Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

QUOTE(Rutukas111 @ 2011 02 23, 17:13)
ne susavim ne susavim mirksiukas.gif  ir as bendrauju,o kai turesiu knyga,dar aktyviau bendrausiu 4u.gif  kai paskaitau,ka gaminat is tos knygos,tai dar labiau nekantrumu degu  kada atkeliaus ta knyga pas mane ax.gif  nes kai niekur negavau knygos,paklausiau pas viena drauge,ji dirba prie knygu ir zurnalu pristatineja y parduotuves,ar neturi tos knygos,nes visam Kaune buvo jos ne kvapo,sako jo sandelyje yra,tai paprasiau,kad nupirktu ji man is sandelio,tai va....o tas sandelys vilniuje,tai laukiu kol atkeliaus,bet tikiuosi greit atkeliaus,o kai uzsisakiau pas drauge tai pamaciau,kad jau ir prekyboje yra,bet tik tiek,kad as ja gausiu zymiai pigiau nei parduotuveje ax.gif

o jau kai gausiu,tai viska jauciu iskarto noresiu isbandyti lotuliukas.gif

na tai lauksim su pagamintais patiekaliukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Kepeme su dukra Gustavo bulviu traskucius, gausiai apibarsteme ivairiais prieskoniais ir grauzeme. Patiko visai seimai ir i svecius atejusiai dukros draugei. Pjausciau bulves su virtuviniu kombainu, tai gavosi plonyciai traskus smile.gif
Atsakyti
as ir vis paskaitineju, rytoj jau bandysiu pirkt (jei bus Akropoly) ax.gif
nekantrauju jau ka nors gaminti doh.gif
Atsakyti
GAminau vakar laivus bigsmile.gif Jėėėė.... visa šeimyna laimingi buvo wub.gif wub.gif
Jau taip skanu, taaaaip skanu, taaaaaaaip skanu, kad šiandien visi to paties užsiprašė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O as antra diena kepu Nykstuko beno ceburekus thumbup.gif thumbup.gif Tikrai kaip du kart du, viskas paprasta ir labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
O aš niekaip negaliu gauti šios knygos, noriu pirkti su atsiuntimu į Airiją ir vis nesiseka surasti, gal kas žinot kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rpusevic: 27 vasario 2011 - 15:58
Gustavo receptai labai labai thumbup.gif man ypač patinka visokie tortukai, saldumynai blush2.gif
Atsakyti
aš šiandien kepiau keksą su razinom, tik be razinų lotuliukas.gif , nes mano šeimyna jų nemėgsta, bet vistiek kažkas nesigavo , atrodo toks paprastas, bet aš greičiausiai jo nedakepiau doh.gif , ir dar toks pastebėjimas, pagal visas dozes, gaunasi labai mažas keksiukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 02 27, 16:04)
O as antra diena kepu Nykstuko beno ceburekus thumbup.gif  thumbup.gif  Tikrai kaip du kart du, viskas paprasta ir labai skanu thumbup.gif

gal galetumete recepta trumpai parasyti. smile.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(icma @ 2011 02 27, 21:14)
gal galetumete recepta trumpai parasyti. smile.gif
Aciu 4u.gif

Istepi apvalu vafly mesyte (mesyte paruosta su mineraliniu Vytauto) tada dedi ant virsaus vel vafly, tada supjaustai i 4 dalis, pamirkai blynu tesloj ir dedi kepti ant mazos ugnies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 23, 11:21)
ką tik padariau mduolių ir bananų tortą, vakare ragausim, parašysiu įspūdžius rolleyes.gif

Sveiki.as sita recepta uzmaciau "Zmoniu" zurnale.irgi noreciau pasigamint.tik gal galetumet pasakyt kokius meduolius dejot.ar cia tiks tie glazuruoti? Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vlm28 @ 2011 02 28, 12:48)
Sveiki.as sita recepta uzmaciau "Zmoniu" zurnale.irgi noreciau pasigamint.tik gal galetumet pasakyt kokius meduolius dejot.ar cia tiks tie glazuruoti? Aciu uz atsakyma smile.gif

taip, pirkau paprastus glazūrruotus meduoliukus, netgi ne šokoladinius, o su medum, tikrai labai skanu thumbup.gif
Atsakyti