Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

Gal kas galite pasakyti, ko dar reikia krabų lazdelių kotletukams, žinau, kad reikia 200g lazdelių sutarkuoti ir berods 100g sūrio, daugiau neatsimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2011 02 27, 16:57)
O aš niekaip negaliu gauti šios knygos, noriu pirkti su atsiuntimu į Airiją ir vis nesiseka surasti, gal kas žinot kur?


www.knygnesys.co.uk
Nesu tikra, bet jie UK yra, manau nebutu jiems sunku, i Airija atsiusti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betė @ 2011 02 28, 17:41)
Gal kas galite pasakyti, ko dar reikia krabų lazdelių kotletukams, žinau, kad reikia 200g lazdelių sutarkuoti ir berods 100g sūrio, daugiau neatsimenu g.gif

200 gr. krabų lazdelių,

100 gr. fermentinio sūrio,

1 kiaušinio,

1 šaukštas majonezo,

Maltų džiūvėsėlių,

Aliejaus kepimui



Sutarkuokite fermentinį sūrį ir krabų lazdeles burokine tarka, įmaišykite majonezo, kiaušinį ir jei norite mėgiamų prieskonių - susmulkinto česnako, smulkintų šviežių ar džiovintų krapų ir pan. Formuokite kotletukus, juos pavoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Karštus patiekite su šviežių daržovių salotomis ir mėgiamu padažu (Gustavas siūlo majonezo - pomidorų padažo mišinį), o šaltus - kaip užkandą prie alaus.
Atsakyti
Mano virtuvej kvepia besigaminantis Cechosbilis biggrin.gif jauciu bus skanu thumbup.gif atsiliepimai uz valandziukes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 02 28, 20:24)
Mano virtuvej kvepia besigaminantis Cechosbilis biggrin.gif  jauciu bus skanu thumbup.gif  atsiliepimai uz valandziukes ax.gif


Lauksim biggrin.gif
Atsakyti
as vis paskaitau,kaip jus gaminate is tos knygos ir seile varvinu ir baltai pavydziu 4u.gif 4u.gif 4u.gif niu bet jau pasieke mane zinia,kad ryt vakare ir mane jau pasieks si stebuklinga Gustavo knyga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai jau gaminsiu,oi gaminsiu,laukiu nesulaukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 02 28, 19:56)

Rekomenduoju 100% thumbup.gif Labai labai skanu, o kvepia wub.gif Vaikai valge pasiciauskedami biggrin.gif Prie sito patiekalo,viriau ryzius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 02 28, 20:24)
Mano virtuvej kvepia besigaminantis Cechosbilis biggrin.gif  jauciu bus skanu thumbup.gif  atsiliepimai uz valandziukes ax.gif

Šis patiekalas ir mano sūnui tapo pats mėgstamiausias..dar išbandysiu krabų kotletukus..
Atsakyti
Aš gavusi Gustavo knygą puoliau Ypatingųjų Vilko blynų gaminti (mūsų šeima blyninė), bet... visiškai neskanu buvo doh.gif aliejaus net nepyliau tiek kiek buvo parašyta doh.gif mano šeimynai neįtiko, man skrandis nuo tokios riebebybės sustojo lotuliukas.gif jau galvojau kišti tą knygą giliai į lentyną, bet žiūriu, kad džiaugiatės kitais receptais bigsmile.gif na reiks dar ką iš jūsų išgirtųjų bandyt biggrin.gif
Atsakyti
Na, o musu seimynai labai tiko cenachai. Jau gaminom keleta kartu, gana lengva, greita ir skanu.
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 02 28, 22:58)
Aš gavusi Gustavo knygą puoliau Ypatingųjų Vilko blynų gaminti (mūsų šeima blyninė), bet... visiškai neskanu buvo  doh.gif aliejaus net nepyliau tiek kiek buvo parašyta doh.gif mano šeimynai neįtiko, man skrandis nuo tokios riebebybės sustojo  lotuliukas.gif  jau galvojau kišti tą knygą giliai į lentyną, bet žiūriu, kad džiaugiatės kitais receptais  bigsmile.gif  na reiks dar ką iš jūsų išgirtųjų bandyt  biggrin.gif

nenuleisk rankų, dėl vieno nenusisekusio recepto, dar yra daug puikių receptėlių, sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 02 27, 23:30)
Istepi apvalu vafly mesyte (mesyte paruosta su mineraliniu Vytauto) tada dedi ant virsaus vel vafly, tada supjaustai i 4 dalis, pamirkai blynu tesloj ir dedi kepti ant mazos ugnies smile.gif



aciu, reiks pabandyti smile.gif
Atsakyti