Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

QUOTE(Piktukė @ 2011 02 19, 20:42)
Šiandien irgi 30lt kainavo, nusipirkom ir dar Gustavo parašą ant jos gavom bigsmile.gif  Vyras prisižadėjo iš jos man pagaminti ką tik išsirinksiu bigsmile.gif

Mes irgi taip pat. Aš tuo autografu labiau džiaugiuosi, nei sūnus:)
Atsakyti
As bandysiu gaminti povandenini laiva snd thumbup.gif parasysiu vakare atsiliepima kaip gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 02 21, 11:49)
As bandysiu gaminti povandenini laiva snd thumbup.gif  parasysiu vakare atsiliepima kaip gavosi ax.gif

Lauksim lauksim atsiliepimu 4u.gif labai idomu smile.gif
bet kiek pasiskaitau,tai visos labai dziaugiasi isigija sia knyga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 02 21, 12:49)
As bandysiu gaminti povandenini laiva snd thumbup.gif  parasysiu vakare atsiliepima kaip gavosi ax.gif

aš jau jį dariau, kai Gustavas darė per savo laidelę, tikrai labai įdomus dalykas, ir skanu. thumbup.gif
Atsakyti
Niu, mergaites, povandeninis laivas thumbup.gif dar i vidu keciupo iliejau, nu apsivalgymas drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 02 21, 19:22)
Niu, mergaites, povandeninis laivas thumbup.gif  dar i vidu keciupo iliejau, nu apsivalgymas drinks_cheers.gif  thumbup.gif

gal galit recepta ideti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dailija @ 2011 02 21, 19:33)
gal galit recepta ideti ax.gif

Issiverdi bulviu koses, neskystos-normalios smile.gif tada ja pakloji ant apvaliu vafliu lakstu smile.gif padedi desrele isvirta pieniska ir aplieji keciupu, suvynioji, galiukus uzspaudi, visa toki laiva biggrin.gif apvolioji kiausiniu plakinyje ir kepi aliejuje, nu apkepi kelias minutes 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visą laiką žiūrėdavom su vaikais šias laidas, ir labai patikdavo jo receptai. Todėl, be galo laimingi buvom, kai dovanų iš LT, gavom jo knygą thumbup.gif thumbup.gif Dabar visa šeima pešasi dėl jos lotuliukas.gif Jau išbandėm keletą receptų, niekas nenuvylė thumbup.gif O, labiausiai krabų blyneliai thumbup.gif
Atsakyti
Vakar vakarienei vėl kepiau povandeninius laivus, nu žiauriai skanu, tik aš apvolioju ne kiaušinio plakinyje, o kiaušinio ir miltų plaikinyje, man taip skaniau. smile.gif
Atsakyti
ką tik padariau mduolių ir bananų tortą, vakare ragausim, parašysiu įspūdžius rolleyes.gif
Atsakyti
jau neiškenčiau ir paragavau, torčiukas thumbup.gif , labai greitai ir labai skanu, siūlau pabandyti visoms smile.gif

kaip tai čia aš pati su savim bendrauju g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 23, 15:53)
jau neiškenčiau ir paragavau, torčiukas thumbup.gif , labai greitai ir labai skanu, siūlau pabandyti visoms smile.gif

kaip tai čia aš pati su savim bendrauju g.gif  lotuliukas.gif

ne susavim ne susavim mirksiukas.gif ir as bendrauju,o kai turesiu knyga,dar aktyviau bendrausiu 4u.gif kai paskaitau,ka gaminat is tos knygos,tai dar labiau nekantrumu degu kada atkeliaus ta knyga pas mane ax.gif nes kai niekur negavau knygos,paklausiau pas viena drauge,ji dirba prie knygu ir zurnalu pristatineja y parduotuves,ar neturi tos knygos,nes visam Kaune buvo jos ne kvapo,sako jo sandelyje yra,tai paprasiau,kad nupirktu ji man is sandelio,tai va....o tas sandelys vilniuje,tai laukiu kol atkeliaus,bet tikiuosi greit atkeliaus,o kai uzsisakiau pas drauge tai pamaciau,kad jau ir prekyboje yra,bet tik tiek,kad as ja gausiu zymiai pigiau nei parduotuveje ax.gif

o jau kai gausiu,tai viska jauciu iskarto noresiu isbandyti lotuliukas.gif
Atsakyti