio nes emociskai labai keista, kad tortui uztenka tik keturiu ingridientu. bet viskas liuks, tikrai skanu, sveciu siandien turejau, pavaisinau, isgyre. ir dabar, kuo jo maziau lieka, jis man tuo skanesnis
o vakar pabandziau receptuka, kuri "zmonese" radau. meduolini torta su bananais. na super paprasta. per nakti pasaldziau. ryte dar toks riebokas pasirode, kol labai sviezias, tik ir isivaizdavau, kaip vietoj torto kabinu grietine is indelio nes emociskai labai keista, kad tortui uztenka tik keturiu ingridientu. bet viskas liuks, tikrai skanu, sveciu siandien turejau, pavaisinau, isgyre. ir dabar, kuo jo maziau lieka, jis man tuo skanesnis
Aš išbandžiau Gustavo "Šokoladinę bobą" , nu liuks pyragas
Tik dėjau daugiau miltų ir kepiau ilgiau
Antras blynas vis tik neprisvilo
Norėčiau aš tą sūrelių sriubą pabantyt, sakau, kad mano išrankiajam sūnui patiks Kaži ar tiktų sūris naturalus "Mildutė"
Norėčiau aš tą sūrelių sriubą pabantyt, sakau, kad mano išrankiajam sūnui patiks Kaži ar tiktų sūris naturalus "Mildutė"
QUOTE(Renna @ 2011 03 03, 21:52)
Aš išbandžiau Gustavo "Šokoladinę bobą" , nu liuks pyragas
As savaitgali ja irgi kepsiu
Mildute tinka
As vakar dariau vafliniu traskuciu Buvo puiku! Siandien turbut pabandysiu nykstuko cebureku.. Kuri gaminot, gal zinot, ar tikrai to mineralinio reikia? Nes man pirkti tik del patiekalo nemanau, kad apsimoka, nes siaip jo nemegstu ir nenaudoju..